Datum: (328 dagen oud)
Bedrijf:

Hogeschool Inholland kiest voor eHRM- en salarisoplossing HR2dayDe Kwakel, 28 augustus 2017 – Hogeschool Inholland kiest voor eHRM- en salarisoplossing HR2day. Daarmee beschikt de onderwijsinstelling over een modern, gebruiksvriendelijk en geïntegreerd HR-systeem in de cloud, dat dankzij de agile benadering uitstekend past bij de richting die de onderwijsinstelling voor ogen heeft.

Na een Europese aanbestedingsprocedure koos Hogeschool Inholland voor HR2day. Met name de volledigheid van de oplossing en de goede integratie met bestaande systemen waren belangrijke punten op de verlanglijst van Inholland. De hogeschool zet HR2day in voor verzuim- en verlofadministratie, employee self service (ESS) en manager selfservice.

Met HR2day krijgen de medewerkers van Inholland een oplossing die volledig in de cloud draait. Daardoor kunnen ze altijd, overal en vanaf ieder gewenst apparaat bij hun gegevens. Managers hebben snel inzicht in dossiers en personeelskosten, terwijl medewerkers veel gemakkelijker betrokken kunnen worden bij hun eigen HR-processen dankzij voortdurend inzicht in salariswijzigingen, beoordelingen, verzuimmeldingen of gevolgde opleidingen. HR2day verlicht daarnaast de druk op de administratieve afdeling. Daar is men maandelijks veel tijd kwijt aan verwerking van salarissen van zowel vast personeel als medewerkers die volgens een payroll-constructie werken.

We kiezen voor HR2day omdat het een volledige en geïntegreerde oplossing voor onze HR- en payroll-activiteiten is”, zegt Derk Riesthuis, projectmanager ICT bij Hogeschool Inholland. “HR2day is bovendien zeer gebruiksvriendelijk en voldoet aan de wensen van deze tijd. Inholland is daarnaast gecharmeerd door de agile projectaanpak: daarmee kunnen we de druk op onze interne projectorganisatie spreiden en kampen we niet meer met de gebruikelijke enorme last vlak voor de go-live van payroll-projecten.”

Andy Verstelle, directeur van HR2day, toont zich zeer verheugd over de nieuwste klant: “We zijn blij dat we Inholland kunnen helpen met gebruiksvriendelijke HR- en salarisadministratie. Dat weer een grote onderwijsinstelling voor HR2day kiest, maakt niet alleen trots, maar bewijst ook de kracht van onze benadering en bijbehorende totaaloplossing.”Voor meer informatie

HR2day
Anne-Susan van Essen
anne-susan.van.essen@hr2day.com
+31 88 0300900

Pride PR
Simone Pouw
hr2day@pridepr.nl
071-5680028Over HR2day
HR2day is de geïntegreerde HR- en Salaris oplossing voor de werkgever van vandaag en morgen. Beschikbaar via het Salesforce platform, dus 100% cloud. Honderden (middel)grote werkgevers ondersteunen hun medewerkers, managers en professionals bij hun dagelijkse HR-processen en transacties met behulp van HR2day. Van verlof, verzuim en salaris tot en met performance en competentiemanagement. Vanzelfsprekend met workflow en ESS/MSS. HR2day koppelt bovendien slim en doelgericht met software van andere partijen. HR2day is de ideale internetoplossing op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel. Voor meer informatie over HR2day http://www.hr2day.com.