www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 132 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Workday benoemd als Leader in het Gartner Magic Quadrant voor Cloud Human Capital Management Suites voor middelgrote en grote organisaties

Workday is voor het tweede jaar op rij gepositioneerd als Leader en heeft de hoogste positie behaald op het gebied van uitvoerend vermogen

Amsterdam, 23 augustus 2017Workday, Inc. (NYSE: WDAY), leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources, maakt vandaag bekend dat het door Gartner Inc. is gepositioneerd als Leader in het “Magic Quadrant for Cloud Human Capital Management Suites voor middelgrote en grote organisaties” [1]. Workday werd voor het tweede jaar op rij erkend als leider en behaalde de hoogst mogelijke positie op het gebied van uitvoerend vermogen.

“Wij zijn trots dat Gartner Workday voor het tweede jaar op rij erkent als cloud HCM,” zegt Cristina Goldt, vice president HCM products bij Workday. “Meer dan 70% van onze klanten is op dit moment in productie en we hebben een klanttevredenheidspercentage van meer dan 95%. Door onze continue innovatie zien we ons klantenbestand steeds meer groeien en ervaren onze huidige klanten meer toegevoegde waarde voor hun business in de zakelijke groei van morgen.”

Van meet af aan is Workday opgebouwd met één software versie, één customer community, één coderegel en één enkel security model en gebruikerservaring. Deze ‘Power of One’ stelt klanten van Workday in staat om te profiteren van voortdurende innovatie vanuit de cloud – een onderscheidende factor waardoor Workday Human Capital Management gebruikers altijd kunnen beschikken over de nieuwste functionaliteiten zodat zij altijd up-to-date zijn in een dynamische omgeving en realtime inzicht hebben in het personeelsbestand. Dit alles is nodig om snelle, strategische acties en zakelijke besluiten te kunnen nemen.

Klantgedreven innovatie zit in de kern van Workday’s productstrategie – met een constante betrokkenheid om te luisteren naar onze klant en om de klantbehoeften te begrijpen zodat we producten kunnen ontwikkelen die voortdurend inspelen op de veranderende manier van werken. Dat is vorig jaar tevens de inspiratie geweest voor de introductie van twee nieuwe applicaties – Workday Learning, een applicatie die een gepersonaliseerde, sociale en interactieve ervaring biedt aan organisaties die carrièreontwikkeling willen stimuleren tijdens elke fase van de HR levenscyclus van de werknemer, en Workday Planning, de eerste applicatie voor planning, budgettering en prognoses waarbij financiële- en personeelsplanning in één systeem worden verenigd met analytics en transacties.

Aanvullende informatie
Over Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources. Workday is opgericht in 2005 en levert applicaties op het gebied van human capital management, financial management en analytics die zijn ontworpen voor de grootste ondernemingen wereldwijd. Honderden ondernemingen, variërend van middelgrote bedrijven tot Fortune 500 companies, hebben inmiddels voor Workday gekozen. Meer informatie opwww.workday.comenwww.workday.nl.

Over het Magic Quadrant
Gartner beveelt geen enkele leverancier, product of dienst in zijn onderzoekspublicaties aan, en het adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers met de beste beoordelingen of andere aanduidingen te selecteren. Gartner onderzoekspublicaties bestaan uit de meningen van Gartner’s onderzoeksorganisatie en mogen niet worden beschouwd als feitelijke constateringen. Gartner verwerpt alle garanties, expliciet of geïmpliceerd, in relatie tot zijn onderzoeken, inclusief garanties over verkoopbaarheid of gebruik voor een bepaalde toepassing.

[1] Gartner “Magic Quadrant for Cloud Human Capital Management Suites for Midmarket and Large Enterprises,” by Ron Hanscome, Melanie Lougee, Helen Poitevin, Chris Pang, Jeff Freyermuth, Sam Grinter, John Kostoulas, Mike Burden, 15 August 2017.

Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder andere verklaringen omtrent de verwachte prestaties en voordelen van de producten van Workday.De woorden "geloven", “kunnen”, “zullen”, “plannen”, “verwachten” en soortgelijke termen zijn bedoeld om aan te geven dat het om toekomstgerichte verklaringen gaat. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risicofactoren, onzekerheden en aannames. Indien de risicofactoren concreet worden of aannames onjuist blijken, kunnen resultaten aanzienlijk afwijken van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen zijn genoemd. Risicofactoren houden onder meer in, maar beperken zich niet tot, de risicofactoren zoals beschreven in de bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gedeponeerde stukken, waaronder ons Formulier 10-Q voor het kwartaal dat op 1 juni 2017 eindigde, en onze toekomstige verslagen die wij van tijd tot tijd aan de SEC zullen overleggen, waarin de feitelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachte resultaten. Workday aanvaardt geen enkele verplichting en heeft op dit moment niet de intentie om eventuele toekomstgerichte verklaringen na publicatie te actualiseren.

Niet op de markt gebrachte diensten, kenmerken of functies die in dit document, op onze website of in andere persberichten of publieke verklaringen zijn genoemd en op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken door Workday worden gewijzigd en kunnen niet als gepland of in het geheel niet worden geleverd. Klanten die diensten van Workday, Inc. aanschaffen, maken hun aankoopbeslissing op basis van de op dit moment beschikbare diensten, kenmerken en functies.

© 2017. Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het logo van Workday zijn geregistreerde merken van Workday, Inc.Workday Persdesk
Lisa Elzinga
+ 31 (0)23 555 34 24
workday@yellow-communications.com
www.workday.com
Laatste van Workday  
Internationaal onderzoek van Workday voorspelt groei in digitale omzet

Workday erkend als Leader in het Gartner Magic Quadrant voor Cloud HCM-suites voor ondernemingen met 1.000+ werknemers

Finance krijgt prominentere positie in veranderende wereld
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 132 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Workday contact  

Logo Workday

  +31 (0) 20 808 1836
  media@workday.com
  www.workday.com/nl-nl
Workday sociaal  


Workday tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers