Datum: (333 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Aerohive brengt de kracht en eenvoud van cloud networking naar omgevingen op locatie

Nieuwe HiveManager NG Virtual Appliance biedt integrale oplossing voor beheer van draadloze netwerken en switchesAmstelveen, 27 juni 2017 – Aerohive Networks® (NYSE: HIVE), onafhankelijke leverancier van zakelijke wifi-oplossingen, introduceert de HiveManager NG Virtual Appliance. Dit functierijke en geïntegreerde systeem voor netwerkbeheer vertegenwoordigt het meest kostenefficiënte implementatiemodel binnen de branche. Organisaties kunnen nu duizenden apparaten op locatie beheren en daarbij een beroep doen op cloud-gebaseerde netwerktechnologie.

De HiveManager NG Virtual Appliance biedt dezelfde geavanceerde functionaliteit voor netwerkbewaking, ICT-beveiliging en toegangsbeheer, als de publieke cloud-oplossing van Aerohive.


Belangrijkste nieuwsfeiten 
  • De nieuwe HiveManager NG Virtual Appliance biedt organisaties een compleet platform voor het beheer van draadloze netwerken op locatie. De oplossing biedt ondersteuning voor 2000 access points en switches. Daarnaast is een variant voor kleinere omgevingen beschikbaar. Deze biedt ondersteuning voor 500 apparaten.
  • HiveManager NG Virtual Appliance maakt deel uit van de Select™-productreeks van Aerohive en biedt een flexibele oplossing voor organisaties die volledige grip willen hebben op gevoelige informatie op locatie in combinatie met de eenvoud van het draadloos netwerkbeheer vanuit de cloud.
  • De oplossing zet een nieuwe norm op het gebied van eenvoud en flexibiliteit in cloud-netwerken met even geavanceerde als intuïtieve tools voor netwerkbewaking en probleemoplossing, overzicht en grip op applicaties en veilig toegangsbeheer op basis van gebruikersprofielen. Dit maakt de oplossing bij uitstek geschikt om toegang te bieden voor BYOD-apparaten van gasten en te profiteren van geïntegreerd beheer van access points en switches van Aerohive en een select aantal switches van Dell.
“Aerohive weet dat organisaties in diverse regio’s en sectoren behoefte hebben aan een implementatie op locatie in aansluiting op de eisen van de wet- en regelgeving en hun bedrijfsbehoeften”, zegt David Flynn, CEO van Aerohive Networks. “Met de nieuwe HiveManager NG Virtual Appliance brengen we de kracht van het cloud-gebaseerde platform voor netwerkbeheer van Aerohive naar omgevingen op locatie, tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs.”

-----

Noot voor de redactie: Bijgevoegd vindt u de uitgebreide versie van het persbericht.

Over Aerohive Networks
Aerohive (NYSE: HIVE) verbindt klanten op eenvoudige en betrouwbare wijze met de informatie, applicaties en inzichten die zij nodig hebben om te groeien. Het simpele, schaalbare en veilige platform levert mobiliteit zonder beperkingen. Voor haar wereldwijde klanten is ieder access point een startpunt. Het hoofdkantoor van het in 2006 opgerichte Aerohive bevindt zich in Milpitas in Californië. Voor meer informatie bezoek http://www.aerohive.com, bel 0800 0200462, volg @Aerohive op Twitter, abonneer op het blog, word lid van de community of word fan op Facebook.

“Aerohive” is een gedeponeerd merk van Aerohive Networks, Inc. Alle product- en bedrijfsnamen die in dit document worden vermeld zijn merken of gedeponeerde merken van hun respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

Perscontact Aerohive
Aerohive Networks
Jenni Adair                                                                             
Director of Corporate Communications             
408-510-6117                           
jadair@aerohive.com
Twitter: @Aerohive

Meer informatie
Marcommit
Marielle van Zanten
035-5822730
aerohive@marcommit.nl