www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 30 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Nutreco kiest voor Microsoft Dynamics 365 online met CRM Partners

Eerste Nederlandse bedrijf in agri kiest voor Dynamics 365 in de cloud

Afbeeldingsresultaat voor nutrecoBarneveld, 4 september 2017 – Nutreco, mondiale producent van diervoeding, kondigt een wereldwijde uitrol aan van Microsoft Dynamics 365 online. De overstap naar de cloudvariant van Dynamics CRM zorgt ervoor dat Nutreco haar klantsegmenten beter kan bedienen en dat ze effectiever en doelgerichter kan werken. Daarnaast moet de migratie de wereldwijde adoptie van CRM binnen Nutreco stimuleren. De diervoederproducent voert de implementatie uit samen met CRM Partners, Customer Engagement-specialist in de agrisector, en Microsoft. Nutreco wordt door deze keuze de grootste Dynamics 365-klant van Microsoft in Nederland. Ook is Nutreco het eerste bedrijf in de agrarische sector dat overstapt naar CRM in de cloud.

Nutreco werkt al enkele jaren samen met CRM Partners en gebruikt momenteel Dynamics CRM 2011. Ongeveer 1.400 medewerkers uit diverse business units in ruim 36 landen gaan dit jaar gebruikmaken van het nieuwe Dynamics 365-platform. Dit zal in de komende jaren gaan groeien naar 2.300 gebruikers. Nutreco verwacht de technische migratie samen met CRM Partners in het vierde kwartaal van 2017 af te ronden. Het bedrijf kiest bewust voor een ‘no-mod-policy’ en vaart mee op alle standaarden van Microsoft. Door geen maatwerk te gebruiken kan Nutreco in de toekomst eenvoudig upgraden, moeiteloos integreren en profiteren van de nieuwste technologie.

Cloud
Nutreco kiest voor één installatie in de cloud. Het bedrijf bestaat uit diverse onderdelen die ieder markt- en regiospecifieke wensen en behoeften hebben als het gaat om CRM. Met Dynamics 365 online kan iedere business unit CRM naar wens configureren, bijvoorbeeld voor lead management, key accountmanagement, marketing automation of end user engagement. Een andere belangrijke reden om te migreren naar Dynamics 365 online is de sterk verbeterde gebruikerservaring. Ook biedt Dynamics 365 een naadloze integratie met Office 365 (zoals Yammer, Outlook en Excel) en de analyseoplossing Power BI. Met laatstgenoemde kunnen alle medewerkers data uit het CRM-platform eenvoudig analyseren en erover rapporteren. Juist de integratie zorgt ervoor dat medewerkers samen kunnen werken aan unieke klantervaringen, vanuit één omgeving.

Businessimplementatie
Naast de technische implementatie richt de diervoerderproducent ook een tweejarig businessimplementatieprogramma in. Hierin wordt gewerkt aan een gestandaardiseerde methode voor het vaststellen van de volwassenheid van de CRM-implementatie. Op basis hiervan wordt een specifiek implementatie- en verbetertraject opgesteld. Dit moet medewerkers helpen om CRM niet alleen te gebruiken om data in vast te leggen, maar ook om daadwerkelijk meer intelligentie uit het systeem te halen.

Jan van Assen, Director Commercial IT & Digital bij Nutreco: “De overstap naar Dynamics 365 online is echt een volgende stap in onze CRM-strategie. We hebben nu een programma ingericht dat niet alleen oog heeft voor CRM als technische tool, maar ook voor het werkelijk integreren van de tool in de marketing- & salesactiviteiten van Nutreco. Door beide zaken te combineren kunnen we ervoor zorgen dat we onze klantbehoeften beter kennen en daardoor meer waarde kunnen toevoegen. De jarenlange samenwerking met CRM Partners en Microsoft helpt ons daarnaast enorm in het vormgeven van dit programma. Zo heeft CRM Partners ons ook meegenomen naar andere klanten om de oplossing in praktijk te ervaren.”

Herman Bodewes, Manager van het AgriLab bij CRM Partners: “Nutreco laat door deze keuze zien dat inzicht verkrijgen in je klant meer is dan alleen kijken naar de door jezelf ingevoerde klantdata. Dynamics 365 online biedt Nutreco talloze mogelijkheden, zoals end user engagement, marketing automation en key accountmanagement. Juist door deze modulaire opbouw kan iedere business unit CRM inzetten om duurzame en persoonlijke klantrelaties op te bouwen – ongeacht het volwassenheidsniveau of de marktomstandigheden.” 

------------------

Over CRM Partners
CRM Partners helpt bedrijven bij een naadloze integratie van Customer Engagement in hun bedrijfsprocessen op basis van het Microsoft-platform. De drie business units, CRM Partners bv, CRM Partners AG en CRM Partners Customer Service bv, leveren samen producten en diensten in drie markten: Agri, Finance en Members. Organisaties in deze branches krijgen via unieke labs toegang tot een breed scala aan diensten, oplossingen en kennis. CRM Partners is gevestigd in Nederland en Duitsland en opereert ook in Engeland. Meer informatie op www.crmpartners.nl

CRM Partners is Microsoft Certified Gold CRM Partner en lid van de President’s Club en de Inner Circle van Microsoft Dynamics. Daarnaast ontving CRM Partners de titels CRM partner of the year finalist en Country partner of the year finalist en nam het bedrijf de Partner of Western Europe Award in ontvangst.

Volg CRM Partners op Facebook | LinkedIn | Twitter

Over Nutreco
Nutreco is wereldwijde producent van vis- en diervoeding. De organisatie is in 36 landen vertegenwoordigd met ruim 180 locaties die zich bevinden in het bovenste puntje van Noorwegen tot in het zuiden van Chili en van Tasmanië tot aan Vancouver. Vanuit hier bedient Nutreco klanten over de hele wereld. Denk aan lokale boeren, veevoerfabrieken en viskwekerijen. Om hen nu en in de toekomst de beste services te verlenen is een stabiel en flexibel wifinetwerk in zowel de kantoor- en fabrieksomgeving als in de warehouses een vereiste. Na een grondige selectie nam Nutreco Aerohive in de arm om dit te realiseren en dit wierp niet alleen z’n vruchten af in de operatie maar ook op het gebied van innovatie. Meer informatie op www.nutreco.com

Meer informatie
Marcommit
Laura Rijks
035-5822730
crmpartners@marcommit.nl
Laatste van Fellowmind  
Fellowmind, eCraft en Orango fuseren om Europees platform voor Microsoft Business Applications te creëren

CRM Partners Group lanceert nieuwe strategie en wordt Fellowmind

CRM Partners Group neemt het Zweedse Endeavor over
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 30 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Fellowmind contact  

Logo Fellowmind

  +31 (0) 85 400 99 70
  info@fellowmindcompany.com
  fellowmindcompany.com
Fellowmind sociaal  


Fellowmind tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91787 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10607 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com