Datum: (332 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Edelman

BT verbetert samenwerken in de cloud met Cisco Spark

Intuïtieve cloudgebaseerde service biedt kostenbesparing en productiviteitsverbetering bij bedrijfsbrede samenwerkingBT heeft vandaag de lancering van BT One Collaborate Spark aangekondigd, een nieuwe dienst die teams in staat stelt om intuïtiever en productiever samen te werken, ongeacht de locatie en de gebruikte apparatuur.

De nieuwe service bestaat uit een combinatie van de samenwerkingstools van Cisco Spark en de spraakdiensten van het BT One Cloud Cisco-platform.

Cisco Spark is een gehoste samenwerkingstoepassing die een berichtenservice voor teams, online vergaderen, spraak- en videotelefonie en interactief tekenen biedt. De dienst maakt gebruik van end-to-end versleuteling en wordt op abonnementsbasis geleverd, waarbij klanten per gebruiker, per maand betalen. Hierdoor kunnen op verzoek diensten worden toegevoegd.

De toepassing is toegankelijk via een app op desktop- en mobiele apparatuur. Op iOS-apparaten is de service beschikbaar als native toepassing, wat inhoudt dat gesprekken automatisch via Spark lopen in plaats van het openbare netwerk. Gebruik op specialistische ruimte- of desktopgebaseerde samenwerkingsapparatuur is ook mogelijk.

De combinatie van Cisco Spark en de spraakdiensten van het BT One Cloud Cisco-platform helpt klanten om kosten te besparen door gesprekken automatisch via het One Cloud-netwerk te leiden, zodat internationale belkosten worden vermeden of verlaagd. Daarnaast profiteren gebruikers van een meer naadloze, uniforme communicatie-ervaring.

BT biedt optioneel ook het Cisco Spark Board, een krachtig nieuw samenwerkingsapparaat dat volledig is geïntegreerd in de vandaag gelanceerde dienst. Het Spark Board is bij de introductie beschikbaar als een 55 inch presentatiescherm dat tevens dienstdoet als digitaal whiteboard en videoconferencingoplossing.

De nieuwe service wordt als eerste in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk geïntroduceerd, alvorens wereldwijd beschikbaar te komen.

Het volledige, Engelstalige persbericht is hier te vinden.

EINDE

Voor meer informatie:

BT
Dennis Doodeman, PR & Corporate Relations, Benelux & Nordics
Tel. +31 88 212 5194
E-Mail: dennis.doodeman@bt.com

Edelman
Danielle Vreeken, Senior Account Executive
Tel. + 31 20 5042 516
E-Mail: danielle.vreeken@edelman.com

Over BT
BT stelt zich ten doel de kracht van communicatie in te zetten voor een betere wereld. BT is één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen en is actief in 180 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de wereldwijde levering van netwerk gebaseerde IT-diensten; lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan zijn klanten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg; producten en diensten op het gebied van breedband, TV en internet, alsook convergente vast/mobiele producten en diensten. BT bestaat uit zes klantgerichte divisies: Consumer, EE, Business and Public Sector, Global Services, Wholesale and Ventures, en Openreach.

In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2017, rapporteerde BT Group een omzet van 24.062miljoen Britse pond met een winst voor belasting van 2.354miljoen Britse pond.

British Telecommunications plc (BT) is een volledige dochteronderneming van BT Group plc waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group zijn verzameld. BT Group plc is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en New York.

Bezoek voor meer informatie www.btplc.com.

Volg BT op:
Web: Ons blog
Twitter: @bt_benelux
LinkedIn: BT in Benelux
Facebook: BT in Benelux