Lubbers De Jong stelt Gian Slagter aan als online marketeer

Amsterdam, 4 juli 2017 – Lubbers De Jong, pr-bureau voor de technologiesector, heeft Gian Slagter (26) aangesteld als junior online marketeer. Slagter, die opdrachtgevers helpt hun doelgroep beter te bereiken via online campagnes, combineert zijn functie met zijn carrière als professioneel basketballer bij Apollo in Amsterdam.

Gian Slagter studeerde Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast is hij al zeven jaar actief als professioneel basketballer, waarvan de laatste vier jaar bij de Amsterdamse basketbalclub Apollo. In 2016 rondde Slagter zijn studie met succes af, waarna hij bij zijn club zijn eerste stappen zette op het gebied van online marketing en social media. Deze activiteiten vervolgt hij nu bij pr-bureau Lubbers De Jong, waar hij zich gaat bezighouden met online campagnes voor technologiebedrijven.

Peter Keijzer, directeur van Lubbers De Jong: “Met de aanstelling van Gian breiden we ons digitale team verder uit. Wij helpen klanten met het versterken van hun naamsbekendheid en het realiseren van groei. Dat vraagt om een geïntegreerde aanpak van pr en online marketing. Gian geeft de verhalen die we in tekst en beeld voor onze klanten maken nog meer waarde, door met gerichte campagnes ervoor te zorgen dat ze altijd onder de aandacht komen van de juiste doelgroep. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers op het gebied van zichtbaarheid en leadgeneratie nog beter van dienst zijn.”

Over Lubbers De Jong
Lubbers De Jong is een Amsterdams pr-bureau gespecialiseerd in technologie. Al dertig jaar ondersteunen wij (internationale) technologie- en innovatiebedrijven met het vergroten van hun naamsbekendheid, het versterken van hun reputatie en het realiseren van groei. Lubbers De Jong werkt onder andere voor Red Hat, Infor en Interxion en is sponsor van de Plastic Soup Foundation, Pifworld, TEDxYouth Amsterdam en de Nederlandse Data Science Prijzen. Lubbers De Jong is winnaar van de Dutch PR Award en maakt deel uit van PR Boutiques International.

Gian Slagter
Gian Slagter