Datum: (370 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Workday opent kantoor in België: nieuwe stap in Europese expansieWorkday blijft volop groeien in Europa. Vandaag kondigde het de opening aan van zijn nieuwe kantoor in Mechelen. Vandaaruit zal het bedrijf zijn Belgische klanten rechtstreeks, op lokaal niveau bedienen. Organisaties in België kunnen rekenen op een lokaal contactpersoon die hen in eigen land zal ondersteunen. Hette Mollema, regionaal directeur voor de Benelux, neemt in een eerste fase de leiding.

Wereldwijd doen meer dan 1500 klanten – van wie 70 procent live – een beroep op Workday voor hun financieel en hr-beheer. Heel wat van die bedrijven doen zaken in Europa, waar Workday dan ook heel wat succes boekt. De opening van het Belgische kantoor is een volgende stap in die ontwikkeling.

Van Workdays mondiale klanten is een groot deel ook actief in België: onder andere Aon, IBM, 3M, GSK, Pfizer, Thomson Reuters. En andere klanten, zoals Orange België en Lhoist, hebben hier hun hoofdkwartier. Ze voegen zich allemaal bij de Europese Workday-familie van grote en middelgrote ondernemingen zoals Aegon, Astra Zeneca, BlaBlaCar, GSK, Hotelbeds, ING, Sanofi, TomTom, Unilever – en vele andere.

Workday werd opgericht in 2005. De doelstelling: de klant opnieuw centraal stellen bij de ontwikkeling van bedrijfssoftware. Dankzij die klantgerichte focus, en cloudgebaseerde financiële en hr-producten, scoort het bedrijf maar liefst 97 procent op klantentevredenheid in zijn jaarlijkse survey. En terwijl het wereldwijd groeit, blijft het bakens verzetten op het vlak van klantenervaring.

Workday heeft kantoren in heel Europa: Amsterdam in Nederland, Belfast in het VK, München in Duitsland, Dublin in Ierland, Londen in het VK, Parijs in Frankrijk, Madrid in Spanje, Kopenhagen in Denemarken en Stockholm in Zweden. Daarnaast staan er regionale datacenters in Dublin en Amsterdam. In zijn Europese vestigingen werken in totaal meer dan duizend werknemers.

Hette Mollema, regionaal directeur voor Workday in de Benelux, vertelt u graag meer over Workdays aanhoudend succes in deze regio.

Over Workday
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloud applicaties voor finance en human resources. Workday is opgericht in 2005 en levert applicaties op het gebied van human capital management, financial management en analytics die zijn ontworpen voor de grootste ondernemingen wereldwijd. Honderden ondernemingen, variërend van middelgrote bedrijven tot Fortune 500 companies, hebben inmiddels voor Workday gekozen. Meer informatie op www.workday.com en www.workday.com/nl.Workday Persdesk
Majoy Koetsier-Juriaans
+ 31 (0)23 555 34 24
workday@yellow-communications.com
www.workday.com