Datum: (390 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Digital Shadows lanceert channel partnerprogramma met online portalAmsterdam, 22 juni 2017 – Digital Shadows, brancheleider in digital risk management, lanceert haar partnerprogramma Channel REV met een online partner portal. De portal is zo ontworpen dat het partners helpt om hun winstgeving te versnellen en klantloyaliteit te verbeteren. Middels het portal kunnen partners SearchLight™ afnemen. Dit is de dienst van Digital Shadows die schaalbare data-analyse combineert met kennis van analisten om digitale risico's van cyberbedreigingen, datalekken en reputatierisico's effectief te beheren en te verminderen.

De Channel REV portal van Digital Shadows geeft partners alle middelen die ze nodig hebben om snel hun eigen professionele dienstverlening rondom SearchLight in te richten. De portal geeft partners toegang tot marketing materialen, trainingsvideo’s, content, incentive mogelijkheden, rapportages, mogelijkheden om kansen en registraties bij te houden, toegang tot marketingontwikkelingsfondsen en verkoopbevorderingsfondsen.

Chris Catanzaro, Director of Channel Sales bij Digital Shadows: “De digitale voetafdruk die organisaties achterlaten in de wereld en dus ook aan cybercriminelen en hacktivisten, moet beschermd worden. Partners erkennen dat de revolutionaire werkwijze van SearchLight ideaal is om bij klanten goed inzichtelijk te maken waar hun zwakke plekken zich bevinden. Dit helpt de partners vervolgens om hun eigen cybersecurity-oplossingen volledig op de vraag van de klant af te stemmen.”

Tom Millar, CEO bij ITC Secure Networking: “Digital Shadows is een natuurlijke uitbreiding van ons team en dus ook op de Managed Security Services die wij bieden. SearchLight helpt ons met iedere stap bij het verzilveren van nieuwe kansen, van het genereren van vraag en kwalificatie, tot het daadwerkelijk sluiten van een deal.”

“Wij zijn onder de indruk van het businessmodel dat Digital Shadows heeft neergezet om onze security-activiteiten te ondersteunen,” zegt Tom Gobeille, President en CEO bij Network Computing Architects Inc.. “De goede support die we krijgen van het team van Digital Shadows middels het Channel REV programma is voor ons van onschatbare waarde nu we bezig zijn met het uitbreiden van onze eigen security-oplossingen.”

Digital Shadows is wereldwijd actief, maar richt zich hoofdzakelijk op de Verenigde Staten, Groot Brittannië, Duitsland en Nederland voor nieuwe channel partners. Wilt u meer weten over het Digital Shadows REV Channel Partnerprogramma, bezoek dan: http://partners.digitalshadows.com/

------

Over Digital Shadows
Digital Shadows geeft organisaties inzicht in externe digitale risico's van een organisatie en de kwaadwillenden die deze organisaties bedreigen. Digital Shadows SearchLight ™ combineert schaalbare data analytics met menselijke analisten om cyberdreigingen, het lekken van gegevens en reputatierisico’s te monitoren. Digital Shadows controleert het internet voortdurend, over het zichtbare, deep en dark web, evenals andere online bronnen en creëert een realtime weergave van een organisatie en bedreigingen die voor hen relevant zijn. Het bedrijf heeft een hoofdkantoor in Londen en San Francisco. Voor meer informatie, bezoek www.digitalshadows.com

Meer informatie
Tessie Woestenberg
digitalshadows@marcommit.nl
035-582 27 30