Uniserver wint HPE Cloud Distri of the Year 2017 Award

Alkmaar/Nieuwegein, 27 juni 2017 --  Tijdens Reimagine 2017 dat dinsdag 20 juni jl. plaatsvond in Nieuwegein, ging de ‘HPE Cloud Distri of the Year 2017 Award’ naar Uniserver Internet B.V. Uit de drie genomineerden in de categorie Cloud Distri of the Year 2017 werd Uniserver uitgeroepen tot winnaar vanwege de omzet, groei, toonaangevende projecten en samenwerking in de afgelopen twaalf maanden.

Reimagine is het jaarlijkse IT-event van Hewlett Packard Enterprise voor partners en klanten, waar de aandacht uitgaat naar de nieuwste technologische ontwikkelingen en uitdagende IT-vraagstukken. Ook de samenwerking met HPE partners staat centraal. Onderdeel van het event was de feestelijke uitreiking van de HPE Partner of the Year awards.

“Uniserver zorgt er voor dat partners die zelf geen cloud-offering hebben, de diensten toch kunnen verkopen aan hun klanten. Zij functioneren hierdoor als een echte ‘Cloud Distributeur’. In combinatie met Uniserver’s commitment aan HPE en de zeer prettige samenwerking, is Uniserver een zeer waardevolle partner voor HPE. Dit partnership hebben wij beloond met een welverdiende award voor beste Cloud Distributeur, een van de nieuwe awards van HPE”, zei Michiel van Vlimmeren, Managing Director HPE Nederland.

Hewlett Packard Enterprise voorspelt dat er in 2025 meer dan 50 miljard intelligente devices verbonden zullen zijn met elkaar en met het internet. Deze devices worden aangestuurd door talloze applicaties en maken gebruik van enorme hoeveelheden gegevens waarmee nieuwe kansen en uitdagingen mogelijk zijn. De HPE Cloud Distri of the Year 2017 Award is een duidelijke waardering voor de manier waarop Uniserver en HPE gezamenlijk nu al succesvol hun partners ondersteunen.

“Ik ben erg trots op de uitverkiezing tot Cloud Distri van het jaar 2017 door HPE. Het winnen van deze award is een mooie bevestiging van het harde werk van het hele Uniserver team, evenals de succesvolle samenwerking met onze partners”, aldus Ronald Bezuur, Managing Director van Uniserver.

Over Uniserver
Met het hoofdkantoor in Alkmaar en state-of-the-art datacenters in Nederland levert Uniserver sinds 2000 cloudhostingdiensten in Nederland en is toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur. De missie van Uniserver is: IT simpel maken.

De combinatie van Noord-Hollandse genen, de drive om continu te innoveren, het indirecte businessmodel én de beste mensen zorgen voor het onderscheidend vermogen van Uniserver. De bedrijfscultuur maakt Uniserver anders, eigenzinnig, ambitieus en nuchter. Dat betekent dat het samen met de partners dat stapje extra zet om eindklanten de beste oplossing te bieden. In 2015 is Uniserver uitgeroepen tot HP Service Provider of the Year en in 2017 als HPE Cloud Distributor of the Year. In 2016 werd Uniserver benoemd tot Veeam Platinum Cloud Partner. Meer informatie: www.uniserver.nl

Over Hewlett Packard Enterprise
Hewlett Packard Enterprise is een toonaangevend technologieconcern dat haar klanten in staat stelt beter en sneller te innoveren. Met het meest uitgebreide portfolio in de markt - uiteenlopend van cloud- en datacenteroplossingen tot workplace applications - helpen onze technologieën en services klanten overal ter wereld aan een efficiëntere, productievere en veiligere IT-omgeving.

Noot voor de redactie:

Voor redactionele informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055 3663034 of e-mail: Uniserver@influx-pr.com


 Foto: Ronald Bezuur, Managing Director van Uniserver en Marco Lesmeister, Director Channel, SMB & Service Providers HPE Nederland.