Datum: (375 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

CRI en Conclusion Xforce gaan samen verder als Conclusion XforceSinds de overname van CRI door Conclusion, maart dit jaar, werken CRI en Conclusion Xforce samen als één bedrijf. Nu de collega’s al duidelijk één team zijn geworden en de nieuwe website op 3 juli live is gegaan, vervalt de naam CRI en gaan de twee bedrijven samen door onder één naam: Conclusion Xforce.Waarom vanaf 3 juli als één organisatie verder?
De samenwerking is er al sinds maart, maar de twee bedrijfsnamen hanteerden ze nog steeds. Op 3 juli is de compleet nieuwe website live gegaan: www.conclusionxforce.nl. Ook is de nieuwe huisstijl gelanceerd, met onder andere een nieuwe logo. Dit was daardoor het meest logische moment om met één bedrijfsnaam verder te gaan: Conclusion Xforce.

Remco de Vries, Directeur Conclusion Xforce: “Het samen gaan onder één naam, Conclusion Xforce, onderstreept het succes van de krachtenbundeling die we na de overname zijn ingezet. We zijn sindsdien het leidende en snelst groeiende kennishuis op gebied van Open Source oplossingen en daarmee “ the place to be” voor ICT specialisten en klantorganisaties in de Nederlandse markt.”

Over Conclusion Xforce
Conclusion Xforce is het grootste specialistische kennishuis op het gebied van Linux, Middleware, Hybrid Cloud, Automation en Monitoring in Nederland. De kracht van Xforce ligt in het beantwoorden van vraagstukken van klanten op het gebied van kennis, continuïteit en vernieuwing. De dienstverlening richt zich op het bouwen, beheren en verbeteren van Bedrijfskritische ICT-infrastructuur bij organisaties en instellingen in de Top 500 van het bedrijfsleven en (semi-) overheid in Nederland. Stuk voor stuk organisaties waar een feilloos werkende, betrouwbare en wendbare ICT-infrastructuur voorwaardelijk is voor de business. Bij Xforce werken meer dan 120 consultants met diepgaande gecertificeerde kennis van Linux & Unix, monitoring en automation. Gemiddeld hebben ze meer dan 10 jaar ervaring per consultant.