www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2500 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (1043 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Curvature faciliteert digitale zakelijke innovatie met de geïntegreerde oplevering van end-to-end IT datacenter lifecycle-diensten

Wereldwijde aanbieder van onafhankelijke IT-diensten en third-party maintenance biedt flexibeler beheer van de infrastructuur en snellere migratie voor de digitale transformatie van klanten

Amsterdam, 17 juli 2017Curvature, voorheen SMS|Curvature, is wereldwijd de grootste leverancier van onafhankelijke IT-infrastructuuroplossingen. Het geïntegreerde aanbod van het bedrijf voorkomt de oplopende kosten en complexiteit waarmee de snelle adoptie van virtuele en cloud-gebaseerde omgevingen vaak gepaard gaan.

Curvature ondersteunt wereldwijd doelgericht meer dan één miljoen apparaten voor een divers klantenbestand. Daaronder zijn IT-outsourcing-organisaties, value-added-resellers, het MKB en bedrijven uit de Fortune 500. Het bedrijf levert onpartijdige en onafhankelijke hardware-ondersteuning, inkoopoplossingen en professionele dienstverlening voor de best mogelijke klantervaring. Door die benadering worden traditionele uitdagingen bij hardware-ondersteuning voorkomen en vermijdbare IT-kosten teruggedrongen. Daardoor kunnen klanten hun aandacht richten op budget optimalisatie, digitale transformatieprojecten en beschikken ze over IT die de business daadwerkelijk ondersteunt.

De vraag naar onafhankelijke IT-ondersteuning en hardware-oplossingen blijft groeien, nu organisaties op zoek zijn naar meer flexibiliteit en controle over hun IT-infrastructuur”, zegt John Wozniak, CEO bij Curvature. “Curvature’s oplossingsgerichte aanbod, levering en dienstverlening zorgen samen voor de holistische ondersteuning die klanten voor de transformatie en optimalisatie van hun IT-omgeving nodig hebben".

Integrated Services Delivery: wereldwijde reikwijdte, lokale aanpak
Met duizenden medewerkers en engineers die werken op kantoren in elf landen, honderd bemande service-centra en 600 magazijnlocaties over de hele wereld, kan Curvature wereldwijd zorgen voor de oplevering van geïntegreerde diensten met lokale technici, gecombineerd met een ‘Follow The Sun’ remote support-model om probleemoplossing te bespoedigen. Dankzij flexibele service-levels en contracten kunnen klanten de operationele kosten (opex) met zeker 40 procent verlagen. Verder besparingen op investeringen (capex) worden gerealiseerd door de inzetbaarheid van apparatuur te verlengen. Het brede dienstenportfolio van Curvature bestaat uit:

Wereldwijd 24/7 support op kritieke hardware voor zakelijke netwerken, servers, opslag en hyper-geconvergeerde infrastructuren Remote onderhoud voor kantoren en kantoorfilialen, van draadloze connectiviteit en edge-computing, tot mobiele ondersteuning Pre-owned en nieuwe netwerk-, server-, optica-, geheugen- en schijfproducten IT-activa verwijdering en terugkoop Professionele en beheerde infrastructuurdiensten

Dankzij de Smart Discovery en Agile Migration diensten, kan Curvature organisaties nog meer IT-vrijheid bieden, door het vereenvoudigen van applicatie-, data- en platformmigraties. Met de Discovery Service stroomlijnt Curvature virtuele en fysieke verhuizingen, terwijl potentiële risico’s worden geïdentificeerd en verlaagd. Met fabrikant-onafhankelijke discovery en onpartijdige assessments doet Curvature aanbevelingen voor het optimaliseren van IT en digitale zakelijke strategieën. Curvature’s datacenters en cloudmigratiediensten worden beschermd door bewezen methodologieën en uitvoerbare analytics voor het stroomlijnen van planning en beheer van cloudmigraties, colocations en zowel nieuwe datacenters, als de consolidatie van meerdere datacenters.

Ondersteunende Quotes

Keith Tice, VP en Chief Procurement Officer, GoDaddy

Om kleinere ondernemers te faciliteren snel en eenvoudig bedrijven te starten en te leiden, hebben we een agile IT-infrastructuur nodig, die bevrijd is van de beperkingen die hardware OEM’s ons vaak opleggen voor hoe en wanneer we onze bestaande infrastructuur upgraden, wanneer we legacy-systemen vervangen en hoe we onze IT-omgeving onderhouden. De flexibele mogelijkheden die Curvature biedt voor de inkoop van hardware en het onderhoud van de infrastructuur, hebben de kosten aanzienlijk verlaagd, zonder impact op onze dienstverlening, waardoor we onze IT-middelen kunnen inzetten om GoDaddy’s klanten beter van dienst te zijn.”

Christine Tenneson, Research Director, Infrastructure Services, Gartner

Hardware maintenance wordt steeds meer gezien als een ‘niet-strategische’ IT-kostenpost, met als gevolg dat IT-professionals naar minder kostbare alternatieven zoeken voor dure OEM-contracten en -prijzen. De behoefte van organisaties om de uitgaven voor investeringen (capex) in netwerken en datacenters te verlagen, is een belangrijke factor voor het overwegen van TPM’s. Sommige bedrijven zien de flexibiliteit en de ondersteuning op maat van TPM’s als een voordeel.”

Aanvullende bronnen


Voor informatie of interviewaanvragen
Pride PR
Simone Pouw / Wilco Rutenfrans
+31 71 568 0028
curvature@pridepr.nlOver Curvature
Als de wereldwijde leider in onafhankelijke IT-support, IT-producten en IT-diensten, transformeert Curvature de manier waarop bedrijven hun apparatuur en ondersteuning beheren, onderhouden en upgraden voor multi-vendor, multinationale netwerken en datacenters. In een tijd waarin IT-prioriteiten en digitale transformaties om voorrang strijden, moeten bedrijven lenig, efficiënt en slim zijn met hoe zij investeren in IT en zakelijke innovatie. Curvature is een strategische partner voor wereldwijd meer dan 15.000 organisaties en is gespecialiseerd in het leveren van 24/7 wereldwijde technische ondersteuning, geavanceerde hardware-vervanging en het complete lifecycle-beheer van netwerk- en datacenterapparatuur onder een wereldwijd contract vanuit locaties in Europa, Amerika en Azië. Kijk voor meer informatie op www.curvature.comof de LinkedIn-pagina van Curvature.
Reacties  
   Er zijn geen reacties, login om te reageren
Laatste van Curvature  
Curvature zet met partnerprogramma Third Party Maintenance breder in de markt

Curvature brengt IT Asset Disposition (ITAD) programma op Nederlandse markt

Nieuwe CEO voor Curvature
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1043 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Curvature contact  

Logo Curvature

  +31 (0) 20 449 9292
  www.curvature.com
Curvature sociaal  


Curvature tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Thycotic
Logo Datacon BV
Logo Data Matters BV
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Workiva
Logo Barracuda Networks
Logo HubSpot
Logo MeetingpointAdvies
Logo Zyxel
Logo OutSystems
Logo Schneider Electric
Logo VSL
Logo Totaalbesparen.com
Logo Auth0
Logo Poly
Logo Zyxel
Logo Genesys
Logo Solvinity
Logo Lightspeed
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88434 persberichten
- 5690 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8049 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl