www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2472 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (769 dagen geleden)
Bedrijf:

E-mergo implementeert vernieuwende datawarehouse oplossing Discovery Hub® bij imposant Nederlands bouwbedrijf

Delft, Augustus 2017E-mergo, Business Intelligence specialist en Discovery Hub® leverancier, heeft een innovatieve datawarehouse oplossing geïmplementeerd bij VolkerWessels Bouw en Vastgoed Ontwikkeling (BVGO). Nadat E-mergo tijdens een Proof of Concept (POC) de waarde van de Discovery Hub® heeft aangetoond is besloten om de softwareoplossing in gebruik te nemen. Binnen enkele dagen was de oplossing operationeel.

TimeXtender Discovery Hub®
VolkerWessels BVGO werkte voorheen met in-house ontwikkelde ETL’s om gegevens uit Microsoft NAV (Navision 4PS Construct) in haar datawarehouse te laden. Hierbij werd zij geconfronteerd met zowel lange ontwikkeltijden als lange oplostijden als er fouten optraden en was de kwaliteit van de data moeilijk in grip te houden, doordat alles in de ETL geprogrammeerd werd. Tevens was het tijdrovend om nieuwe bronnen en nieuwe NAV versies op het datawarehouse aan te sluiten.

Dit waren drijfveren om op zoek te gaan naar een nieuwe datawarehouse oplossing. Deze zoektocht werd met succes beëindigd toen E-mergo de innovatieve datawarehouse oplossing Discovery Hub® van TimeXtender presenteerde.

Proof of Concept met de Discovery Hub®
Na de introductie van Discovery Hub® heeft E-mergo een Proof Of Concept (POC) aangeboden waarmee E-mergo de waarde van Discovery Hub in een bedrijfsomgeving, met gebruik van BVGO’s eigen data, kon bewijzen. Het ontsluiten van BVGO’s meerdere Microsoft NAV 4PS Construct versies in de Discovery Hub® was een groot succes. Binnen enkele dagen waren meerdere versies van NAV 4PS Construct ontsloten met behulp van de innovatieve datawarehousing software.

Het kunnen omgaan met de verschillende NAV versies met behulp van TimeXtender’s krachtige NAV adapter heeft veel tijd bespaard. Door te modelleren in plaats van te programmeren is er een beter overzicht van wat er in de processen gebeurt. Veranderingen als gevolg van de implementatie van een additionele versie van NAV worden nu zelfs automatisch gesynchroniseerd.

De Discovery Hub® van TimeXtender schrijft geautomatiseerd scripts om alle data in de datawarehouse te laden. Dit gebeurt op een zeer slimme manier waarbij de executie van het script met behulp van Machine Learning continu wordt geoptimaliseerd. Daarnaast wordt alles automatisch gedocumenteerd wat de kwaliteit van de documentatie verhoogt en veel tijd bespaart omdat dit voorheen handmatig moest worden gedaan. Deze documentatie levert goede inzichten op hoe de data in het datawarehouse tot stand komt. Tot aan de databron kan worden nagegaan welke bewerkingen er worden toegepast (datalineage). Dit draagt bij aan een hoger kwaliteitsniveau van het datawarehouse.

‘Future Proof Solution’
Na een volledige implementatie kan BVGO in verschillende NAV versies blijven werken zonder dat er problemen ontstaan. Doordat het hele proces automatisch verloopt zal de Discovery Hub® niet alleen nu maar ook in de toekomst zorgen voor veel tijd- en kostenbesparingen. Traditionele datawarehouses zijn niet geautomatiseerd en moeten met handmatige SSIS scripts worden onderhouden. Dit is een kostbaar, tijdrovend en foutgevoelig proces, vooral voor grotere bedrijven met veel databronnen.  Met de keus voor de Discovery Hub® bespaar je dus niet alleen nu, maar ook in de toekomst, veel tijd door handmatige en herhaaldelijke processen te automatiseren en zie je kwaliteit van het datawarehouse verbeteren.

###

Over E-mergo
E-mergo is dé Business Intelligence specialist. Onder het motto “Combineer, analyseer en verbeter” helpen wij u het maximale uit uw organisatie te halen op het gebied van informatievoorziening. Onze producten en diensten zijn erop gericht om uw informatiebehoefte te vertalen naar concrete oplossingen. Hierbij creëren en beheren wij selfservice data discovery omgevingen met behulp van Qlik® en TimeXtender.  E-mergo is een kennisintensief bedrijf. Wij hechten veel waarde aan gecertificeerde collega’s en het volgen van de trends in de markt. Onze huidige klanten waarderen ons vanwege de kennis die wij inbrengen en de manier waarop wij deze kennis overdragen.

Over TimeXtender
TimeXtender heeft kantoren in Denemarken en de VS. Het bedrijf heeft meer dan 2600 klanten wereldwijd die hun datawarehouse automation platform Discovery Hub® gebruiken. Dit maakt het ‘s werelds leidende datawarehouse automation oplossing voor Microsoft® SQL Server®. TimeXtender is sinds maart 2016 Qlik Technology Partner. Het bedrijf democratiseert toegang tot corporate data, waardoor business users in staat gesteld worden en IT vrijgemaakt wordt voor andere taken. Met de Discovery Hub® helpt TimeXtender’s software om bedrijven, vanuit elke verticale industrie, snel een datawarehouse in te zetten en te automatiseren op een Microsoft® SQL Server®. De software werkt samen met Visual Studio en alle andere producten geassocieerd met Microsoft® SQL Server®.

Over VolkerWessels Bouw en Vastgoed Ontwikkeling
VolkerWessels Bouw & Vastgoedontwikkeling (BVGO) is actief op het gebied van woning- en utiliteitsbouw, industriebouw en vastgoedontwikkeling. Daarbij horen ook activiteiten op het gebied van toelevering, advies en installatietechniek. De kracht van BVGO ligt onder meer in de combinatie van een regionale focus en de financiële stabiliteit van de groep. VolkerWessels (BVGO) is een hecht samenwerkende groep van (ongeveer 40) middelgrote bedrijven.

E-mergo persvoorlichter:
Emma Gill
Marketing & Sales medewerker
marketing@e-mergo.nl
+31 85 016 04 11
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van E-mergo  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 769 dagen
E-mergo contact  
Logo E-mergo
  085 016 04 11
  info@e-mergo.nl
  www.e-mergo.nl
E-mergo sociaal  
E-mergo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Barracuda Networks
Logo Cegeka
Logo Poly
Logo commercetools
Logo Schneider Electric
Logo ISBW
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Interxion
Logo SAP Concur
Logo Red Hat, Inc.
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com