www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2502 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (948 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Ymor neemt Deense performance-specialist Avenida over

Overname resulteert in Noord-Europese marktleider op het gebied van APM- en ITOA-software

Afbeeldingsresultaat voor Avenida applicationUtrecht, 4 september 2017 – Ymor, aanbieder van innovatieve oplossingen voor Application Performance Management (APM) en IT Operations Analytics (ITOA), heeft het Deense bedrijf Avenida overgenomen. De overname is onderdeel van de internationaliseringstrategie van Ymor.

Met deze strategische stap is Ymor nu marktleider op het gebied van SaaS-gebaseerde APM- en ITOA-oplossingen in Noord/West Europa. Met name door de gedeelde werkwijze, type klanten en visie op performance management, zijn de twee bedrijven een perfecte match. Na de overname telt Ymor zo’n 100 medewerkers en ruim 200 klanten. Main Capital, de private equity-investeerder van Ymor, was actief betrokken bij de uitvoer van deze groeistrategie.

Vanuit een productperspectief biedt Ymor’s end-to-end ketenmonitoringsoplossing Ymonitor nieuwe mogelijkheden voor Avenida en haar klanten. Andersom biedt Avenida’s gepatenteerde P-Mon software mogelijkheden voor Ymor op het gebied van root-cause analyse, anomaly detection en netwerksysteemmonitoring. Daarnaast beschikken de bedrijven samen over gespecialiseerde kennis van vele 'best-of-breed'-oplossingen zoals AppDynamics, ExtraHop, Evolven, Nexthink en Dynatrace. Avenida heeft een snelgroeiend klantportfolio in Scandinavië, met onder andere grote retailers en financiële en logistieke bedrijven.

Martin van den Berge, CEO van Ymor: “Ymor geeft bedrijven inzicht in de performance van applicatieketens. Door de digitale transformatie waarin bedrijven zich momenteel bevinden, wordt dit inzicht steeds belangrijker. Nieuwe uitdagingen vragen immers om nieuwe inzichten, die wij met onze Ymonitor oplossing kunnen bieden. Met deze overname zijn we in staat om onze software ook in Scandinavië te positioneren, en point-solutions zoals ‘Ymonitor voor Office365’ verder te ontwikkelen. In de zoektocht naar nieuwe partners merkten we dat bedrijven in Scandinavië op vergelijkbare wijze IT-dienstverlening aanbieden, wat goed bij ons past. Daarnaast hebben Ymor en Avenida de gedeelde ambitie om zoveel mogelijk organisaties te helpen hun IT te optimaliseren. Ik ben dan ook trots om deze partij toe te kunnen voegen aan het merk Ymor en kijk ernaar uit om samen onze positie op het gebied van performancemanagement verder te verstevigen.”

Jesper Geisler, CEO van Avenida: “In de periode waarin we Ymor hebben leren kennen, werd al snel duidelijk dat we dezelfde doelen nastreven en veel met elkaar gemeen hebben. Met behulp van de juiste monitoring kunnen wij organisaties helpen het maximale uit hun IT-omgevingen te halen. Ymor's jarenlange ervaring en hun oplossingen stellen ons in staat om klanten verder te helpen en zelf als bedrijf te groeien. Ik zie deze overname dan ook als een groot compliment en kijk ernaar uit om Ymor in Noord-Europa te introduceren!”

------

Over Ymor
Ymor is opgericht in 2003 en heeft een hoofdkantoor in Utrecht. De combinatie van eigen Ymonitor software, jarenlange ervaring op het gebied van Application Performance Management (APM) en IT Operations Analytics (ITOA) en diepgaande kennis van het meten van performance geeft Ymor een unieke positie in de markt. Ymor wordt gekarakteriseerd door haar aanpak, waarin klanten in staat worden gesteld om proactief hun IT te monitoren vanuit een eindgebruikersperspectief. Resultaten zijn minder incidenten, kortere oplostijden en een afname in operationele kosten. Het klantportfolio van Ymor bestaat uit grote Nederlandse bedrijven zoals de Nederlandse Spoorwegen (NS), Ziggo, UWV, Eneco en gemeenten zoals Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Meer informatie is te vinden via: www.ymor.com

Over Avenida
Avenida heeft haar hoofdkantoor in Copenhagen en is sinds 2007 actief op het gebied van applicatie performance monitoring. Avenida biedt zowel in-huis ontwikkelde software als ook ‘best-of-breed’ oplossingen zoals AppDynamics en ExtraHop. In combinatie met haar consultancy diensten verbetert Avenida de eindgebruikerservaring bij klanten en zorgt dat zij efficiënt gebruik kunnen blijven maken van bedrijfskritische applicaties. Het klantportfolio van Avenida bestaat uit grote Deense en internationale corporate organisaties. Meer informatie op www.avenida.dk  

Ymor
Inge Vollebregt
+31(0)6-10762591
ivollebregt@ymor.nl

Marcommit
Sanne Bekkema
+31(0)35 582 27 30
ymor@marcommit.nl
Laatste van Ymor  
Derya Özüölmez start bij Ymor als IT Performance Specialist

Ymor breidt team uit met Kenneth Rienstra als IT Performance Specialist

Ymor stelt Yoran de la Mar aan als Service Delivery Manager
Geplaatst:
Verstreken tijd: 948 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Ymor contact  

Logo Ymor

  030 602 11 49
  info@ymor.nl
  www.ymor.com/nl
Ymor sociaal  


Ymor tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo Bizzerd
Logo Datacenter.com
Logo MyCademy
Logo Youvia
Logo SoftApp
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo CloudSuite B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Veeam Software
Logo Extreme Networks
Logo commercetools
Logo Yellow Communications
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Cisco
Logo HubSpot
Logo HubSpot
Logo Lubbers De Jong
Logo IFS
Logo Ctac N.V.
Logo Eaton
Logo g-company
Logo Genesys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88106 persberichten
- 5646 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7759 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl