www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 38 dagen geleden)
Bedrijf:

ALSO voegt The Voice of O365 toe aan zijn Cloud Marketplace

ALSO breidt zijn Cloud Marketplace uit met The Voice of O365, een unieke, zakelijke hosted voice-service. Het biedt gebruikers van Microsoft Office 365 (Business Premium, E3 en E5) en hun organisaties de mogelijkheid om Skype voor Bedrijven Online (voorheen Microsoft Lync 2010 en 2013) te gebruiken als een echte bedrijfstelefooncentrale (PBX – Private Branch Exchange) in de cloud.

The Voice of O365 voegt PSTN-toegang (Public Switched Telephony Network) toe aan Microsoft Office 365, waardoor gebruikers telefoongesprekken kunnen voeren via een bestaande Skype voor Bedrijven-licentie, zoals ze gewend zijn met hun huidige PBX- of hosted voice-service. Met de toevoeging van de The Voice of O365-licentie heeft de gebruiker toegang tot alle besturingsfuncties voor oproepen. Bovendien kunnen ze hun huidige telefoonnummers blijven gebruiken. Naast PSTN-toegang biedt The Voice of O365 ook software in de vorm van Contact Center, Automated Attendant en Mobile Presence, waarmee Skype voor Bedrijven Online kan worden gezien als een echte vervanging voor PBX.  

“Bij ALSO zijn we altijd op zoek naar manieren waarop we onze klanten kunnen helpen bestaande gebruikers van Skype voor Bedrijven de mogelijkheid te bieden telefonie- en samenwerkingsdiensten samen te voegen. We zijn erg blij met de samenwerking met SoftApp, dat onze passie deelt voor het vereenvoudigen en transformeren van de PBX-markt. Met de toevoeging van The Voice of O365 aan de ALSO Cloud Marketplace geven we onze klanten de mogelijkheid om meer voor elkaar te krijgen, terwijl tegelijkertijd hun administratieve kosten omlaag gaan,” aldus Thorlakur Thorgeirsson, Cloud ISV Manager bij ALSO.

“Wij zijn trots om onderdeel uit te maken van de ALSO Cloud Marketplace en zijn ervan overtuigd dat ALSO-partners met onze hosted service extra waarde kunnen toevoegen aan Microsoft Office 365 en zo de concurrentie aan kunnen gaan op de uitbreidende Unified Communications-markt,” aldus Jeroen André de la Porte, CEO van SoftApp-distribution.

The Voice of O365 is nu verkrijgbaar in de ALSO Cloud Marketplace.Contactpersoon:
Brunswick Group GmbH
Simon Hertwig
Tel.nr.: +49 89 80 99 025 25
E-mail: shertwig@brunswickgroup.com

ALSO Holding AG (Emmen/Zwitserland) brengt aanbieders en afnemers uit de ICT-branche samen. Het bedrijf biedt toegevoegde waarde als geïntegreerd dienstverlener voor alle ICT-niveaus. Op de Europese B2B-markten levert ALSO maatwerk in Logistics Services, Financial Services, Supply Services, Solution Services, Digital Services en IT Services. ALSO beschikt over een assortiment met meer dan 188.000 artikelen van zo'n 500 aanbieders. Het concern heeft in heel Europa circa 3.520 medewerkers in dienst (gemiddeld over 2016). Over het boekjaar 2016 (dat liep tot 31 december) behaalde het bedrijf een omzet van 8,0 miljard euro. De meerderheidsaandeelhouder van ALSO Holding AG is de Droege Group uit Düsseldorf, Duitsland. Zie voor meer informatie: http://www.also.com

Droege Group
(Meerderheidsaandeelhouder)
Droege Group (opgericht in 1988) is een onafhankelijke advies- en beleggingsmaatschappij en voor 100% een familiebedrijf. Het bedrijf is gespecialiseerd in op maat gemaakte reorganisatieprogramma's die tot doel hebben de waarde van bedrijven te vergroten. Droege Group combineert de structuur van een familiebedrijf met kapitaalkracht om te komen tot een bedrijfsmodel op basis van familievermogen. De Group pleegt met eigen kapitaal directe investeringen in dochterbedrijven van grote ondernemingen en in middelgrote bedrijven die in een ‘speciale situatie’ verkeren. Dankzij het motto ‘The Art of Implementation’ is de Group een pionier geworden op het gebied van hands-on bedrijfsontwikkelingen met de focus op implementatie. Droege Group bewijst dagelijks binnen de eigen portefeuille hoe uitmuntend het bedrijf strategie implementeert. De ondernemersplatforms van de Droege Group haken in op de megatrends van dit moment (kennis, connectiviteit, preventie, demografie, shopping 4.0 en toekomstig werk). Onze acties worden ingegeven door ons enthousiasme voor kwaliteit, innovatie en snelheid. Op die manier is Droege Group erin geslaagd een positie op binnen- en buitenlandse markten te veroveren, met activiteiten in 30 verschillende landen. Meer informatie: http://www.droege-group.com

SoftApp-distribution
SoftApp-distribution is een distributeur van diensten met toegevoegde waarde met een hoofdkantoor in Amersfoort en hosted service-leverancier (The Voice of O365) van geavanceerde aanvullende oplossingen op het gebied van Unified Communications. Het productaanbod van het bedrijf vormt een waardevolle toevoeging op Microsoft Lync 2010 | 2013, Microsoft Skype voor Bedrijven en Microsoft Office 365.

Meer informatie: www.thevoiceofo365.com of www.softapp-distribution.com

Disclaimer
Dit persbericht bevat vooruitblikkende verklaringen die zijn gebaseerd op de huidige aannames en prognoses van het management van ALSO. Bekende en onbekende risico’s, onzekerheden en andere factoren kunnen zorgen voor materiële verschillen tussen de vooruitblikkende verklaringen die hier worden gedaan en de feitelijke ontwikkeling, met name wat betreft de resultaten, de financiële positie en de prestaties van onze Group. De Group aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het actualiseren van deze voortuitblikkende verklaringen noch voor het aanpassen ervan aan toekomstige gebeurtenissen of ontwikkelingen.
Laatste van SoftApp BV  
SoftApp adds a native to Teams PC Operator Console to her The Voice of O365 cloud offering.

SoftApp breidt het selfservice portaal van de cloud service The Voice of O365 uit met een ‘market place’ en ‘call detailed record’ (CDR) module

Product lancering Microsoft 365 Business Voice!
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 38 dagen
SoftApp BV contact  

Logo SoftApp BV

  G.J.J. Andre de la Porte
  +31(0)85 7735300
  sales@softapp.cloud
  www.softapp.cloud
SoftApp BV sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers