www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (804 dagen geleden)
Bedrijf:

Xperity ontvangt Partner of the Year award van Microsoft Nederland

Nijkerk, 4 juli 2017, Xperity heeft zojuist uit handen van Thijs Nijkrake en André Piso namens Microsoft Nederland de Partner of the Year award in ontvangst mogen nemen. “Geweldig trots!”, zegt Ahmed El Ghani, general manager van Xperity. “We hebben er hard voor gewerkt en ook de nodige mooie resultaten gehaald, maar om dit direct in ons eerste jaar te winnen is totaal onverwacht”.

Xperity B.V. is gespecialiseerd in het implementeren en onderhouden van CRM oplossingen. Xperity is in 2016 opgericht door een team van zeer ervaren professionals met een bewezen trackrecord. 


Pieter de Wit en Ahmed El Ghani ontvangen de award uit handen van Thijs Nijkrake en André Piso

Het is een jaarlijks terugkerend evenement, de partner of the year awards. Partners die uitzonderlijke prestaties hebben geleverd het afgelopen fiscale jaar (wat eindigt eind juni) winnen een award. Xperity heeft de startup of the year in het healthcare segment gewonnen. De jury gaf aan dat Xperity deze award verdiende mede door de ontwikkeling en introductie van XCare.

XCare is een specifiek voor de zorg ontwikkelde applicatie. De oplossing maakt volledig gebruik van het Microsoft Dynamics 365 platform, een wereldwijd gerenommeerde cloudoplossing van Microsoft die niet alleen rijke CRM (Customer Relationship Management) bevat, maar ook uitgebreide mogelijkheden voor verdere inrichting en uitbreiding. “XCare bestaat uit verschillende modules die los van elkaar ingezet kunnen worden door zorginstellingen”, vertelt Pieter de Wit, als sales manager verantwoordelijk voor XCare bij Xperity. “Afgelopen jaar hebben we veel succes gehad met de module zakelijke relaties onderhouden in de zorg. Maar het mooiste aan XCare vind ik dat we de oplossing binnen een maand implementeren voor een vast bedrag”, vervolgt Pieter. “We bieden XCare nu zelfs aan tegen een vast maandbedrag dus inclusief licentie, implementatie en support!”.

“En juist het bedenken van dergelijke slimme innovaties om onze klanten verder te helpen vragen we van onze partners”, vertelt Thijs Nijkrake, account executive health care bij Microsoft. “Daarnaast zie je dat Xperity goed geprofiteerd heeft van de samenwerking met zusterbedrijf Wortell, een zeer gerenommeerde partij in de zorg!”


Xperity en Wortell medewerkers tonen met trots de gewonnen awards.

“Deze award werkt enorm motiverend voor ons”, zegt Ahmed. “Microsoft werkt ontzettend hard aan de ontwikkeling van het Dynamics 365 platform, denk hierbij onder andere aan de aangekondigde integratie tussen LinkediN en Dynamics 365. En wij hebben grootse plannen met XCare om hierop in te springen voor het komende jaar”. Pieter vult aan: “Ja, want volgend jaar willen we natuurlijk weer op het `podium` staan met een award!”.

Kijk op www.xperity.nl voor meer informatie aangaande Xperity en XCare.

logo-small-PNG


Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Xperity BV  
Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 804 dagen
Bron:
Xperity BV contact  
Logo Xperity BV
  020-7505080
  info@xperity.nl
  xperity.nl
Xperity BV sociaal  
Xperity BV tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com