www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comContentbureau
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (817 dagen geleden)
Bedrijf:

Interconnect IaaS opgenomen in Cloud Brokerage Services van CloudMerge

CloudMerge – onderdeel van Quanza - levert als één van de eerste partijen in Nederland Cloud Brokerage Services: één centraal loket voor het faciliteren van de benodigde cloud infrastructuur en het verzorgen van continuous delivery. Op basis van de zeer hoge betrouwbaarheid is Internet Service Provider Interconnect nu ook toegevoegd aan het portfolio van partners van deze platformonafhankelijke speler.

CloudMerge Business Unit Manager Robèr van den Brink vertelt het proces: “Wij zoeken goede partners met een sterke propositie, met een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Een grote klant van ons wilde een volledige disaster recovery omgeving bij een tweede partij. Hun huidige aanbieder heeft twee fysiek gescheiden datacenters, maar is dus wel maar één leverancier.” CloudMerge ging naar aanleiding van deze criteria op zoek naar een volledig onafhankelijke tweede partij, hun oog viel al snel op Internet Service Provider Interconnect, met twee eigen high-end datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. “Na deze eerste positieve ervaring hebben we Interconnect direct opgenomen in ons portfolio.”

Maximale disaster recovery
Van den Brink legt uit, “Een high-end infrastructuur vind je normaal gesproken vaak in Rotterdam en Amsterdam. Bij Interconnect staan alle lichten op groen: high-end faciliteiten, een uitstekende staat van dienst en ook nog eens een echt fysieke afstand van de Randstad: maximale disaster recovery! De producten en kennis zijn bij Interconnect heel goed, maar ook vanwege de fysieke afstand hebben wij Interconnect nu voortaan opgenomen in ons adviestraject.” Commercieel directeur van Interconnect Rob Stevens is blij met deze nieuwe partnership. “CloudMerge is echt een begrip in de markt. Hun kwaliteit zit hem in de platform-onafhankelijke adviezen, op basis van hoogstaande criteria selecteren zij hun partners. Dat wij hier nu deel van uitmaken, is een beloning voor het feit dat wij tot de grootste cloud providers van Nederland behoren.”

Data soevereiniteit
Juist ook omdat klanten tegenwoordig erg staan op de privacy van hun data in combinatie met de op komst zijnde GDPR (AVG), kan CloudMerge hier vanuit Interconnect met een gerust hart een advies uitbrengen. “Data soevereiniteit is voor ons cruciaal, dit is bij Interconnect een vast gegeven.” Aldus CloudMerge.

Cloud Connectiviteit
Nu deze connectie tussen CloudMerge en Interconnect er is, kunnen vanuit de datacenters van Interconnect koppelingen worden aangeboden aan alle publieke cloud aanbieders. De kracht van deze koppelingen met CloudMerge zit hem in de groeiende vraag naar hybride en multi-cloud oplossingen, aldus Van den Brink: “Ons ecosysteem omvat alle bekende datacenters en publieke clouds, wat reikt tot aan on premises omgevingen.”

Over CloudMerge
CloudMerge levert als één van de eerste partijen in Nederland Cloud Services Brokerage: één centraal loket voor het faciliteren van de benodigde cloud infrastructuur en het onderhoud en beheer van applicaties. Op basis van vooraf vastgestelde criteria wordt een ‘application load’ ondergebracht bij AWS, Microsoft Azure, Google, Interconnect, CloudVPS of iedere andere publieke cloud. De focus van CloudMerge ligt daarbij volledig op ‘software defined’. Alles wordt softwarematig aangestuurd, waardoor wij in staat zijn om bedrijven te faciliteren op het gebied van continuous delivery.

CloudMerge is onderdeel van de Quanza Group. Een dienstverlener pur sang met 70 werknemers die sinds 2001 netwerken en private clouds bouwt en 24/7 beheert voor iedere organisatie met een eigen ICT-infrastructuur die van strategisch belang is. Klanten zijn onder andere SURFnet, AMS-iX en KPN.

Over Interconnect
Interconnect is een internet service provider voor de zakelijke markt. Sinds 1995 ondersteund Interconnect IT professionals met het opzetten van betrouwbare IT oplossingen. Zekerheid en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. Interconnect behoort tot de top 10 IaaS providers van de Benelux. Door onze expertise op het gebied van cloud, connectivity, datacenters en security richten onze klanten zich zorgeloos op hun kernactiviteiten.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Interconnect  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 817 dagen
Bron:
Interconnect contact  
Logo Interconnect
  073 – 88 000 00
  info@interconnect.nl
  www.interconnect.nl
Interconnect sociaal  
Interconnect tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nl