Datum: (384 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Pyramid Analytics finalist SIIA CODiE Award voor Best Business Intelligence Tools & PlatformAmsterdam, 27 juni 2017 – Pyramid Analytics, leverancier van een next-generation business analytics platform, maakt bekend dat BI Office finalist is voor de SIIA CODiE Awards 2017 in de categorie ‘Best Business Intelligence Tools & Platforms’. De finalisten vertegenwoordigen de beste producten, technologieën en diensten in software-, informatie- en zakelijke technologie.

Pyramid Analytics legt nadruk op uitgebreide interoperabiliteit en voldoet aan de groeiende behoefte van organisaties aan een sterk gedifferentieerd platform dat flexibele, self-service analytics combineert met gecentraliseerde governance. BI Office onderscheidt zich door implementatiegemak en krachtige mogelijkheden voor gebruikers. Hiermee biedt het de unieke ondersteuning voor zowel gebruikersgedreven als door IT mogelijk gemaakte datamodellen voor private clouds en traditionele servers op locatie.

De SIIA CODiE Awards is de belangrijkste prijsuitreiking voor de software- en informatie-industrie die al 30 jaar uitmuntende producten erkent. Er zijn awards in 93 categorieën, gegroepeerd op educatietechnologie en bedrijfstechnologie. BI Office werd gekozen als een van 205 finalisten in de 59 categorieën onder bedrijfstechnologie.


Omri Kohl, medeoprichter en ceo van Pyramid Analytics

“Ik ben onder de indruk van het niveau van innovatie en de creativiteit van de producten die dit jaar als finalist van de CODiE Awards geselecteerd zijn. We zijn trots op deze producten voor de mogelijkheden die ze bieden om de toekomst van het zaken doen te transformeren,” zegt Ken Wasch, President van SIIA.

“Dat we door onze vakgenoten als finalist zijn gekozen in softwaretechnologie is een signaal dat we blijven innoveren en de industrie leiden met onze business intelligence-oplossing,” zegt Omri Kohl, CEO van Pyramid Analytics.

De SIIA CODiE Awards is een door vakgenoten erkende prijsuitreiking in de software-industrie. Bedrijfstechnologieleiders, waaronder senior executives, analisten, media, consultants en beleggers beoordelen toegewezen producten tijdens de eerste beoordelingsronde om de finalisten te bepalen. SIIA-leden stemmen vervolgens op de producten van de finalisten en de scores van beide rondes worden geteld om de winnaars te bepalen. De winnaars worden aangekondigd tijdens de CODiE Award Business Technology Winner Announcement & Celebration, op 25 juli in San Francisco.

Details over elke finalist zijn te lezen op: http://www.siia.net/codie/Finalists.

###

Over de SIIA CODiE Awards
De SIIA CODiE Awards is het enige door vakgenoten beoordeelde programma dat de beste producten en diensten in zakelijke en educatieve technologie selecteert. Sinds 1986 zijn duizenden producten, diensten en oplossingen erkend voor hun uitmuntende prestaties. Voor meer informatie, bezoek www.siia.net/CODiE.

Over Pyramid Analytics
Pyramid Analytics is de internationale leverancier van BI Office, een business analyticsplatform waarmee individuen – van power users tot kenniswerkers en beleidsmakers – hun organisatie kunnen transformeren naar een datagedreven organisatie. Dit complete webgebaseerde platform biedt een combinatie van self-service analytics met gecentraliseerde governance. BI Office toont meetbare waarde, bevordert samenwerking en vereenvoudigt complexe analyse. BI Office levert best-in-class analytische functionaliteit voor organisaties, on-premise of in de cloud. Teams van Pyramid Analytics zijn gevestigd in operationele centra over de hele wereld. Voor meer informatie, bezoek www.pyramidanalytics.com, volg ons op Twitter via @PyramidEU, en maak contact met ons op LinkedIn.