Datum: (361 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LVTPR

LogRhythm wint goud in 2017 Gartner Peer Insights Customer Choice Award voor Security Information & Event Management

Overwinning gebaseerd op hoogste gebruikerstevredenheid onder tientallen vendorenSchiphol, 28 juni 2017 LogRhythm, The Security Intelligence Company, sleept goud in de wacht bij de eerste Gartner Peer Insights Customer Choice Awards in de categorie Security Information & Event Management (SIEM). De Customer Choice Awards waardeert vendoren met behulp van geverifieerde, zakelijke eindgebruikers, rekening houdend met zowel het aantal reviews van eindgebruikers, als de algehele gebruikerswaarderingen.

Veel gebruikers loven de uitstekende klantenservice van LogRhythm, waarbij wordt opgemerkt dat het supportteam geweldig is en snel reageert. Ook vermelden ze dat het SIEM-product gebruiksvriendelijk is en uiterst makkelijk aanpasbaar. Gebruikers laten weten dat LogRhythm zeker de investering waard is en meer geavanceerde opties heeft tegen lagere kosten dan de concurrentie. Daarbij kregen de zoek-, reporting- en eventmanagementmogelijkheden hoge cijfers.

Wat LogRhythm-klanten zoal zeiden. 
Gartner Peer Insights verandert de manier waarop enterprise-software wordt aangeschaft en verkocht door een nieuwe bron van betrouwbare informatie over het aanschafproces van software beschikbaar te maken. Het reviewplatform van Gartner is een plek waar alle IT-inkopers terechtkunnen voor betrouwbaar advies van collega-IT-professionals – zonder belangenverstrengeling. 

“Het is een eer om wereldwijd publiekelijk erkend te worden door gebruikers van onze producten en ondersteuning”, zegt Chris Petersen, Chief Technology Officer en Senior Vice-President of R&D, en medeoprichter van LogRhythm. “We zijn erg blij met de inzichten die we hebben gekregen uit onze klantenkring. We zien deze gouden plak als een bevestiging van onze missie om klanten snel bedreigingen te laten signaleren en erop te laten reageren.” 

###

Disclaimer
Gartner Peer Insights Customer Choice Awards zijn toegekend op basis van meningen van individuele eindgebruikers over hun eigen ervaringen, het aantal gepubliceerde reviews op Gartner Peer Insights en de algemene beoordelingen van vendoren in de markt – hier verder omschreven – en zijn op geen enkele manier bedoeld om de mening van Gartner of zijn partners te verkondigen.

Over LogRhythm
LogRhythm, marktleider in Security Intelligence en Analytics, helpt organisaties wereldwijd om schadelijke cyberbedreigingen snel op te sporen en op te lossen. Het bekroonde platform van het bedrijf brengt next-generation SIEM, logmanagement, netwerk- en endpoint-monitoring en forensisch onderzoek, en Security Analytics samen in één userinterface. LogRhythm beschermt klanten tegen de risico’s van cyberbedreigingen en biedt daarnaast innovatieve compliance-automatisering en -ondersteuning, en diepgaand inzicht in de IT-omgeving.

LogRhythm wordt voortdurend erkend door experts van derde partijen. Zo kreeg de securityspecialist de titel ‘Champion’ in het verslag van Info-Tech Research Group’s 2014-15 SIEM Vendor Landscape, kreeg het de ‘Best of 2014’-award voor SIEM van SANS Institute, en ontving het in april 2015 de Trust Award voor ‘Best SIEM Solution’ van SC Magazine. Daarnaast won het bedrijf de Frost & Sullivan’s 2015 Global Security Information and Event Management (SIEM) Enabling Technology Leadership Award. Vanuit zijn hoofdkantoor in Boulder, Colorado (VS), stuurt LogRhythm activiteiten aan in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

CONTACTINFORMATIE 

LVTPR
Kirsten Meij  / Michael Ros
+31 (0)30 656 50 70 
Logrhythm@lvtpr.nl