Datum: (384 dagen oud)
Bedrijf:

Dynatos opent nieuw kantoor in IberiaDynatos, het competence center voor financiële procesoptimalisatie van de Cronos Groep, breidt haar activiteiten uit naar Spanje en Portugal met de opening van een nieuw kantoor in Madrid.

De Cronos Groep is een toonaangevend IT-leverancier uit België met meer dan 5.000 werknemers. Dynatos, sinds 2010 specialist in Accounts Payable automatiseringsoplossingen, is haar transformatie gestart naar een end-to-end aanbieder voor financiële procesautomatisering, om klanten op internationaal niveau beter te kunnen bedienen.

De expansie ligt in lijn met de bedrijfsstrategie van zowel de Cronos Groep als Dynatos. De uitbreiding van Dynatos naar Spanje en Portugal is de meest recente inspanning van de Cronos Groep om haar internationale aanwezigheid te vergroten. Dynatos heeft sinds 2010 een enorme groei gekend, waarbij investeringen in technologie, resources en kennis het mogelijk maken organisaties en klanten wereldwijd nog beter te ondersteunen bij hun digitale financiële transformatie. “We zijn enorm verheugd om meer kennis en ondersteuning op internationale schaal te kunnen leveren, met ervaren mensen uit het werkveld.” Aldus Gert-Jan de Vries, Managing Partner bij Dynatos.

Antonio Marcia Guerrero is benoemd als Country Manager voor Dynatos Iberia. Garcia, voormalig directeur van ReadSoft Spanje heeft 17 jaar ervaring in financiële procesoptimalisatie. “We zijn ervan overtuigd dat Dynatos beschikt over unieke expertise en oplossingen om toegevoegde waarde te kunnen leveren in de Spaanse en Portugese markt.

Over Dynatos
Dynatos levert high-end financiële automatiseringsoplossingen waaronder Spend Management, Continuous Accounting en Purchase to Pay van toonaangevende softwareleveranciers zoals Coup Software, Blackline en Kofax.

Voor meer informatie:
Gert-Jan De Vries
Managing Partner Dynatos Group
+ 31 30 307 43 27
info@dynatos.be