Datum: (363 dagen oud)
Bedrijf:

ALSO vereenvoudigt informatiebeheer met Therefore™ Online SMBIn samenwerking met Canon Europe breidt ALSO de Cloud Marketplace uit met Therefore™ Online SMB, een eenvoudige en elegante oplossing voor informatiebeheer in de cloud, waarmee essentiële gegevens en documenten gemakkelijk opgeslagen en teruggehaald kunnen worden. Met probleemloos beheer dat gemakkelijk te implementeren en nog veel gemakkelijker te gebruiken is, helpt Therefore™ Online SMB bedrijven van elke omvang en uit elke branche om hun productiviteit te verhogen en de beveiliging en toegankelijkheid van hun documenten te verbeteren.

Therefore™ is al geconfigureerd en kan meteen worden gebruikt. Met deze software kunnen bedrijven snel essentiële bedrijfsinformatie opslaan en terughalen via een beveiligd en georganiseerd systeem. Met het oog op mobiliteitsbehoeften is ervoor gezorgd dat documenten op een compatibele smartphone, tablet of pc overal geopend en bewerkt kunnen worden.

“De kloof dichten tussen fysieke producten en cloudservices is een doeltreffende manier om complete oplossingen te bieden die de gebruikerservaring verbeteren. We kondigen daarom met plezier aan dat we de samenwerking met Canon uitbreiden door Therefore™ in de ALSO Cloud Marketplace aan te bieden,” aldus Thorlakur Thorgeirsson, Cloud ISV Manager bij ALSO.

“Ons doel is om een simpel en efficiënt informatiebeheersysteem te leveren, waarmee klanten essentiële bedrijfsinformatie gemakkelijk en veilig kunnen gebruiken. Door ons ultramoderne platform in de cloud te gebruiken, weten we zeker dat we een simpele en betrouwbare oplossing kunnen bieden. We kijken ernaar uit om deze service aan een bredere klantenkring aan te bieden, doordat we via Canon samen zijn gaan werken met ALSO,” aldus Michael Lebeda, CEO van Therefore Corporation.

Therefore™ Online SMB is nu verkrijgbaar in de ALSO Cloud Marketplace.