www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (743 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Nutreco kiest voor Microsoft Dynamics 365 online met CRM Partners

Eerste Nederlandse bedrijf in agri kiest voor Dynamics 365 in de cloud

Afbeeldingsresultaat voor nutrecoBarneveld, 4 september 2017 – Nutreco, mondiale producent van diervoeding, kondigt een wereldwijde uitrol aan van Microsoft Dynamics 365 online. De overstap naar de cloudvariant van Dynamics CRM zorgt ervoor dat Nutreco haar klantsegmenten beter kan bedienen en dat ze effectiever en doelgerichter kan werken. Daarnaast moet de migratie de wereldwijde adoptie van CRM binnen Nutreco stimuleren. De diervoederproducent voert de implementatie uit samen met CRM Partners, Customer Engagement-specialist in de agrisector, en Microsoft. Nutreco wordt door deze keuze de grootste Dynamics 365-klant van Microsoft in Nederland. Ook is Nutreco het eerste bedrijf in de agrarische sector dat overstapt naar CRM in de cloud.

Nutreco werkt al enkele jaren samen met CRM Partners en gebruikt momenteel Dynamics CRM 2011. Ongeveer 1.400 medewerkers uit diverse business units in ruim 36 landen gaan dit jaar gebruikmaken van het nieuwe Dynamics 365-platform. Dit zal in de komende jaren gaan groeien naar 2.300 gebruikers. Nutreco verwacht de technische migratie samen met CRM Partners in het vierde kwartaal van 2017 af te ronden. Het bedrijf kiest bewust voor een ‘no-mod-policy’ en vaart mee op alle standaarden van Microsoft. Door geen maatwerk te gebruiken kan Nutreco in de toekomst eenvoudig upgraden, moeiteloos integreren en profiteren van de nieuwste technologie.

Cloud
Nutreco kiest voor één installatie in de cloud. Het bedrijf bestaat uit diverse onderdelen die ieder markt- en regiospecifieke wensen en behoeften hebben als het gaat om CRM. Met Dynamics 365 online kan iedere business unit CRM naar wens configureren, bijvoorbeeld voor lead management, key accountmanagement, marketing automation of end user engagement. Een andere belangrijke reden om te migreren naar Dynamics 365 online is de sterk verbeterde gebruikerservaring. Ook biedt Dynamics 365 een naadloze integratie met Office 365 (zoals Yammer, Outlook en Excel) en de analyseoplossing Power BI. Met laatstgenoemde kunnen alle medewerkers data uit het CRM-platform eenvoudig analyseren en erover rapporteren. Juist de integratie zorgt ervoor dat medewerkers samen kunnen werken aan unieke klantervaringen, vanuit één omgeving.

Businessimplementatie
Naast de technische implementatie richt de diervoerderproducent ook een tweejarig businessimplementatieprogramma in. Hierin wordt gewerkt aan een gestandaardiseerde methode voor het vaststellen van de volwassenheid van de CRM-implementatie. Op basis hiervan wordt een specifiek implementatie- en verbetertraject opgesteld. Dit moet medewerkers helpen om CRM niet alleen te gebruiken om data in vast te leggen, maar ook om daadwerkelijk meer intelligentie uit het systeem te halen.

Jan van Assen, Director Commercial IT & Digital bij Nutreco: “De overstap naar Dynamics 365 online is echt een volgende stap in onze CRM-strategie. We hebben nu een programma ingericht dat niet alleen oog heeft voor CRM als technische tool, maar ook voor het werkelijk integreren van de tool in de marketing- & salesactiviteiten van Nutreco. Door beide zaken te combineren kunnen we ervoor zorgen dat we onze klantbehoeften beter kennen en daardoor meer waarde kunnen toevoegen. De jarenlange samenwerking met CRM Partners en Microsoft helpt ons daarnaast enorm in het vormgeven van dit programma. Zo heeft CRM Partners ons ook meegenomen naar andere klanten om de oplossing in praktijk te ervaren.”

Herman Bodewes, Manager van het AgriLab bij CRM Partners: “Nutreco laat door deze keuze zien dat inzicht verkrijgen in je klant meer is dan alleen kijken naar de door jezelf ingevoerde klantdata. Dynamics 365 online biedt Nutreco talloze mogelijkheden, zoals end user engagement, marketing automation en key accountmanagement. Juist door deze modulaire opbouw kan iedere business unit CRM inzetten om duurzame en persoonlijke klantrelaties op te bouwen – ongeacht het volwassenheidsniveau of de marktomstandigheden.” 

------------------

Over CRM Partners
CRM Partners helpt bedrijven bij een naadloze integratie van Customer Engagement in hun bedrijfsprocessen op basis van het Microsoft-platform. De drie business units, CRM Partners bv, CRM Partners AG en CRM Partners Customer Service bv, leveren samen producten en diensten in drie markten: Agri, Finance en Members. Organisaties in deze branches krijgen via unieke labs toegang tot een breed scala aan diensten, oplossingen en kennis. CRM Partners is gevestigd in Nederland en Duitsland en opereert ook in Engeland. Meer informatie op www.crmpartners.nl

CRM Partners is Microsoft Certified Gold CRM Partner en lid van de President’s Club en de Inner Circle van Microsoft Dynamics. Daarnaast ontving CRM Partners de titels CRM partner of the year finalist en Country partner of the year finalist en nam het bedrijf de Partner of Western Europe Award in ontvangst.

Volg CRM Partners op Facebook | LinkedIn | Twitter

Over Nutreco
Nutreco is wereldwijde producent van vis- en diervoeding. De organisatie is in 36 landen vertegenwoordigd met ruim 180 locaties die zich bevinden in het bovenste puntje van Noorwegen tot in het zuiden van Chili en van Tasmanië tot aan Vancouver. Vanuit hier bedient Nutreco klanten over de hele wereld. Denk aan lokale boeren, veevoerfabrieken en viskwekerijen. Om hen nu en in de toekomst de beste services te verlenen is een stabiel en flexibel wifinetwerk in zowel de kantoor- en fabrieksomgeving als in de warehouses een vereiste. Na een grondige selectie nam Nutreco Aerohive in de arm om dit te realiseren en dit wierp niet alleen z’n vruchten af in de operatie maar ook op het gebied van innovatie. Meer informatie op www.nutreco.com

Meer informatie
Marcommit
Laura Rijks
035-5822730
crmpartners@marcommit.nl
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Fellowmind  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo Rittal bv

Logo Motiv ICT Security

Logo Spryng

Logo PA Consulting

Logo Ontruck

Logo Saltrex

Logo Pure Storage

Logo Dell Technologies

Logo CyberArk

Logo GitLab

Logo Pure Storage

Logo Tabletgame.nl

Logo GeONE Nederland

Logo ValueBlue
Logo En Serio

Logo CLOUDOE BV

Logo WorldStream

Logo MarkLogic

Logo Sharp Electronics Nederland

Logo Belcentrale.nl

Logo KPN

Logo Colt Technology Services B.V.

Logo Brainblurb

Logo Workday

Logo Deloitte

Logo Qlik
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 743 dagen
Bron:
PR bron: Marcommit
Fellowmind contact  
Logo Fellowmind
  +31 (0) 85 400 99 70
  info@fellowmindcompany.com
  fellowmindcompany.com
Fellowmind sociaal  
Fellowmind tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau