www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (1031 dagen geleden)
Bedrijf:

Kaseya introduceert nieuwste versie van Traverse; verbeterde automatisering en verbeterd inzicht stroomlijnt network performance monitoring en management

Krachtige, nieuwe functies, efficiënte workflowdesigns en naadloze integratie met de snelste verbinding op afstand bieden compleet IT-performancemanagement

Amsterdam, 9 augustus 2017 Kaseya, de toonaangevende leverancier van complete IT-managementoplossingen voor MSP’s en middelgrote bedrijven, komt met een nieuwe versie van Traverse, het platform voor netwerkmonitoring en -management. De update is een baanbrekende, uniforme monitoringoplossing die gebruikers voorziet van holistisch, realtime inzicht in de prestaties van hybride IT-infrastructuren en datacenters. De oplossing biedt organisaties een servicegeoriënteerde, proactieve benadering van netwerkperformancemanagement voor optimale uptime, positieve bedrijfsresultaten en het eenvoudig monitoren en beheren van netwerken en datacenters. Daarnaast voorziet Traverse de IT-afdeling van geïntegreerde alerts voor het beter opsporen van storingen en snellere probleemoplossing.

“Onze klanten zijn van ons afhankelijk voor de prestatie van hun netwerken. In feite leggen ze het succes van hun bedrijf in onze handen”, zegt Patrick Zimmer, hoofd Wholestack Solutions bij LLC. “Traverse is een indrukwekkende oplossing die zowel netwerkinzicht biedt, als de mogelijkheid om actie te ondernemen, zodat we de omgevingen van onze klanten op effectieve wijze kunnen monitoren en beheren. Onze klanten vertrouwen op onze expertise om te zorgen voor optimale tijdinzet van hun netwerken, en het selecteren van de best-in-breed tools die ons helpen de beste oplossing op het juiste moment te leveren.”

Moderne bedrijven – van mkb tot wereldwijd opererende organisaties – maken gebruik van verschillende soorten hardware- en softwaretechnologieën. Het beheren en optimaliseren van dit soort oplossingen is een uitdaging en vergt een zeldzame combinatie van expertise en technische knowhow. IT-uitgaven blijven stijgen en elke dag worden er meer devices en applicaties toegevoegd aan het netwerk. Daarom is het belangrijk dat bedrijven van elke omvang hun IT-infrastructuur proactief monitoren en beheren. Kaseya’s Traverse biedt IT-teams en MSP’s een bewezen, kosteneffectieve oplossing voor het monitoren en beheren van hun hybride omgeving. De intuïtieve interface voorziet in een gedetailleerde visualisatie en proactieve alerts om infrastructuurtechnologie en businessperformance op elkaar af te stemmen. Het uitgebreide, servicegerichte overzicht voorziet IT-afdelingen en MSP’s van informatie over eventuele complicaties met betrekking tot de website, het datacenter en netwerk, zodat zij kunnen ingrijpen voordat eindgebruikers er last van hebben.

“Traverse draagt bij aan zowel de productiviteit als de servicemogelijkheden van ons team”, zegt Nick Smit, Service Manager bij Axians. “De snelle implementatie, schaalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide ondersteuning van verschillende soorten apparaten maakt van Traverse de beste oplossing voor netwerkmonitoring en -beheer. De verwachtingen van onze klanten op het gebied van netwerkbeschikbaarheid blijven groeien, maar we zijn er zeker van dat Traverse met onze organisatie meegroeit.”

“De consequenties van downtime kunnen zeer ernstig zijn. Vandaar dat elke organisatie de gezondheid van haar IT-infrastructuur moet monitoren”, zegt Mike Puglia, Chief Product Officer van Kaseya. “De nieuwste Traverse-update onderstreept hoe belangrijk het voor ons is om onze klanten de meest uitgebreide en complete IT-managementoplossing in de markt te bieden. Met uitstekende automatisering, nieuwe praktische inzichten en verbeterde integratie met het Kaseya IT Complete-platform zorgt Traverse voor effectieve, voorspellende en praktische netwerkoptimalisatie.”

Traverse 9.5 bevat de volgende nieuwe functies en mogelijkheden.

Automatiseringsprofielen
 • Vermindert handmatige testconfiguraties door tijdens het discovery-proces automatisch aangepaste en vooraf bepaalde monitoringpolicy’s toe te passen op devices, afhankelijk van de device-eigenschappen.
 • Versnelde device-set-up en change management-monitoring voor bedrijven.
 • Vermindert voor MSP’s de tijd die het onboarden van nieuwe klanten in beslag neemt, met negentig procent.
 • Regels zijn eenvoudiger te creëren en aan te passen voor honderden attributen, inclusief de klant, regio en afdeling.
Panorama 2.0


 • Een update van de Panorama-visualisatie-interface in Traverse introduceert slimme acties, direct toegankelijk via het netwerktopologieoverzicht voor het sneller vaststellen van problemen en verbeterd IT-beheer.
 • Een gedetailleerd dashboard voorziet administrators van een snel inzicht in devices, applicaties en afhankelijkheden in een eenvoudig te begrijpen, dynamische lay-out.
 • Krachtige filters gebaseerd op locatie en type applicatie, helpen administrators bij het inzoomen op een bepaald gebied of het verkrijgen van een groter, bedrijfsbreed overzicht van het netwerk.
 • Nieuwe HTML5-rendering geeft technici toegang vanaf elke telefoon, tablet, laptop of werkplek.
Live Connect-integratie
 • Naadloze integratie met Kaseya Live Connect stelt administrators in staat servers en workstations waarop de Kaseya-agent is geïnstalleerd, van afstand in te zien en te beheren. Gebruikers hebben nu toegang tot meer informatie over de servicestatus van de systemen en het beheer ervan, en hebben toegang tot een desktop die zich op een andere locatie bevindt, zonder de Traverse-interface te verlaten.
 • Dankzij de zeer snelle verbinding kunnen administrators op afstand problemen met netwerkapplicaties sneller en eenvoudiger vaststellen en oplossen.
 • De combinatie van Kaseya’s IT Complete-oplossingen biedt meer IT-inzichten en operationele effectiviteit via een centraal beheerd IT-platform.
Traverse 9.5 is vanaf het derde kwartaal van 2017 beschikbaar. Meer weten over Kaseya’s Traverse? Bezoek dan www.kaseya.com/products/traverse.

###

Over Kaseya
Kaseya is dé leverancier van complete IT-beheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en het mkb. Door het open platform en de klantgerichte benadering levert Kaseya de beste technologie die organisaties in staat stelt IT efficiënt te beheren en te beveiligen. Vanwege de beschikbaarheid in zowel de cloud als on-premise hebben bedrijven vanuit één centraal punt controle over al hun IT, beheren ze makkelijk remote- en gedistribueerde omgevingen en automatiseren ze verschillende IT-beheertaken. De oplossingen van Kaseya beheren meer dan tien miljoen endpoints over de gehele wereld. Kaseya heeft zijn hoofdkantoor in Dublin (Ierland), is niet-beursgenoteerd en is actief in meer dan twintig landen. Meer informatie is te vinden op www.kaseya.com.  

Voor meer informatie:
Progress Communications
Inger Hund / Corinna Peekel
Tel.: 020 - 363 11 52
E-mail: kaseya@progresscommunications.nl
Laatste van Kaseya  
Kaseya breidt IT-security aanbod voor wereldwijde klanten uit met overname RapidFire Tools, softwareleverancier voor IT Assesment en Compliance

Unitrends MSP verenigt back-up-management met nieuwe Autotask integratie

Vijf acties die bedrijven moeten ondernemen om AVG-compliant te worden
Luminis al 10 jaar lang IT-partner van The Learning Network

Snowflake kondigt nieuwe fase van samenwerking met Salesforce aan om zakelijke transformaties van klanten met data te versterken

Snowflake onthult de Data Cloud, zodat organisaties kunnen verbinden, samenwerken en waarde kunnen toevoegen met data

NetApp Reports Fourth Quarter and Fiscal Year 2020 Results

Databricks verwelkomt Paul Leventis als nieuwe Senior Director Software Engineering & Site Lead

Voor driekwart van de finance professionals is datagedreven bedrijfsvoering een meerjarenplan

Razer zet de gaming-community aan het werk in de strijd tegen COVID-19

Accon avm vervangt 1100 mobiele telefoons voor Nokia smartphones omwille van veiligere bedrijfscommunicatie

Bereidheid tot volgen van opleiding binnen de zorgsector groot

Derde werknemers vermoedt dat collega’s bewust sjoemelen met declaraties

Onderzoek Proofpoint: 72% van de Nederlandse bedrijven kampte afgelopen jaar met minstens één cyberaanval
Staples introduceert 'Plan C' en helpt organisaties bij de veilige terugkeer naar de werkplek en met aanpassingen aan ´het nieuwe normaal´

Panasonic produceert prototype beademingsapparatuur voor COVID-19 patiënten

Bynder neemt video-creatie en distributie platform We Adapt over

Poly introduceert Room Solutions voor Microsoft Teams Rooms voor slimme, eenvoudige en consistente samenwerking

Nutanix autoriseert Arrow Electronics als officieel opleider

Netwerkbeheerders spelen sleutelrol in creatie omzet uit nieuwe diensten voor edge-computing

Ruim helft Nederlanders heeft vriendschappelijke band met collega’s

Pega introduceert Pega Process Fabric - het 'platform voor platforms' dat taken tussen enterprise systemen stroomlijnt

Dataiku en Snowflake sluiten partnership voor cloud enterprise AI-oplossingen

Capgemini en Audi starten nieuwe joint venture XL2

Lineas stapt over op endpoint-bescherming van SentinelOne

VMware introduceert elastische infrastructuur voor AI/ML-applicaties met VMware vSphere 7

Dedrone en BlackBerry werken samen tegen ongeautoriseerde droneactiviteiten

Trendship wil lef en ondernemerschap tonen

Thierry Delaporte nieuwe CEO & Managing Director Wipro

Dell Technologies versnelt inzet van AI in public en private clouds

LANCOM LW-600: nieuw Wi-Fi 6 access point met rookmelder-design

Nieuws! Serie interviews met de beste ‘Digital Transformers’ in de markt

Plus500 gaat partnerschap aan met BSC Young Boys, kampioen van de Zwitserse Super League

Hybride voordeel met de nieuwe Razer Ornata V2

Matrix42 helpt zorgpersoneel op COVID-19-afdelingen door licenties te schenken voor video call devices
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1031 dagen
Kaseya contact  

Logo Kaseya

  + 31 (0) 23 - 5563190
  info@kaseya.nl
  www.kaseya.nl
Kaseya sociaal  


Kaseya tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Snowflake
Logo Snowflake
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo NetApp
Logo Databricks
Logo Onguard
Logo Staples Nederland
Logo Bynder B.V.
Logo Poly
Logo Arrow Electronics
Logo Vertiv
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88531 persberichten
- 5709 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8142 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl