Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 151 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Krakeling Communicatie

PureCloud by Genesys verwerkt al meer dan 1 miljoen interacties per dag

Amsterdam, 3 augustus 2017 - Genesys (www.genesys.com), wereldleider in omnichannel customer experience en contact centeroplossingen, blijft een explosieve groei zien van de acceptatie en groei van het platform PureCloud by Genesys, een cloudgebaseerd aanbod voor klant- en medewerkerbetrokkenheid.

Analist Frost & Sullivan voorspelt dat de hosted/cloud contact centeroplossingen van 24% van het totale aantal seats in 2015 zullen groeien naar 40% in 2020.1 Genesys overtreft dit groeitempo door de meer dan 500 nieuwe PureCloud-klanten alleen al in de laatste 12 maanden, waarvan bijna de helft buiten Noord-Amerika. Bovendien is het gebruik door klanten in de eerste helft van 2017 met 300% gestegen.

PureCloud voorziet ook het partnerkanaal van nieuwe omzetkansen. Het aantal partners is in 2017 al met 43% gegroeid en heeft geleid tot 72% meer klanten via dit kanaal.

Sinds vorig jaar wordt het versnelde momentum van PureCloud extern herkend en erkend. Topanalist Nancy Jamison van Frost & Sullivan: “PureCloud by Genesys heeft in 2016 onze Growth Excellence Leadership Award for Cloud Customer Contact Applications gewonnen vanwege de leidende rol in de markt voor cloud contact centerapplicaties, de concurrerende en rijke functionaliteit en de uitstekende customer support.”

Op dit moment verwerkt de oplossing meer dan 1 miljoen interacties per dag waaronder telefoongesprekken, emails, chat en social mediakanalen. Het zorgt daarmee voor naadloze en veilige customer journeys voor honderden bedrijven over de wereld waaronder Al Romansiah, Deakin University, Feros Care, Gestcom, Grupo Monge, MyBudget, Quicken Inc., Rose-Hulman Institute of Technology en Smollan. Nieuwe, vereenvoudigde applicatiebundels zorgen dat klanten digitale kanalen kunnen toevoegen zonder bijkomende kosten. Hierdoor kunnen ze ongestoord groeien van tientallen naar honderden agenten in een software-as-a-service (SaaS) model.

Ter ondersteuning van deze wereldwijde groei biedt PureCloud interfaces in 15 talen, meer dan iedere andere SaaS-clou provider van customer experience in de markt. Bovendien worden meer dan 63 miljoen API-gesprekken per maand verwerkt op de oplossing waarmee duidelijk wordt dat er behoefte en bereidheid is bij IT-professionals en partners om over te stappen van SaaS naar platform-as-a-service (PaaS).

In aanvulling op de inzet van de functionaliteit voor customer engagement voegt een derde van de klanten ook PureCloud Communicate toe dat op een unieke wijze de functionaliteit van de traditionele telefooncentrale (PBX) combineert met samenwerkingstools voor medewerkers zoals video-vergaderen, schermen delen, dynamische teamchat, uitgebreide medewerkersprofielen en document management.

“PureCloud is gewoonweg de snelst groeiende oplossing voor customer experience op de planeet! De groei overtreft de voorspellingen van de analisten en we zien actieve gebruikers die opklimmen naar hetzelfde niveau als bij onze eerste generatie cloudoplossing – maar dan in de helft van de tijd,” zegt Brian Bischoff, senior vice president voor PureCloud by Genesys. “We hebben ons customer succesmodel opgeschaald door de verdubbeling van ons Care Team voor wereldwijde 24-uursdekking en door nieuwe installaties nog sneller te maken met een gemiddelde installatie van minder dan 40 dagen.”

PureCloud heeft ook sterk momentum getoond in de uitrol van nieuwe functies en functionaliteit met bijna 160 grote verbeteringen in het laatste jaar. Een paar hoogtepunten zijn:

  • Co-browsing met Chat / Scherm delen met toegevoegde spraak en chat: standaard ingebouwd in dezelfde all-in-one applicatie geven deze functionaliteiten bedrijven een bredere en efficiëntere manier voor het ondersteunen van digitale omnichannel customer experiences.

  • Beveiliging/Compliance: sterk gericht op de vertrouwelijkheid, integriteit, beschikbaarheid en privacy van data conformeert PureCloud zich aan de strengste branchecertificeringen, zoals de Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) en PCI DSS Service Provider Level 1. Genesys voegt regelmatig veiligheidsgerichte verbeteringen toe zoals Secure Pause tijdens opnames om te zorgen dat PureCloud de veiligste beschikbare cloudoplossing is en blijft.

Wereldwijd beschikbaar gekomen in 2015, is PureCloud een is een all-in-one oplossing voor customer engagement en samenwerking van medewerkers, eenvoudig in gebruik en makkelijk te installeren. Als een echte cloudoplossing gebaseerd op microservice architectuur, is PureCloud flexibel, open, rijk aan functionaliteit en gebouwd voor snelle innovatie. Dit betekent voor organisaties een toekomstbestendige oplossing om snel mee te schalen met de klantengroei.

1 “Growth Opportunities in the Hosted/Cloud Contact Center Market” Report K0B8-76, Pagina 12, door Global Digital Transformation Team van Frost & Sullivan, December 2016.

Over Genesys
Genesys® verzorgt wereldwijd 25 miljard geweldige klantervaringen per jaar. Dit succes komt door werknemers en klanten elke dag met elkaar te verbinden, op alle kanalen. Meer dan 10.000 bedrijven in ruim 100 landen vertrouwen op ons customer experience-platform voor uitstekende bedrijfsresultaten en het opbouwen van langdurige relaties. Dankzij de combinatie van de beste technologie en menselijk vernuft zijn onze oplossingen een afspiegeling van natuurlijke communicatie, en werken zoals u denkt. Onze marktleidende oplossingen stimuleren daadwerkelijke betrokkenheid en presteren optimaal op alle kanalen, zowel on-premise als in de cloud. Communicatie zoals die hoort te zijn: vloeiend, intuïtief en resultaatgericht. Bezoek genesys.com op Twitter, Facebook, YouTube, LinkedIn en het Genesys-blog.

Media Contact
Linda Hilberdink
Genesys Nederland
linda.hilberdink@genesys.com
+31 6 21 68 37 73
 
Ingrid Wong
Krakeling Communicatie
ingrid.wong@krakelingcommunicatie.nl
+31 6 14 76 75 39
Laatste van Genesys  
Genesys en Adobe partneren voor Contextual Customer Experiences

Genesys onthult eerste echte multicloud-architectuur voor contact centers

Nieuwe integratie Genesys Cloud en Microsoft Teams voor productiviteit en samenwerking
Zyxel introduceert nieuwe multigigabit switch voor thuiswerkers

PA Consulting rondt investering door Jacobs af

Vanboeijen zet grote stap in zorginnovatie met ‘Zorghuis van de Toekomst’ van PQR

Scaleway organiseert Breakathon - een uniek community-event om prestaties van Kubernetes Kapsule te testen

D-Link Benelux stelt Twan Huisman aan als Country Sales Manager

Infoblox lanceert Cloud Specialization programma met voordelen voor SaaS Partners

CyberArk plaatst Identity Security nog centraler in het beperken van cyber-risico’s

Partijprogramma’s missen visie op rol overheid bij digitalisering
Motorsport Games neemt Luminis dochterbedrijf Studio 397 over

Sitecore breidt uit met de overname van Boxever en Four51

SMS gateway van Spryng: Momenteel een uitkomst voor retailers

Lightspeed introduceert ‘Winkelen op afspraak’ en biedt retailers zekerheid rondom heropening

'Nieuw' kabinet toont vertrouwen techkampioenen

Uniserver Group en CloudNation bundelen krachten om dé cloudspecialist van Nederland te worden

Rockwell Automation wederom in de lijst van meest ethische bedrijven ter wereld

WRSTBND's nieuwe contactloze platform ondersteunt op veilige wijze live concerten en evenementen

Zeven op de tien organisaties rapporteert nieuwe security-uitdagingen als gevolg van de pandemie, maar slechts een derde beschouwt cybersecurity als topprioriteit voor 2021

Appronto breidt team flink uit

TP Vision bevestigt: Philips TV eerste grote Europese tv-aanbieder met Mimi Sound Personalisation

KnowBe4-onderzoek: in organisaties met een goede security-cultuur vertonen medewerkers veiliger gedrag

Een derde werknemers overweegt nieuwe baan als gevolg van pandemie

Micro Focus Universe 2021, High Tech – Low Drama evenement voor 40.000 klanten

Macaw wil Duitse markt verder veroveren en neemt digital agency netzkern over

Caspar Visch nieuwe CFO Global Talk

Maandalert Woningmarkt | maart 2021, Verhuisbewegingen en prijsontwikkeling
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 151 dagen
PR contact  

Logo Krakeling Communicatie
Genesys contact  

Logo Genesys

  +31 35 625 7230
  reception.NL@genesys.com
  www.genesys.com
Genesys sociaal  


Genesys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Logo Ictivity
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90533 persberichten
- 5913 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9820 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekersContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl