www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 6 dagen geleden)
Bedrijf:

Rittal treedt toe tot de Open19 Foundation

Rittal zet vaart achter gestandaardiseerde Open Rack-technologie

Datacenters nemen ruim drie procent van het wereldwijde stroomverbruik voor hun rekening en zijn daardoor grootverbruikers van energie. De recent opgerichte Open19 Foundation gaat deze ontwikkeling tegen met een nieuw concept. Dit concept houdt in dat gestandaardiseerde, modulaire IT-infrastructuren voor meer efficiëntie, besparing en flexibiliteit in het datacenter zorgen. Rittal is nu lid geworden van deze Foundation om samen met de andere vertegenwoordigers de innovatieve aanpak te stimuleren.

Rittal, ’s werelds grootste producent van racks, is toegetreden tot de Open19 Foundation. Deze stichting werd, gestimuleerd door de Microsoft-dochtermaatschappij LinkedIn en wereldwijde aanbieders zoals HPE en GE Digital, in mei 2017 opgericht om datacenters voordeliger, efficiënter en flexibeler te maken. Het Open Source-design kiest voor een gestandaardiseerde architectuur voor computer- en storagecomponenten in het standaard 19”-rack waarbij de componenten van verschillende fabrikanten onderling compatibel zijn.

“Door de stijgende energiekosten gebruiken wij voor onze klanten alle mogelijkheden die het energieverbruik efficiënter maken. Ons toetreden tot de Open19 Foundation, waarin wij actief bijdragen aan de ontwikkeling van innovatieve rackarchitecturen, bevestigt dit,” aldus Jason Rylands, Global Director Data Center und Open Compute bij Rittal.

“De Open19 Foundation is een snel groeiende gemeenschap van ondernemingen uit diverse branches van het datacenter- en edge-ecosysteem. Wij zijn blij dat Rittal – als belangrijke en wereldwijde player in de markt – nu lid is van de Open19 Foundation,” zegt Yuval Bachar, voorzitter van de Open19 Foundation.

Gestandaardiseerd design tegen lagere kosten
Als jongste lid van de Open19-Community biedt Rittal met een Open19-rack een voordelig en snel inzetbaar systeem op basis van het vertrouwde 19 inch-rack. Daarnaast zal de systeemaanbieder met zijn lidmaatschap het ecosysteem van Open19 ondersteunen en bijdragen aan innovaties voor zowel bestaande datacenters als voor de veranderende wensen van klanten.
 
“Als lid van de Open19 Foundation kan Rittal nu nog beter inspelen op de wensen in de datacentermarkt. Daaronder vallen het stijgende aantal hyperscalers, colocatieaanbieders, telecomconvergentie en edge computing,“ voegt Rylands eraan toe.
 
Gestandaardiseerd voor een kortere Time-to-Market 
Een voordeel van de innovatieve Open19-architectuur is het gebruik van gelijkstroom voor de voeding van de servers. De aansluitingen worden via een speciale kabelboom op de achterzijde met de power-shelves verbonden.
 
De gelijkstroomvoeding is energie-efficiënter. De gestandaardiseerde en modulaire opbouw resulteert in een kortere Time-to-Market terwijl de schaalbaarheid de flexibiliteit in het datacenter verhoogt. 

Rittal
Rittal uit Herborn in Hessen, Duitsland, is wereldwijd een toonaangevende systeemaanbieder voor behuizings- en kasttechniek, stroomverdelingssystemen, systeemklimatisering, IT-Infrastructuur en software & service. Systemen van Rittal worden toegepast in vrijwel alle takken van de industrie – in de automobielindustrie, in de energieopwekking, in de machine- en installatiebouw en in de ICT-branche. Met in totaal 10.000 medewerkers en 58 dochtermaatschappijen is Rittal over de hele wereld aanwezig.

Het brede productenprogramma omvat bovendien infrastructuursystemen voor modulaire en energie-efficiënte computerruimten met innovatieve veiligheidsconcepten voor de fysieke beveiliging van data en systemen. De toonaangevende softwareleveranciers EPLAN en Cideon vullen de systemen van Rittal aan met engineeringsoplossingen die zich uitstrekken over meerdere disciplines, alles ondersteund door Rittal Automation Systems met automatiseringssystemen voor de schakelinstallatiebouw.

Het in 1961 opgerichte Rittal is de grootste onderneming binnen de door de eigenaar geleide Friedhelm Loh Group. De Friedhelm Loh Group is met 18 productielocaties en 78 dochtermaatschappijen over de hele wereld succesvol. De ondernemingsgroep heeft ruim 11.500 medewerkers en behaalde in 2015 een omzet van 2,2 miljard euro. Voor de achtste keer op rij werd het familiebedrijf in 2016 uitgeroepen tot Topwerkgever in Duitsland. In een in heel Duitsland uitgevoerde studie constateerden het tijdschrift Focus Money en de Stiftung Deutschland Test dat de Friedhelm Loh Group in 2016 behoort tot ondernemingen met de beste opleidingen.  Meer informatie vindt u op www.rittal.nl, www.nextlevel4it.nl, www.nextlevel4industry.nl, expert.rittal.nl en www.friedhelm-loh-group.com

Beeldmateriaal:

Open19-rack
Energie-efficiënt: met het Open19-rack biedt Rittal een gelijkstroomoplossing op basis van het vertrouwde 19“-rack. De aansluitingen worden niet verbonden met een centrale stroomrail op de achterzijde van de kast, maar via een speciale kabelboom op de achterzijde verbonden met de power-shelves.

Jason Rylands, Global Director Data Center und Open Compute bij Rittal
“Door de stijgende energiekosten gebruiken wij voor onze klanten alle mogelijkheden die het energieverbruik efficiënter maken. Ons toetreden tot de Open19 Foundation, waarin wij actief bijdragen aan de ontwikkeling van innovatieve rackarchitecturen, bevestigt dit,” aldus Jason Rylands, Global Director Data Center und Open Compute bij Rittal. 

Afdruk toegestaan. Vermeld s.v.p. als bron Rittal GmbH & Co. KG. Wij ontvangen graag een bewijsnummer.


 Voor nadere informatie: 
Rittal B.V., Postbus 246, 6900 AE  Zevenaar, Tel. (0316) 59 16 60, Fax (0316) 52 51 45
E-mail: sales@rittal.nl, sites: www.rittal.nl en www.expert.rittal.nl
Laatste van Rittal bv  
Rittal B.V. onder leiding van Rogier van Lieshout: Verbinder van technologieën, mensen en markten

Rittal en Circle B kiezen maincubes AMS01 als nieuwe locatie van het Europese OCP Experience Center

Nieuw “Intelligent Edge Data Center” tilt Smart Industries naar het volgende niveau
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 6 dagen
Rittal bv contact  

Logo Rittal bv

  +31 (0)316 59 19 11
  sales@rittal.nl
  www.rittal.nl
Rittal bv sociaal  


Rittal bv tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlContentbureau