Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (4 jaar en 18 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

FRITZ!Box 6890 LTE maakt debuut, nieuws voor het Smart Home en FRITZ!OS 6.90 met meer Mesh-WiFi-mogelijkheden

AVM op IFA 2017

 • Nieuw: FRITZ!Box 6890 LTE voor snel internet via LTE en krachtige WiFi
 • Nieuwe versie FRITZ!OS 6.90 voor een beter wireless Mesh-thuisnetwerk
 • Nu beschikbaar: FRITZ!Box 7590 voor DSL met supervectoring

Berlijn, 31 augustus 2017 | De nieuwe FRITZ!Box 6890 LTE met krachtige WiFi-mogelijkheden voor internet via het mobiele netwerk is een van de innovatieve oplossingen die AVM lanceert tijdens IFA 2017 (hal 17, stand 109). Ook het nieuwe FRITZ!OS 6.90, de nieuwe FRITZ!Powerline 1260E en de FRITZ!App WLAN zijn belangrijke highlights tijdens IFA. De nieuwe FRITZ!Box 6890 LTE biedt snel internet tot 300 Mbps via het mobiele netwerk (vijf LTE- en twee UMTS-frequenties). Binnen het thuisnetwerk ondersteunt deze krachtige 4x4 draadloze router Multi-User MIMO-technologie voor snelheden tot 2533 Mbps en beter bereik. Dit maakt het mogelijk om gelijktijdig op verschillende devices te streamen of te gamen. In plaats van een verbinding met het mobiele netwerk is deze nieuwe FRITZ!Box ook direct op de DSL-connectie of op een WAN-poort van een kabel- of glasvezelmodem aan te sluiten. De FRITZ!Box LTE is daarbij rijkelijk uitgevoerd als het gaat om netwerkmogelijkheden of telefonie. Dat geldt ook voor de nieuwe topmodellen voor DSL en kabel: FRITZ!Box 7590 en FRITZ!Box 6590 Cable, die ook gepresenteerd worden tijdens IFA. Een andere IFA-highlight is FRITZ!OS 6.90 dat aanvullende Mesh-functies levert voor optimale LAN-dekking in huis. Nieuwe features zijn een Mesh-connectieoverzicht voor meer transparantie en band-steering voor FRITZ!WLAN Repeaters en FRITZ!Powerlines. Deze zorgen voor betere prestaties van het thuisnetwerk. FRITZ!OS 6.90 biedt tevens meer veiligheid en verbeterde stabiliteit, en optimaliseert de combinatie van FRITZ!Box met apparatuur van andere leveranciers. 

Nieuwe FRITZ!Box 6890 LTE voor snel internet via LTE en de beste WiFi
Op IFA debuteert de FRITZ!Box 6890 LTE voor snel internet met snelheden tot 300 Mbps via het mobiele netwerk of DSL. Dit nieuwe model gebruikt vijf LTE- en twee UMTS-frequenties en ondersteunt roaming voor het surfen via alle mobiele netwerken. Net als de FRITZ!Box 7590 en de 6590 Cable is de FRITZ!Box 6890 LTE zeer geschikt voor thuisgebruik: snel WiFi op beide frequenties, nieuwe Multi-User MIMO-technologie (4x4 dual band Wireless AC+N met 1733 Mbps op 5 GHz en 800 Mbps op 2,4 GHz), vier gigabit LAN-poorten, een USB-poort voor opslagmedia, en een DECT-basisstation voor telefoons en smart-hometoepassingen. Bestaande telecomsystemen zijn aan te sluiten via de interne ISDN S0-bus. Ook analoge telefoons, faxmachines en intercomsystemen zijn te koppelen aan de nieuwe FRITZ!Box. De FRITZ!Box 6890 LTE is via zowel mobiele verbindingen als vaste lijnen te gebruiken. Hij is direct te koppelen aan de DSL-lijn of via de WAN-poort aan een kabel- of glasvezelmodem. Dankzij de fallback-functie van DSL naar mobiele communicatie profiteren veeleisende gebruikers van de FRITZ!Box 6890 LTE van extra zekerheid. Downloadsnelheden tot 300 Mbps zijn mogelijk via zowel LTE (CAT6) als DSL (van ADSL naar VDSL2 met 35b-supervectoring). IP-gebaseerde telefonie (SIP) wordt voor alle verbindingstypes ondersteund. Daarbovenop kan de FRITZ!Box 6890 LTE ook gebruikt worden op ISDN- en analoge vaste lijnen. 

Nieuwe FRITZ!OS 6.90 voor nog betere draadloze Mesh-prestaties, smart-hometoepassingen en stabiliteit
Het nieuwe FRITZ!OS 6.90 voor FRITZ!Box, FRITZ!WLAN Repeaters en FRITZ!Powerline biedt aanvullende draadloze Mesh-prestaties. Daarnaast verbetert deze versie de FRITZ!-producten op het gebied van gemak, veiligheid en stabiliteit. Mesh-networking is een nieuwe trend voor thuisnetwerken en al langer een kenmerk van de FRITZ!-oplossingen. Een Mesh-netwerk, zoals een FRITZ!-thuisnetwerk, zorgt ervoor dat er overal in huis een snel en stabiel WiFi-signaal is. De FRITZ!Box is de hub en biedt internettoegang (laag 1), fungeert als een krachtig WiFi-access point en voorziet in het bouwen van een Mesh-netwerk. Gebruikers kunnen zo heel eenvoudig hun draadloze bereik vergroten met andere FRITZ!-producten. De communicatie tussen alle FRITZ!-producten (draadloze repeaters, Powerline-adapters) is verbeterd, zodat instellingen te synchroniseren zijn en de prestaties van alle gekoppelde devices geoptimaliseerd zijn. 

Een van de nieuwe features van FRITZ!OS 6.90 is een compleet overzicht van het thuisnetwerk met een innovatief Mesh-connectiediagram voor meer transparantie en gemak. Het diagram laat zien welke FRITZ!-producten zijn verbonden met een smartphone of notebook, en hoe de kwaliteit van de verbindingen is. Nieuw is ook band-steering voor FRITZ!WLAN Repeaters en voor WiFi geschikte FRITZ!Powerlines. Hierdoor kan een draadloos device dat dual band ondersteunt, de optimale frequentie vinden binnen het 2,4 GHz- en 5 GHz-netwerk voor elke smartphone, tablet of ander device. De uitbreiding van de automatische LAN-kanaalselectie en de 'self-healing'-functie tijdens verbindingsverlies zorgen voor een betrouwbaarder WiFi en meer dekking. Om de werking met producten van andere leveranciers te optimaliseren, is de draadloze LAN-configuratie van de FRITZ!WLAN Repeaters via de WPS-knop aangepast. De nieuwe update optimaliseert tevens de combinatie van de FRITZ!Box en DECT-telefoons van Gigaset. FRITZ!OS 6.90 omvat verder verbeteringen op het gebied van VoIP-spraakkwaliteit en reactietijden voor data-applicaties. Het is met het oog op veiligheid en optimale netwerksynchronisatie van belang om altijd de laatste versie te gebruiken van het FRITZ!OS. De releasedatum van FRITZ!OS 6.90 wordt op een later moment bekendgemaakt. 

Voor naadloze connecties en een groot bereik: FRITZ!Powerline 1260E en FRITZ!App WLAN
De nieuwe Mesh-WiFi-mogelijkheden van FRITZ!OS 6.90 zijn al opgenomen in de nieuwe FRITZ!Powerline 1260E. Deze krachtpatser combineert gigabit-Powerline en snelle WiFi in één apparaat en ondersteunt 2,4- en 5 GHz-frequenties. Ook is er een extra kanaal via de elektrische bedrading van de  Powerline. Tijdens IFA presenteert AVM een nieuwe versie van de FRITZ!App WLAN for Android. Met de nieuwe functie 'Meet WiFi-doorvoer' kan de gebruiker de snelheid van de connectie met een smartphone of tablet meten op verschillende plaatsen binnen het netwerk. Dataverkeer en signaalsterkte zijn realtime in te zien en de resultaten zijn te delen voor verdere analyse. Ook legt de app netwerkswitches en verbroken verbindingen vast. Wanneer een consument beschikt over een FRITZ!WLAN Repeater of een FRITZ!Powerline-device met WiFi-ondersteuning worden ook de roamingactiviteiten tussen de devices weergegeven. De app detecteert ook of er een Mesh-systeem is geïnstalleerd in het FRITZ!-thuisnetwerk op basis van het betreffende FRITZ!Box-model en de FRITZ!OS-versie. Als er verschillende draadloze netwerken (SSID’s) zijn binnen het thuisnetwerk, dan laat de app zien welke router of repeater (access point) welk draadloos netwerk gebruikt. 

Nieuw in de winkel: nieuwe FRITZ!Box-topmodellen voor DSL en kabel
AVM introduceerde in juni 2017 de FRITZ!Box 7590 voor DSL en de FRITZ!Box 6590 Cable voor kabelaansluitingen. Beide modellen bieden zeer hoge snelheden voor surfen, gamen en streamen. De FRITZ!Box 7590 ondersteunt 35b-supervectoring en levert tot 300 Mbps voor hoge snelheden via de DSL-verbinding. Dankzij 32x8 DOCSIS 3.0 channelbonding levert de FRITZ!Box 6590 Cable snelheden tot 1,7 Gbit/s. Zo is direct hogesnelheids-dualband-WiFi met MU-MIMO beschikbaar voor verschillende mobiele devices, zelfs in de verste hoeken van een huis. De nieuwste hardwarearchitectuur, gigabit LAN-snelheden, snelle USB-poorten voor opslagmedia en een compleet telefoniesysteem en DECT-basisstation voor telefonie en smart-hometoepassingen completeren deze twee nieuwe modellen.

Technische details van de IFA-highlights

FRITZ!Box 6890 LTE

 • Voor snel internet via LTE (CAT6) met snelheden tot 300 Mbps (UMTS/HSPA+ tot 42 Mbps)
 • Multi-band support: 5 LTE- en 2 UMTS-frequenties (LTE: frequentiebanden 1, 3, 7, 8 en 20; UMTS: frequentiebanden 1 en 8)
 • Ondersteunt ADSL-, VDSL-, VDSL-vectoring, 35b-supervectoring met snelheden tot 300 Mbps en All IP-, ISDN- en analoge verbindingen
 • Gigabit WAN-poort voor flexibele inzet van kabel- en glasvezelmodems
 • 4x4 dual band Wireless AC+N met Multi-User MIMO (1733 Mbps + 800 Mbps)
 • 4 gigabit LAN-poorten en 1 USB 3.0-poort
 • DECT-basisstation voor telefonie en smart-homeapplicaties
 • ISDN S0-bus voor ISDN-telefoons en ISDN-telefoonsystemen
 • 2 poorten voor analoge telefoons en faxen
 • FRITZ!OS: met ouderlijk toezicht, mediaserver, FRITZ!NAS, draadloos gastennetwerk en MyFRITZ!
FRITZ!OS 6.90
 • Gratis draadloze back-up in het FRITZ!-thuisnetwerk
 • Nieuw overzicht van thuisnetwerk met innovatief Mesh-connectiediagram
 • Band-steering voor FRITZ!WLAN Repeater en FRITZ!Powerline devices met WiFi-ondersteuning
 • Verbeterde automatische draadloze-kanaalselectie
 • Self-healing-functie voor FRITZ!WLAN Repeaters en FRITZ!Powerlines tijdens verbroken verbinding
 • Eén knop voor alle verbindingen (WiFi, Powerline, DECT)
FRITZ!Powerline 1260E
 • Gigabit-Powerline met snel dual-band Wireless AC+N
 • Netwerkconnecties via de elektrische bekabeling in huis met snelheden tot 1200 Mbps bruto
 • 1 gigabit LAN-poort
 • 2x2 dual-band Wireless AC+N (5 GHz: 866 Mbps + 2,4 GHz 400 Mbps)
 • Automatische 128-bit AES-encryptie voor bescherming van data
 • Optimale draadloze LAN-beveiliging met WPA2; eenvoudige configuratie dankzij WPS
 • Smalle adapter integreert netwerkapparatuur makkelijk in het thuisnetwerk via de interne elektrische bekabeling
FRITZ!Box 7590
 • Ondersteunt ADSL-, VDSL-, VDSL-vectoring, 35b-supervectoring tot 300 Mbps
 • Klaar voor de toekomst, werkt met alle verbindingen: 35b-supervectoring, DSL, All-IP, ISDN, analoog
 • Gigabit WAN-poort voor flexibele werking op kabel- en glasvezelmodems
 • 4x4 dual band Wireless AC+N met Multi-User MIMO (1733 Mbps + 800 Mbps)
 • 4 gigabit LAN-poorten en 2 USB 3.0-poorten voor krachtige NAS-functie
 • DECT-basisstation voor telefoons en smart-hometoepassingen
 • ISDN S0-bus voor ISDN-telefoons of ISDN-telefoonsystemen
 • 2 poorten voor analoge telefoons of faxen
 • FRITZ!OS: met ouderlijk toezicht, mediaserver, FRITZ!NAS, draadloos gastennetwerk en MyFRITZ!
FRITZ!Box 6590 Cable
 • 32x8 DOCSIS 3.0 channel-bonding (1,7 Gbit/s download, 240 Mbps upload)
 • 4x4 dual band Wireless AC+N met Multi-User MIMO (1733 Mbps + 800 Mbps)
 • 4 gigabit LAN-poorten en 2 USB 2.0-poorten
 • DECT-basisstation voor telefoons en smart-hometoepassingen
 • Interne ISDN S0-bus voor ISDN-telefoons of ISDN-telefoonsystemen
 • 2 poorten voor analoge telefoons of faxen
 • In combinatie met FRITZ!App TV of VLC-mediaspeler is overdracht mogelijk van kabel-tv (DVB-C) via WiFi naar mobiele devices in het thuisnetwerk
 • FRITZ!OS: met ouderlijk toezicht, mediaserver, FRITZ!NAS, draadloos gastennetwerk en MyFRITZ!

Over AVM
AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedbandeindgebruikerapparaten voor DSL, kabel en LTE, en van Smart Home-producten voor WLAN, DECT en Powerline. De FRITZ!Box is in Duitsland het bekendste merk voor WLAN-routers. De communicatiespecialist genereerde in 2016 met 660 medewerkers een omzet van 440 miljoen euro. Het bedrijf werd in 1986 opgezet in Berlijn en zet sinds het allereerste begin in op eigen ontwikkelingen voor veilige en innovatieve producten voor breedbandaansluitingen. FRITZ! staat voor snel internet, thuisnetwerken en comfortabele telefonie. FRITZ!-producten werden al honderden keren als beste getest en de miljoenen tevreden klanten bevestigen het engagement voor hoogwaardige FRITZ!-producten en een eersteklas klantenservice. Bezoek onze website op nl.avm.de, like ons op Facebook of bekijk ons Twitter-kanaal en ons YouTube-kanaal

Neem voor meer informatie contact op met: 
Progress Communications
Allard Rustenhoven en Kinyi Tsui
E: fritz@progresscommunications.nl
T: +31 (0)20 363 1152

Laatste van AVM GmbH  
AVM introduceert FRITZ!Repeater 1200 en 600

Is jouw ‘ping’ laag genoeg voor een potje PONG? Ervaar het bij FRITZ! op Firstlook Festival

AVM op IFA: zes productintroducties en één FRITZ!OS voor alles
Fundaments wint FY21 Global Cloud Partner of the Year award van Cohesity

Extreme Networks rond overname van Ipanema - de SD WAN-divisie van Infovista - af

Thijs Vermaat nieuwe Managing Director Experis

Vertiv introduceert het meest uitgebreide platform voor IT-beheer op de markt voor hybride en gedistribueerde netwerken en edge computing

3 op de 5 Nederlanders wil werken bij bedrijf dat diversiteit als kernwaarde heeft 

Kaspersky Smart Home Security: een nieuw product om aangesloten apparaten thuis te beschermen

Ontdek het snelste toetsenbord ter wereld – de Razer Huntsman V2

SentinelOne breidt partner ecosysteem uit met nieuwe NDR-integraties

Nieuwste platform release van ServiceNow helpt bedrijven bij de grootste uitdagingen van het hybride werken door de inzet van workflows

Sophos-onderzoek: Meer dan 2 miljoen dollar aan herstelkosten bij ransomware-aanvallen in de financiële sector

Check Point Research: zwarte markt voor valse vaccinatiecertificaten is nu volwaardige industrie

Werving stijgt weer op prioriteitenlijstje Europese bedrijven

Neobanken laten traditionele banken achter door inzet Regtech

VMware benoemt Kit Colbert tot Chief Technology Officer

Websuper Picnic haalt € 600 miljoen op om internationale groei te versnellen

Cis Marring en Marietje Schaake treden toe tot nieuwe RvC Quantum Delta NL
Jules Pieters nieuwe countrymanager voor Login Consultants en Basefarm Nederland

Zenitel benoemt Elbo Technology tot Center of Excellence voor Nederland

DTEX Systems en iSOC24 gaan partnership aan voor Cyber Security Operations en Insider Risk Intelligence in de Benelux

Een op de tien onderzochte cybersecurityincidenten bij organisaties wordt door Kaspersky als ernstig beschouwd
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 18 dagen
PR contact  

Logo Progress Communications
AVM GmbH contact  

Logo AVM GmbH

  +49 30 399 76 242
  press@avm.de
  nl.avm.de
AVM GmbH sociaal  


AVM GmbH tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo Landelijk Kenniscentrum Financiële Vitaliteit (LKFV)
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo True (Broad Horizon)
Logo PQR
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Logo Lookout
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92059 persberichten
- 6043 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10746 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl