www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2517 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 114 dagen geleden)
Bedrijf:

Xillio en SLD sluiten OEM-overeenkomst

Samenwerking resulteert in nieuwe functionaliteit SDL Managed Translation

Hilversum, 5 september 2017 – Xillio, specialist op het gebied van contentmigratie en –integratie van grote bedrijfsplatformen, heeft een OEM-overeenkomst gesloten met SDL, wereldwijd aanbieder van content management en vertaaltechnologie en –diensten. Met deze overeenkomst gaat SDL de Xillio software integreren in haar productlijn voor vertaaltechnologie, te beginnen met SDL’s Managed Translation.

Aan de SDL Managed Translation, de cloudgebaseerde vertaaloplossing voor enterprises, zijn nu Xillio koppelingen met diverse contentbronnen toegevoegd, waaronder Zendesk, Adobe Experience Manager, GitHub, Liferay en Microsoft SharePoint. Dankzij deze koppelingen komen documenten uit de aangesloten contentbronnen direct beschikbaar in de user interface van de Managed Translation, wat het vertaalproces aanzienlijk eenvoudiger maakt dan voorheen.

Document direct beschikbaar
Wanneer gebruikers binnen Managed Translation een document willen vertalen, kunnen zij gebruik maken van de Xillio koppelingen om direct vanuit de user interface te browsen door de content uit een aangesloten contentbron en een document selecteren. Het is niet langer nodig om eerst het document uit het bronsysteem te downloaden, lokaal op te slaan en te uploaden naar de Managed Translation interface. Daarnaast zorgen de directe koppelingen ervoor dat het door SDL vertaalde document direct wordt teruggeplaatst in het bronsysteem op de juiste plek. Afhankelijk van de structuur van het bronsysteem wordt het vertaalde document ofwel in een andere taalboom geplaatst of wordt aan het document een andere naam gegeven. Overschrijving van het originele document wordt zo voorkomen.

Thomas Labarthe, Executive VP Business & Corporate Development bij SDL zegt over de samenwerking: “SDL is vastbesloten om de meest open en connected leverancier in deze markt te zijn om beter te kunnen voldoen aan uiteenlopende klantbehoeften. De mogelijkheid om vanuit onze oplossing verbinding te maken met een groot aantal contentbronnen verminderd fouten en stroomlijnt het vertaalproces. Onze samenwerking laat zien dat wij een open en connected platform bieden waarmee gebruikers hun lokalisatieprojecten kunnen optimaliseren.”

“De samenwerking met SDL is een logisch gevolg van onze strategie en visie op de content services markt”, aldus Rikkert Engels, CEO en oprichter van Xillio. “Wij signaleren dat content te veel van elkaar gescheiden en opgeslagen is in aparte content silo’s. Dat heeft negatieve impact op de productiviteit van eindgebruikers en zorgt voor hoge kosten en lange doorlooptijd voor de ontwikkeling van nieuwe diensten. Onze integratielaag en koppelingen zorgt ervoor dat het niet langer nodig om in contentsilo’s te denken en dat nieuwe functies zeer snel ontwikkeld kunnen worden.”

Voor meer informatie over deze samenwerking, klik hier https://www.xillio.com/nl/resources/xillio-integratie-sdl-managed-translation

-------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie: Bijgevoegd vindt u twee afbeeldingen van Xillio integratie in SDL Managed Translation. Voor meer afbeeldingen kunt u contact opnemen met Purdey Horbach, purdey.horbach@xillio.nl of 035-622 9545.

Over Xillio
Xillio is een internationaal specialist op het gebied van contentmigratie en -integratie. Met het Xillio Connector Framework, bestaande uit een content integratielaag, ons unified data model en een veelvoud aan connectoren naar contentsystemen, bieden wij een oplossing voor de uitdagingen die organisaties wereldwijd ondervinden met hun gefragmenteerde contentbronnen. Xillio werkt samen met de grote system integrators en gespecialiseerde lokale implementatiepartners. Xillio heeft haar hoofdkantoor in Hilversum. Meer informatie: www.xillio.com/nl.

Over SDL
SDL (SDL:LSE) is een innovatieve speler op het gebied van vertaaltechnologie, vertaaldiensten en contentmanagement. Al meer dan 25 jaar helpen wij bedrijven hun klanten over de hele wereld krachtige en relevante digitale ervaringen te bieden en zo hun resultaten significant te verbeteren. Wilt u meer weten? Ontdek waarom 78 van de 100 grootste internationale bedrijven samenwerken met SDL. Ga naar SDL.com/nl en volg ons op Twitter, LinkedIn en Facebook.
Laatste van Xillio  
Xillio benoemd tot Charter Member van Microsoft Content Services Partner Program

Xillio biedt gratis fileshare analyse software ter voorbereiding op een contentmigratie

Xillio lanceert cloud-based ontwikkelaars API voor contentintegratie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 114 dagen
Xillio contact  

Logo Xillio

  Rikkert Engels, directeur
  +31 35 6229545
  Rikkert.engels@xillio.nl
  www.xillio.com
Xillio sociaal  


Xillio tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl