www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2517 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 114 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Riverbed introduceert nieuw Xirrus-wifi-accesspoint

  • Voor krachtige, intelligente diensten aan de netwerkrand
  • Minder kosten en complexiteit; verlaagt TCO met dertig procent of meer
  • Verdere uitbreiding van Riverbed SteelConnect SD-WAN-oplossing
Hoofddorp, 5 september 2017 – Riverbed Technology introduceert een nieuw Xirrus-wifi-accesspoint (AP). De nieuwe Riverbed Xirrus Wave 2 AP (model: XD2-230) stelt organisaties in staat om bedrijfskritische applicaties te ondersteunen in mobiele omgevingen – op zeer kostenefficiënte wijze en met zero touch-configuratie. De Riverbed Xirrus Wave 2 AP versterkt bovendien de draadloze en bekabelde LAN-mogelijkheden van Riverbeds SD-WAN-oplossing SteelConnect.

De nieuwe AP is de eerste uitbreiding van de Riverbed Xirrus-productlijn sinds de overname van Xirrus, provider van wifi-netwerken. Nu mobiele applicaties niet meer weg te denken zijn, moeten organisaties ervoor zorgen dat hun draadloze infrastructuur blijft voldoen aan alle behoeften. Gartner voorspelt dat we in 2020 zo’n 20,4 miljard verbonden devices zullen gebruiken.[1] Riverbed Xirrus speelt in op de vraag naar draadloze infrastructuur – voor zowel de kleinste kantoren als de grootste en meest veeleisende bedrijven. De Riverbed Xirrus Wave 2 AP levert de prestaties en de geavanceerde service die nodig zijn voor het bouwen van een moderne infrastructuur die schaalbaar en flexibel genoeg is om aan toekomstige behoeften te voldoen.

De nieuwe wifi-oplossing is een 802.11ac-AP, te beheren vanuit de cloud of on-premise. De AP omvat een krachtige, geïntegreerde controller inclusief layer 7 application visibility. Met drie radiotechnologieën – inclusief Bluetooth Low Energy (BLE) – biedt model XD2-230l veilige toegang voor wifi-gebruikers en Internet of Things-devices (IoT) met een gebruiksvriendelijke SaaS-oplossing.

De nieuwe Wave AP levert een onovertroffen prijs-kwaliteitsverhouding bij 3.9 Gbps wifi-bandbreedte. Een krachtige on-board controller maakt applicatiegebaseerde policycontrole, geïntegreerde locatiediensten en software-defined radiotechnologie mogelijk aan de rand van het netwerk. Zo zijn aanvullende controllers en serviceapparaten, en de bijkomende kosten en complexiteit, niet langer nodig en wordt de total cost of ownership (TCO) verkleind met dertig procent of meer.

Beheer wordt geregeld via de cloud of een on-premise Xirrus Management System (XMS). Gebruikers krijgen compleet inzicht in, en controle over alle devices en applicaties vanuit één enkele console. De EasyPass SaaS-oplossing biedt beveiligde toegang voor een onbeperkt aantal gebruikers of devices. EasyPass maakt veilige wifi-verbinding makkelijker door integratie met Microsoft Azure en Google-applicaties. Dit maakt single sign-on voor zowel gebruikersapplicaties als wifi mogelijk. Ook voegen gebruikers eenvoudig IoT- en privé-devices (BYOD) toe dankzij unieke per-user-beveiligingscredentials die toegang versleutelen op apparaatniveau.

“Het snelle tempo van veranderingen en de behoefte om meer te doen met minder hebben vandaag de dag een belangrijke invloed op IT-besluitvorming. Voor bedrijven zijn operationele efficiëntie en flexibiliteit de sleutel om competitief te blijven”, zegt Thomas Verhaeghe, Country Manager Benelux bij Riverbed Technology. “De nieuwe XD2-230-oplossing biedt de ultieme combinatie van prestatie, flexibiliteit en waarde voor draadloze service in het huidige businessklimaat. Zo voldoen we aan de groeiende en wisselende eisen op het gebied van draadloze verbinding – zowel vandaag als in de toekomst.”

[1] Gartner – Forecast: Internet of Things – Endpoints and Associated Services, Worldwide, 2016.

SD-WAN: Xirrus en Riverbed SteelConnect
Xirrus’ toonaangevende wifi-oplossingen versterken Riverbeds SD-WAN-oplossing SteelConnect door zowel SD-WAN als SD-LAN te leveren. In april 2017 nam Riverbed Xirrus over. Met de integratie van Xirrus en SteelConnect profiteren klanten van de kracht van unified connectivity en policy-based orkestratie over het gehele netwerk. Kijk voor meer informatie over SteelConnect- en Xirrus-oplossingen op http://www.riverbed.com/sdwan.

Volg Riverbed:
Over Riverbed
Riverbed loopt voorop in applicatieperformanceoptimalisatie. Het bedrijf – met meer dan een miljard dollar aan jaaromzet – biedt het meest complete platform voor de Hybrid Enterprise. Dit concept zorgt ervoor dat applicaties presteren zoals verwacht, data op het juiste moment beschikbaar is en performance-issues proactief te detecteren en op te lossen zijn voordat ze de bedrijfsvoering schaden. Riverbed stelt hybride ondernemingen in staat om de applicatieprestaties te transformeren. Daardoor stijgt de medewerkersproductiviteit en is met IT de operationele flexibiliteit te vergroten. Dat zorgt voor concurrentievoordeel. Riverbed werkt voor meer dan 28.000 klanten, waarvan 97 procent deel uitmaakt van de Fortune 100 en 98 procent van de Forbes Global 100. Kijk voor meer informatie op http://www.riverbed.com.

Voor meer informatie:
LVTPR 
Edmee Verbeek / Tessa Louwersheimer
riverbed@lvtpr.com
030 - 65 65 070
Laatste van Riverbed  
73 procent van C-level denkt dat inzicht in netwerk- en applicatieperformance businessinnovatie stimuleert

Riverbed zet nieuwe standaard voor SD-WAN voor meer schaalbaarheid en betere prestaties

Riverbed ondersteunt Amazon Web Services bij analyse van cloud- en bedrijfsnetwerkdataverkeer
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 114 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Riverbed contact  

Logo Riverbed

  +31 (0) 23 711 5000
  riverbed-benelux@riverbed.com
  www.riverbed.com
Riverbed sociaal  


Riverbed tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl