Datum: (362 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Yellow Communications’ partner Hotwire kondigt de benoeming aan van Alex MacLaverty als COO en President EMEA & ANZHoofddorp, 27 juni 2017Yellow Communications’ internationale partner Hotwire heeft Alex MacLaverty benoemd tot Chief Operating Office (COO) van de internationale tak van het bedrijf, aanvullend op haar bestaande verantwoordelijkheden als President voor deEMEA (Europe, Midden Oosten en Afrika) en ANZ (Australië en Nieuw Zeeland) kantoren van de organisatie. Deze nieuwe rol is ontstaan nu Hotwire een belangrijke periode van groei en investering doormaakt. Bij deze strategische verandering mogen de kernwaarden niet uit het oog worden verloren, noch de ambitie om tot het beste bureau te horen waarmee je ooit zult werken.

Alex zal onderdeel blijven uitmaken van het Hotwire Global Leadership Team (GLT) en zal rapporteren aan de nieuwe Group CEO, Barbara Bates.

Alex over haar promotie: “Hotwire evolueert continu en ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe verantwoordelijkheden op me te nemen, nu we de volgende stap in onze ontwikkeling nemen. We hebben grote en ambitieuze plannen voor de organisatie en om deze te bereiken hebben we de beste mensen en technologieën binnen handbereik, waarmee we een consistente ervaring van wereldklasse willen bieden aan iedereen die met en voor ons werkt. Om de beste te kunnen zijn is er een grote behoefte aan constante verbetering en ik ben erg blij om hierin een voortrekkersrol te vervullen in mijn nieuwe functie.”

Barbara Bates over de benoeming van Alex: “De volgende drie jaren worden doorslaggevend voor Hotwire, aangezien we ons bereik nog verder willen uitbreiden door ons aanbod, klantenbestand en onze uitvoering. Het is voor ons essentieel om op een intelligente en strategische manier met deze groei om te gaan. De sterke visie van Alex voor de organisatie en haar bewezen leiderschapskwaliteiten, gecombineerd met haar ervaring en expertise in het verbeteren van onze prestaties, zullen cruciaal zijn voor het behalen van onze doelen.”

Alex sloot zich in 2004 aan bij het Hotwire team als Managing Director van Hotwire UK, drie jaar later werd zij aangesteld als Group MD, EMEA en ANZ.

Over Hotwire
Hotwire is een wereldwijd PR- en communicatiebureau dat zich erop toelegt ambitieuze bedrijven te helpen vernieuwen, aan hun reputatie te bouwen en zich te onderscheiden van de massa. De Hotwire communicatie-experts werken in praktijkgerichte teams om de klanten diepgaande kennis en ervaring te bieden binnen een aantal marktcategorieën. Van Sydney tot San Francisco vormen zij een team met een 'one office' mentaliteit. Het internationale team heeft eigen kantoren in 22 landen en regio’s, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de VS, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Australië en Nieuw-Zeeland. In de Benelux wordt Hotwire vertegenwoordigd door co-branded partners Yellow Communications, in het Midden-Oosten door Active en in Latijns-Amerika door VIANEWS. Kijk voor meer informatie op www.hotwirepr.com.

Over Enero
Hotwire is volledig eigendom van de Enero Group Ltd., een bedrijf genoteerd aan de Australische Securities Exchange (ASX:EGG). De Enero Group is een partnernetwerk van marketing en communicatie bedrijven waaronder BMF, CPR, Dark Blue Sea, Frank PR, Hotwire, Naked Communications, OB Media, Precinct, The Digital Edge en The Leading Edge.

Over Yellow Communications
Yellow Communications is het PR- en communicatiebureau dat staat voor verbinding. Vanuit oprechte interesse gaan we samen de mensen in organisaties op zoek naar verhalen die mensen raken en activeren. We helpen hen die verhalen te vertellen, aan de juiste mensen, met de juiste middelen (content creatie), via de juiste kanalen (content sharing), op het juiste moment. Zo zorgen wij dat organisaties zich kunnen onderscheiden en bouwen we samen aan een actieve relatie met hun doelgroep.
Yellow werkt nauw samen met het internationale PR- en communicatiebureau Hotwire. Zo profiteren Yellows klanten van de kennis, expertise en mensen die wereldwijd via dit netwerk beschikbaar zijn. Meer informatie op www.yellow-communications.com, via Twitter, LinkedIn of Facebook.Bijlagen

Thumbnail
531 KB jpg Hotwire Global Leadership Team.jpg

Thumbnail
71 KB jpg Alex MacLaverty

Thumbnail
1.7 MB jpg Alex MacLavertyVoor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Yellow Communications
Karin van Geelen
+31 (0)23 555 34 24 / 06-25080355
karin@yellow-communications.com
www.yellow-communications.com