www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 15 dagen geleden)
Bedrijf:

De optimale beveiliging voor je gegevens

We maken allemaal gebruik van het internet. Bankieren, social media, dingen opzoeken op google, sites bezoeken. Met al deze dingen loop je het gevaar dat je een computervirus binnenhaalt. Er is namelijk een bepaald soort criminelen, cybercriminelen, die uit zijn op jouw gegevens. Hiervoor ontwerpen ze allerlei gehaaide virussen die speciaal gemaakt zijn om de computers van anderen onveilig te maken. Daarom heeft iedereen tegenwoordig antivirus software nodig. Antivirus programma’s zijn er in verschillen soorten en maten, maar het staat vast dat je er eentje op je computer moet hebben. Maar wat doet zo’n stukje software nou eigenlijk? Op welke manier helpt het je jouw gegevens te beschermen tegen gevaren?

De belangrijkste functies van virusscanners
Dit type software heeft verschillende functies, die allemaal zijn ingesteld om jou een zo veilig mogelijke internetervaring te bezorgen. De software is eigenlijk in te delen in twee verschillende takken: het scannen en de online beveiliging. De meeste virusscanners zijn ook uitgerust met goede beveiliging tegen online gevaren, zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Het scannen gebeurt regelmatig en op een automatische manier. Er wordt gekeken of er op dat moment schadende bestanden op je pc staan, en die worden dan op een zo goed mogelijke manier hersteld. Daarnaast bieden veel scanners een online firewall, zodat malware nog minder de kans wordt geboden op jouw computer terecht te komen.

Beveiligins software voor jou ontworpen
Op het gebied van deze handige, maar bovenal broodnodige, programma’s is er een ruime keus. Er zijn tientallen antivirus programma’s op het internet te vinden, en sommige zijn betrouwbaarder dan andere. Ook worden sommige programma’s altijd up-to-date gehouden, terwijl andere wat gedateerd kunnen zijn. Als je op antivirus programma’s zoekt, zijn er in ieder geval een aantal scanners die een ideale bescherming geven. Misschien heb je wel eens van Norton gehoord, of van McAfee. Deze bedrijven leveren betaalbare pakketten die jouw pc van de nodige bescherming voorzien. Het komt zelfs vaak voor dat je bij aanschaf van een nieuw desktop of laptop gratis een antivirus programma krijgt voor een bepaalde periode. Zo weet je zeker dat je in ieder geval een tijdje goed beschermd bent tegen gevaren. Houd er wel rekening mee dat je computer ook na die eerste periode goed beveiligd moet zijn.

Altijd beveiligd tegen online gevaren
Op het internet zijn er verschillende gevaren te vinden. Als je bijvoorbeeld een onveilige site bezoekt, heb je soms voor je er erg in hebt al malware op je computer staan. Malware is de verzamelnaam voor diverse vervelende programmaatjes die een risico voor je pc vormen. De meeste virusscanners zijn zo ingesteld dat ze precies van die programmaatjes weten hoe ze er uitzien en hoe ze bestreden moeten worden. Zo heb je bijvoorbeeld trojans, software die er uit kan zien als veilig maar die in werkelijkheid jouw persoonlijke gegevens aan dieven kunnen geven. Bijvoorbeeld je wachtwoorden of bankgegevens. Of wat dacht je van de zogeheten computerworm, die zich kan verspreiden naar andere computers als je niet goed beschermd bent. Goede beveiliging is dus echt een noodzaak.

Gratis of betaald: wat is voor jou de beste keuze?
Het voordeel aan de grote hoeveelheid malware die rondgaat is dat er ook voldoende virusscanners ontwikkeld worden om gevaren tegen te gaan. Er zijn virusscanners waarvoor je moet betalen, maar andere zijn gratis te downloaden vanaf het internet. Deze gratis scanners doen over het algemeen niet onder voor de betaalde alternatieven, maar belangrijk is wel dat je kijkt naar wat jij persoonlijk allemaal nodig hebt. Wil je meer beveiliging tegen risicovolle mails, dan moet je misschien voor een uitgebreider pakket gaan. Over het algemeen is gratis software voldoende, maar het belangrijkste is dat je altijd zelf goed oppast.

Bron
http://www.bestevirusscanner.com/
https://twitter.com/bestevirusscann
Tags  
Laatste van Bestevirusscanner.com  
De optimale beveiliging voor je gegevens
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 15 dagen
Bestevirusscan.. contact  

Logo Bestevirusscanner.com

Bestevirusscan.. sociaal  


Bestevirusscan.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91768 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10600 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl