Datum: (360 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Premium active nutrition merk FITSHE nu verkrijgbaar in supermarktenAmsterdam, 24 juli 2017 – FITSHE, producent van 100 procent natuurlijke proteïne shakes en bars voor de fitte vrouw, bereikt een nieuwe mijlpaal. De proteïne bars van FITSHE liggen nu in de schappen van AH to Go en duurzame supermarkt Marqt. Door deze ontwikkeling weet Caroline Glasbergen, CEO en oprichter van het merk, in een omnichannel wereld e-commerce met offline verkoop te combineren en is FITSHE klaar om bedrijfsgroei te realiseren en te bouwen aan haar merk.

FITSHE is in 2015 opgericht en richt zich op vrouwen met een actieve levensstijl. Het bedrijf produceert en verkoopt 100 procent natuurlijke, functionele en lekkere proteïne shakes en bars. “Ik kwam erachter dat veel vrouwen niet eten na het sporten, terwijl dit essentieel is voor het herstel van het lichaam. Hier wil ik als vrouwelijke ondernemer verandering in brengen”, licht Caroline toe.

De verkoop van de producten van FITSHE gebeurde eerder voornamelijk online en in de Bijenkorf en Vitaminstore, maar doordat ze nu ook bij AH to Go en Marqt verkrijgbaar zijn, maakt Caroline met FITSHE een mooie stap om haar groeiambities verder waar te maken. “Ik wil dat vrouwen goed voor zichzelf zorgen, er een gezonde levensstijl op nahouden en op deze manier in hun beste shape alles aankunnen. Om míjn ambities waar te maken, ben ik een partnership aangegaan met Fortino Capital, een investeringsmaatschappij met ervaring in het schalen van bedrijven. Dankzij deze samenwerking en een investering van Fortino Capital kan ik me focussen op de toekomst”, vertelt Caroline.

Matthias Vandepitte, Partner bij Fortino Capital: “Als we kijken naar de proteïne markt, is er altijd focus geweest op de man. Caroline zag dit en bracht twee jaar geleden een welkome vernieuwing aan. Wij geloven in haar visie en kracht en zijn trots dat Caroline met haar merk FITSHE nu deze mijlpaal heeft bereikt.

Inmiddels is FITSHE in Nederland een begrip onder de Nederlandse fitte vrouwen. De vegan protein bars worden aangeraden door maar liefst 90 procent van de lezeressen van Women’s Health, het grootste vrouwenplatform voor gezondheid, voeding en sport.

---

Over FITSHE
FITSHE, opgericht in 2015 door ondernemer Caroline Glasbergen, is een merk voor vrouwen met een actieve levensstijl. Caroline miste natuurlijke producten om te herstellen na het sporten en besloot deze twee jaar geleden zelf te ontwikkelen. Alle FITSHE producten zijn 100 procent natuurlijk, biologisch en zonder toegevoegde kunstmatige zoet- en smaakstoffen. Bovendien zijn ze functioneel en lekker. Het volledige assortiment van FITSHE bestaat uit shakes, bars en accessoires die de actieve levensstijl ondersteunen in haar assortiment, zoals een goalplanner, een BPA-vrije shaker en een organic cotton sweater. Voor meer informatie: www.fitshe.com

Over Fortino Capital
Investeringsmaatschappij Fortino Capital investeert in kleine en middelgrote bedrijven met groeipotentieel. Fortino Capital gelooft in het potentieel van visionaire ondernemers met een focus op technologie, E-commerce en digitale transformatie. Fortino Capital brengt versterking van kapitaal, expertise en ervaring op het gebied van innovatie, strategie en groei. Fortino Capital investeerde onder andere ook in Teamleader, Bloomon, BuyBay en TrendMiner. Voor meer informatie: www.fortino.be

Fortino Capital op: Twitter | LinkedIn

Meer informatie
Marcommit
Marlin Goethals
035-5822730
fortino@marcommit.nl