Arrow sluit overeenkomst met HPE in België en Luxemburg

Brussel, 17 juli 2017 – Arrow Electronics heeft een distributieovereenkomst getekend met Hewlett Packard Enterprise voor België en Luxemburg. Arrow was al value-added distributeur van HPE in 7 landen in EMEA.

Via haar resellers in België en Luxemburg zal Arrow het volledige portfolio aan producten en diensten van HPE aanbieden, waaronder high-end servers, storage, hyper-converged infrastructuur en Aruba networks.

“Arrow zet sterk in op dienstverlening”, vertelt Bart van Rheenen, algemeen directeur van Arrow Enterprise Computing Solutions Benelux. “HPE past uitstekend binnen ons value-added model en het aanbod van onze resellers van de toekomst. De producten van HPE stellen onze klanten in staat baanbrekend te zijn op het gebied van business intelligence, data analytics, IoT, open source en storage, en dit sluit aan bij onze belofte Arrow Five Years Out.”

HPE bevindt zich bij Arrow in goed gezelschap tussen gerenommeerde vendoren en een uitgebreid aanbod van sensoren en componenten die in combinatie met HPE nieuwe toepassingen op het gebied van IoT mogelijk maken.

“We zijn erg blij Arrow aan ons te kunnen verbinden in België en Luxemburg. Arrow is sterk in het ontwikkelen en op de markt brengen van product-marktcombinaties op gebieden die voor ons van groot strategisch belang zijn”, zegt Luc Opdebeeck, Managing Director BeLux Hewlett Packard Enterprise.

Naast de bestaande disciplines als marketing- en salessupport, opleidingen en technische ondersteuning heeft Arrow een nieuw specifiek team voor HPE in België en Luxemburg geformeerd.

+++

Over Arrow Electronics
Arrow Electronics is een wereldwijde leverancier van producten, diensten en oplossingen aan industriële en commerciële gebruikers van elektronische componenten en enterprise computing-oplossingen. Arrow fungeert als een supply channel partner voor meer dan 100.000 fabrikanten van apparatuur, contractfabrikanten en commerciële klanten via een wereldwijd netwerk waarin het vanuit 460 locaties in 85 landen actief is.