www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (877 dagen geleden)
Bedrijf:

Outsourcing Hub en cloudscanner gaan samenwerking aan

Amsterdam, 13 juli 2017 - Outsourcing Hub, het onafhankelijk matchingplatform voor IT outsourcing en cloudscanner, de eerste grote cloudvergelijker op de Nederlandse markt, maken vandaag bekend dat ze een samenwerkingsverband aangaan. cloudscanner en Outsourcing Hub vullen elkaar aan waar mogelijk, maar blijven onafhankelijk van elkaar opereren.

De twee platformen complementeren elkaars dienstverlening. Zo richt Outsourcing Hub zich meer op het maken van de juiste partnermatch en is cloudscanner juist gespecialiseerd in het aanbod van clouddiensten. Henk Pater, founder en directeur van Outsourcing Hub: “cloudscanner heeft als missie om -  net als Outsourcing Hub - vraag en aanbod op een moderne, slimme en effectieve manier bij elkaar te brengen. Door de krachten te bundelen kunnen we onze klanten optimaal bedienen.”

Outsourcing Hub richt zich op een breed spectrum van ICT-diensten en focust zich op de vraag of twee partijen goed bij elkaar passen. En cloudscanner richt zich specifiek op het ‘matchen’ in clouddiensten. Zo kun je aan de hand van eigen criteria gemakkelijk en snel professionele partijen met elkaar vergelijken. Het opvragen van verschillende offertes behoort hiermee tot het verleden. Buiten het kijken en vergelijken heb je een single point of billing. Daarmee bewaakt het platform de continuïteit van IT bedrijvigheid. Zo beheer je met gemak je cloud-omgeving en administratie.

Karel Saurwalt, Managing Director van cloudscanner: “Bedrijven kunnen via cloudscanner snel en gemakkelijk de juiste cloud- en aanverwante diensten (backup, security, werkplekken en verbindingen) vergelijken, selecteren en aankopen. De keuze maken voor de juiste dienstverlening is niet altijd makkelijk, vaak ontstaat hieruit de vraag: ‘welke provider past het best bij mijn bedrijf?’. Outsourcing Hub specialiseert zich in het beantwoorden van deze vraag en vult ons hier goed aan.”

Henk Pater: “Wij zijn als Outsourcing Hub vooral een matchmaker en dus niet betrokken bij het daadwerkelijke offertetraject en alles wat hierna volgt. Maar het komt voor dat een klant enkel op zoek is naar een specifieke clouddienst en dan is die klant er beter bij geholpen om gebruik te maken van cloudscanner. In dit geval verwijzen wij graag door. We streven naar een ecosysteem waar ook andere platformen en relevante bronnen samenkomen en deze koppeling met cloudscanner zorgt over en weer voor synergie.”Meer informatie (niet voor publicatie):

Henk Pater, CEO / Founder Outsourcing Hub
Telefoon: 085 - 773 1600
E-mailadres: henk.pater@outsourcinghub.nl

Mir Verkaaik, Marketing & Communicatie cloudscanner
Telefoon: 088 - 015 0555
E-mailadres: mir@cloudscanner.nl
 

Over Outsourcing Hub
Outsourcing Hub is een onafhankelijk online platform voor ICT service providers, uitbesteders en hun adviseurs. Met behulp van zelfontwikkelde algoritmes brengt Outsourcing Hub vraag en aanbod in de ICT-sector op slimme wijze bij elkaar. Door deze unieke benadering wordt zowel het risico op mismatches tussen vraag en aanbod als het missen van goede matches geminimaliseerd. Het platform is in 2015 opgericht en er zijn inmiddels meer dan 100 ICT Service Providers en meer dan 100 Sourcing Adviseurs op aangesloten, waarmee het de grootste, meest actuele database met providerdata biedt van Nederland. Website: www.outsourcinghub.nl.

Over cloudscanner
cloudscanner biedt cloudoplossingen van A tot Z. Via de marktplaats vergelijk je binnen een handomdraai kwalitatieve cloudaanbieders. Op dit moment werkt het adviesplatform al met meer dan 30 aanbieders, waaronder: Microsoft Azure, IBM Softlayer, TransIP, CloudVPS, Mtel, Onepoint, IS Group en OGD. Sinds juli is cloudscanner samenwerkingspartner van Outsourcing Hub. Ook aansluiten als partner? Stuur een mail naar partners@cloudscanner.nl. Liever direct starten? Maak vrijblijvend een account aan om al uw cloudvraagstukken te beheren. Ga naar www.cloudscanner.nl.Eerder van Outsourcing Hub  
24 okt 2018 Nieuw B2B-platform ‘slimmer’ dan Google: “alles begint met het stellen van de juiste vragen.”

13 jul 2017 Outsourcing Hub en cloudscanner gaan samenwerking aan

23 jun 2017 Outsourcing Hub sluit multi-tier contracten met Eshgro, Speakup en Uniserver
Geplaatst:
Verstreken tijd: 877 dagen
Outsourcing Hu.. contact  

Logo Outsourcing Hub

  +31 (0)85 – 773 16 00
  info@outsourcinghub.nl
  www.outsourcinghub.nl
Outsourcing Hu.. sociaal  


Outsourcing Hu.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl