www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (899 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Workday gepositioneerd in het leiderskwadrant van de allereerste Gartner Magic Quadrant voor Cloud Core Financial Management Suites voor middelgrote, grote en internationale organisaties

Rapport gebaseerd op totaalvisie en uitvoeringskracht

Amsterdam, 22 juni 2017Workday, Inc. (NYSE: WDAY), leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources, maakt vandaag bekend dat het door Gartner Inc. is gepositioneerd als Leader in de eerste Magic Quadrant ooit voor Cloud Core Financial Management Suites voor middelgrote, grote en internationale organisaties1. Workday werd erkend als leider op het gebied van uitvoerend vermogen en volledigheid van visie.

Workday heeft de veranderende focus en behoeften van financiële organisaties onderkend, en gekozen voor een nieuwe aanpak bij de ontwikkeling van het financieel managementsysteem op een technologisch fundament dat is gericht op verandering. Het eigen financiële cloud-systeem, Workday Financial Management, geeft internationale organisaties toegang tot diepere inzichten in hun business, maakt realtime rapportages over de financiële prestaties mogelijk, stelt ze in staat bij te blijven met de veranderingen in de business en in wet- en regelgeving, zoals ASC 606 of IFRS 15 en biedt betere efficiency en controles, inclusief een continue audit trail.

In de afgelopen drie jaar is de financial management klanten-community van Workday verdrievoudigd in omvang. Organisaties als Aon, plc., Cushman & Wakefield, en Netflix maken optimaal gebruik van de kracht van het cloud-gebaseerde finance systeem. Workday heeft ook geïnvesteerd in het vergroten van de voordelen van het finance systeem door nieuwe producten toe te voegen, zoals Workday Planning, de eerste applicatie voor planning, budgettering en prognoses waarmee klanten vanuit hun kern boekhoudsysteem continu en gezamenlijk kunnen plannen. Bovendien heeft Workday recent Workday Financial Performance Management gelanceerd, dat de flexibiliteit biedt om te consolideren, af te sluiten, rapporteren en plannen zonder dat het grootboeksysteem van een bedrijf vervangen hoeft te worden.

Reacties op het nieuws
“De erkenning door Gartner van Workday als marktleider in financieel management in de cloud is een extra waardering voor onze daadwerkelijk onderscheidende producten. Klanten hebben daarmee de juiste financiële instrumenten om zelfverzekerd het voortouw te nemen en een voorsprong in de markt te verkrijgen”, zegt Betsy Bland, vice-president financial management products bij Workday. “Vanaf het allereerste begin heeft Workday de sector opgeschud door onophoudelijk te focussen op klanttevredenheid. Deze commitment, in combinatie met ons echte cloud-fundament, maakt het mogelijk dat we de klantbehoeften steeds voorblijven. Dat biedt onze klanten de gelegenheid om binnen een steeds complexere financiële omgeving hun business wereldwijd te laten groeien.”

Aanvullende informatie
Het Gartner-rapport is gratis te downloaden via de website van Workday
Lees ook de blog van Workday voor extra informatie door Betsy Bland, vice-president financial management products bij Workday: Workday Positioned as a Leader in Gartner Magic Quadrant for Cloud Core Financial Management Suites.
Lees ook hoe en waarom het technologische fundament van Workday belangrijk is voor finance teams: Finance and the Tech Foundation

1Gartner “Magic Quadrant for Cloud Core Financial Management Suites for Midsize, Large and Global Enterprises,” by Nigel Rayner, Robert P. Anderson, John E. Van Decker, 19, June, 2017

Over Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources. Workday is opgericht in 2005 en levert applicaties op het gebied van human capital management, financial management en analytics die zijn ontworpen voor de grootste ondernemingen wereldwijd. Honderden ondernemingen, variërend van middelgrote bedrijven tot Fortune 500 companies, hebben inmiddels voor Workday gekozen. Meer informatie opwww.workday.com enwww.workday.com/nl.

Disclaimer
Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of services uit zijn onderzoekspublicaties aan. Het advies van Gartner aan technologiegebruikers is ook niet om alleen de leveranciers met de hoogste scores of andere specificaties te selecteren. De Gartner onderzoeksrapporten geven de meningen van de Gartner onderzoeksorganisatie weer en dienen niet beschouwd te worden als feitelijke constateringen. Gartner wijst alle claims, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief claims over verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder andere verklaringen omtrent de verwachte prestaties en voordelen van de producten van Workday.De woorden "geloven", “kunnen”, “zullen”, “plannen”, “verwachten” en soortgelijke termen zijn bedoeld om aan te geven dat het om toekomstgerichte verklaringen gaat. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risicofactoren, onzekerheden en aannames. Indien de risicofactoren concreet worden of aannames onjuist blijken, kunnen resultaten aanzienlijk afwijken van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen zijn genoemd. Risicofactoren houden onder meer in, maar beperken zich niet tot, de risicofactoren zoals beschreven in de bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gedeponeerde stukken, waaronder ons Formulier 10-Q voor het kwartaal dat op 1 juni 2017 eindigde, en onze toekomstige verslagen die wij van tijd tot tijd aan de SEC zullen overleggen, waarin de feitelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachte resultaten. Workday aanvaardt geen enkele verplichting en heeft op dit moment niet de intentie om eventuele toekomstgerichte verklaringen na publicatie te actualiseren.

Niet op de markt gebrachte diensten, kenmerken of functies die in dit document, op onze website of in andere persberichten of publieke verklaringen zijn genoemd en op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken door Workday worden gewijzigd en kunnen niet als gepland of in het geheel niet worden geleverd. Klanten die diensten van Workday, Inc. aanschaffen, maken hun aankoopbeslissing op basis van de op dit moment beschikbare diensten, kenmerken en functies.

© 2017. Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het logo van Workday zijn geregistreerde merken van Workday, Inc.Workday Persdesk
Majoy Koetsier-Juriaans
+ 31 (0)23 555 34 24
workday@yellow-communications.com
www.workday.com
Tags bij dit bericht  
Eerder van Workday  
13 nov 2019 Grote organisaties in EMEA kiezen voor Workday Human Capital Management om hun zakelijke activiteiten te transformeren

13 nov 2019 Grote organisaties in EMEA kiezen voor Workday Financial Management

7 nov 2019 Workday introduceert Financial Management in België
Geplaatst:
Verstreken tijd: 899 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Workday contact  

Logo Workday

  +31 (0) 20 808 1836
  media@workday.com
  www.workday.com/nl-nl
Workday sociaal  


Workday tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl