www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 76 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Pyramid Analytics finalist SIIA CODiE Award voor Best Business Intelligence Tools & Platform

Amsterdam, 27 juni 2017 – Pyramid Analytics, leverancier van een next-generation business analytics platform, maakt bekend dat BI Office finalist is voor de SIIA CODiE Awards 2017 in de categorie ‘Best Business Intelligence Tools & Platforms’. De finalisten vertegenwoordigen de beste producten, technologieën en diensten in software-, informatie- en zakelijke technologie.

Pyramid Analytics legt nadruk op uitgebreide interoperabiliteit en voldoet aan de groeiende behoefte van organisaties aan een sterk gedifferentieerd platform dat flexibele, self-service analytics combineert met gecentraliseerde governance. BI Office onderscheidt zich door implementatiegemak en krachtige mogelijkheden voor gebruikers. Hiermee biedt het de unieke ondersteuning voor zowel gebruikersgedreven als door IT mogelijk gemaakte datamodellen voor private clouds en traditionele servers op locatie.

De SIIA CODiE Awards is de belangrijkste prijsuitreiking voor de software- en informatie-industrie die al 30 jaar uitmuntende producten erkent. Er zijn awards in 93 categorieën, gegroepeerd op educatietechnologie en bedrijfstechnologie. BI Office werd gekozen als een van 205 finalisten in de 59 categorieën onder bedrijfstechnologie.


Omri Kohl, medeoprichter en ceo van Pyramid Analytics

“Ik ben onder de indruk van het niveau van innovatie en de creativiteit van de producten die dit jaar als finalist van de CODiE Awards geselecteerd zijn. We zijn trots op deze producten voor de mogelijkheden die ze bieden om de toekomst van het zaken doen te transformeren,” zegt Ken Wasch, President van SIIA.

“Dat we door onze vakgenoten als finalist zijn gekozen in softwaretechnologie is een signaal dat we blijven innoveren en de industrie leiden met onze business intelligence-oplossing,” zegt Omri Kohl, CEO van Pyramid Analytics.

De SIIA CODiE Awards is een door vakgenoten erkende prijsuitreiking in de software-industrie. Bedrijfstechnologieleiders, waaronder senior executives, analisten, media, consultants en beleggers beoordelen toegewezen producten tijdens de eerste beoordelingsronde om de finalisten te bepalen. SIIA-leden stemmen vervolgens op de producten van de finalisten en de scores van beide rondes worden geteld om de winnaars te bepalen. De winnaars worden aangekondigd tijdens de CODiE Award Business Technology Winner Announcement & Celebration, op 25 juli in San Francisco.

Details over elke finalist zijn te lezen op: http://www.siia.net/codie/Finalists.

###

Over de SIIA CODiE Awards
De SIIA CODiE Awards is het enige door vakgenoten beoordeelde programma dat de beste producten en diensten in zakelijke en educatieve technologie selecteert. Sinds 1986 zijn duizenden producten, diensten en oplossingen erkend voor hun uitmuntende prestaties. Voor meer informatie, bezoek www.siia.net/CODiE.

Over Pyramid Analytics
Pyramid Analytics is de internationale leverancier van BI Office, een business analyticsplatform waarmee individuen – van power users tot kenniswerkers en beleidsmakers – hun organisatie kunnen transformeren naar een datagedreven organisatie. Dit complete webgebaseerde platform biedt een combinatie van self-service analytics met gecentraliseerde governance. BI Office toont meetbare waarde, bevordert samenwerking en vereenvoudigt complexe analyse. BI Office levert best-in-class analytische functionaliteit voor organisaties, on-premise of in de cloud. Teams van Pyramid Analytics zijn gevestigd in operationele centra over de hele wereld. Voor meer informatie, bezoek www.pyramidanalytics.com, volg ons op Twitter via @PyramidEU, en maak contact met ons op LinkedIn.
Laatste van Pyramid Analytics  
Pyramid Analytics introduceert Pyramid 2018: The Analytics OS

Pyramid Analytics finalist SIIA CODiE Award voor Best Business Intelligence Tools & Platform

Pyramid Analytics scoort hoog in Dresner Wisdom of Crowds Business Intelligence Market Study 2017
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 76 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Pyramid Analyt.. contact  

Logo Pyramid Analytics

Pyramid Analyt.. sociaal  


Pyramid Analyt.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com