Datum: (391 dagen oud)
Bedrijf:
PR: ContentXperience

BPSolutions behaalt IBM Platinum Business Partner-statusDriebergen, 26 juni 2017- BPSolutions, de toonaangevende IT Solutions & Cloud Services Provider uit Driebergen, heeft de IBM Platinum Partner status behaald in het nieuwe IBM PartnerWorld-programma.

Deze hoogst mogelijke IBM Business Partner-status wordt toegekend aan partners die bewezen hebben innovatieve oplossingen met aantoonbare business value aan hun klanten te leveren. Criteria zijn onder meer een groot aantal certificeringen, hoge klanttevredenheidscore, aantoonbare competenties op basis van referentie-cases en gerealiseerde omzetdoelstellingen.

In de afgelopen jaren heeft BPSolutions zich meerdere malen bewezen als betrouwbare IBM Business Partner met diepgaande kennis van complexe ICT-infrastructuren, (hybride) cloud-, en analytics-oplossingen. BPSolutions heeft driemaal op rij de prestigieuze wereldwijde IBM Beacon Award voor ‘Outstanding Technical Excellence’ gewonnen in 2014, 2015 en 2016. Deze award wordt uitsluitend uitgereikt aan partners die uitzonderlijke oplossingen hebben geleverd waarmee waarde wordt toegevoegd aan de wijze waarop hun klanten zaken doen en die hun klanten ondersteunen bij het transformeren naar het tijdperk van ‘cloud en cognitive computing’.//////////////////////////////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////////////////////////////////

Profiel BPSolutions Group
Binnen de BPSolutions Group vallen de activiteiten van BPSolutions, BPCloudServices en BPAnalytics.

BPSolutions is sinds 2001 alom erkend adviseur op het gebied van dynamische ICT-infrastructuren, datamanagement en analytics. BPSolutions heeft strategische samenwerkingsverbanden met IBM, Lenovo, HPE, SAP, Veeam en Microsoft.

BPCloudServices levert 24/7 managed & cloud services voor mission-critical omgevingen. BPCloudServices ontzorgt de IT-afdelingen van organisaties en ondernemingen van elk formaat door Cloud-, IT-monitoring en beheerdiensten te leveren met de hoogst mogelijke beschikbaarheid tegen minimale risico’s. Door het gebruik van bewezen monitoring-tools in combinatie met ervaren mensen en ITIL ‘best practices’ worden problemen vroegtijdig gesignaleerd en waar mogelijk voorkomen. Daarnaast biedt BPCloudServices integrale facturatie, doorbelasting- en auditlogging-mogelijkheden voor cloud-diensten.

BPAnalytics richt zich met haar data scientists en engineers op het helpen van organisaties op het gebied van innovatie met data-advisering, advanced analytics (zoals Machine Learning en Deep Learning) en exploitatie en beheer daarvan.

Perscontact: 
BPSolutions Group 
drs. M.A. (Mark) de Groot, Algemeen Directeur
Tel.: 0343-529000 
E-mail: mark.de.groot@bpsolutions.nl
Web:    www.bpsolutions.nl