Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 41 dagen geleden)
Bedrijf:

Vrouwen hebben een betere grip op het vakantiebudget dan mannen

Bijna alle Nederlandse vakantiegangers geven tijdens hun vakantie weleens meer uit dan gepland. Ruim 80 procent bepaalt voor vertrek hoeveel men maximaal wil uitgeven, 85 procent van de vakantiegangers overschrijdt het budget op de plaats van bestemming. Dat blijkt uit onderzoek van GWK Travelex naar vakantie-uitgaven. Niet geheel onverwacht zijn het vooral de vrouwen die het budget bepalen en bewaken.

Vooral vrouwen bepalen wat het vakantiebudget is. Ruim 85 procent van de vrouwen zegt van tevoren te bepalen hoeveel ze maximaal zullen uitgeven. Vrouwen houden tijdens de vakantie ook vaker bij dan mannen hoeveel uitgegeven wordt (80,5 procent tegen 73,2 procent). Van de mannen zegt bijna een kwart géén budget aan te houden. Ouderen zitten minder vast aan een vakantiebudget dan jongeren: 26 procent van de
60-plussers stelt vooraf geen grens aan de uitgaven, tegen iets meer dan 10 procent van de jongeren tussen 16 en 29 jaar. Bij de extra, onverwachte vakantie-uitgaven gaat het voor 57,6 procent om een bedrag tussen de 100 en 500 euro. Voor 39,5 procent blijft het beperkt tot een bedrag van maximaal 100 euro. Zo’n 3 procent heeft meer dan 500 euro aan extra kosten. De budgetoverschrijding is vooral te wijten aan excursies, uitgaan, eten en drinken.

Pinpas, creditcard en contant geld als back-up
De meeste vakantiegangers hebben wel een financiële back-up voor het geval de uitgaven hoger uitvallen. Bijna 80 procent vertrouwt op zijn pinpas en zorgt dat er voldoende saldo op de betaalrekening staat. 27 procent heeft (ook) een creditcard met een hoge limiet bij zich en 26 procent neemt extra contant geld mee. De ondervraagden zijn zich wel bewust van het risico van verlies en diefstal van pasjes en geld tijdens de vakantie. Gevraagd naar veiligheidsmaatregelen, zegt 45 procent geld en pasjes op een veilige plek te houden (zoals in een kluis), 28 procent verspreidt pasjes en geld over verschillende opbergplekken en 17 procent beperkt de opnamemogelijkheden van de pinpas.

Cash Passport in binnen- en buitenland
GWK Travelex, ’s werelds grootste gespecialiseerde aanbieder van valutadiensten, liet ook onderzoeken of vakantiegangers de valuta van hun vakantiebestemming kennen. Dat is bij 96 procent het geval. Juist voor vakantiegangers die grip op hun vakantiebudget willen houden, biedt GWK Travelex een Cash Passport aan. Dat is een prepaid MasterCard (creditcard) die vakantiegangers voor vertrek kunnen opladen met een bepaald bedrag. Cash Passport is als een gewone creditcard te gebruiken in winkels, restaurants en bij pinautomaten om contant geld in de juiste valuta (zonder transactiekosten) op te nemen. De creditcard is beveiligd met chip en pin en is niet gekoppeld aan de betaalrekening, dus bij verlies of diefstal is er geen toegang tot het banksaldo.

Over GWK Travelex
GWK Travelex is onderdeel van Travelex, de wereldwijde marktleider op het gebied van vreemde valuta met meer dan 37 miljoen klanten per jaar. Het bedrijf specialiseert zich in retail verkoop en groothandel van buitenlands geld en zakelijke betalingen. GWK Travelex heeft 50 vestigingen in Nederland die onder meer te vinden zijn op grotere treinstations, de luchthaven Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport. GWK Travelex biedt ook Money Transfer services en internationale online betalingen in partnerschap met Western Union aan, evenals sourcing en distributie van buitenlandse valuta voor centrale banken en internationale financiële instellingen.

Kijk voor meer informatie over GWK Travelex op www.gwktravelex.nl of bezoek één van de vestigingen.Yellow Communications
Jennifer Schouten
+31 (0)23 555 34 24
travelex@yellow-communications.com
www.yellow-communications.com
Laatste van Travelex N.V.  
Vrouwen hebben een betere grip op het vakantiebudget dan mannen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 41 dagen
Travelex N.V. contact  

Logo Travelex N.V.

Travelex N.V. sociaal  


Travelex N.V. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl