Datum: (397 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Loth PR Writing

Kahuna neemt Flowmon op in portfolioAmersfoort, 14 juni 2017 - Managed Security Advisor Kahuna is een partnership aangegaan met Flowmon, leverancier van oplossingen voor security monitoring en DDoS protectie. Het partnership heeft betrekking op alle regio’s waarin Kahuna actief is (Benelux, Spanje, Portugal) en is per heden ingegaan. Kahuna zal de technologie gebruiken in de eigen SOC’s en indien gewenst leveren aan klanten.

“Effectieve cybersecurity begint met monitoring en preventie. Als Europese leverancier heeft Flowmon een uitstekende staat van dienst. De propositie is een goede versterking van ons portfolio.” Dat zegt Daniel van Slochteren, Managing Director Kahuna. “Flowmon detecteert in real-time aanvallen op de IT-infrastructuur, servers, kritieke systemen en applicaties. En Flowmon DDoS Defender is een uitstekende oplossing voor het signaleren en afweren van grootschalige DoS- en DDoS-aanvallen binnen het bedrijfsnetwerk van de klant, zonder dat veranderingen in configuraties of de netwerktopologie nodig zijn. We passen de technologie graag toe in onze SOC’s.”

End-to-end cybersecurityoplossingen
“Kahuna is een internationaal opererende managed security leverancier met 20 jaar ervaring, die bedrijven ‘end-to-end’ cybersecurityoplossingen adviseert, levert en beheert”, zegt Frank Dupker, Vice President Sales EMEA bij Flowmon Networks. “Met ons gezamenlijke, complementaire aanbod kunnen zij netwerkbeheerders en securityverantwoordelijken van klanten beter inzicht geven in de performance en beveiliging van hun totale IT-infrastructuur. Daardoor kunnen zij een toenemend aantal cyberaanvallen sneller en effectiever afweren.”

Over Flowmon
Flowmon Networks is de ontwikkelaar en leverancier van Flowmon, een veelgebruikte oplossing voor het monitoren van netwerkverkeer en gedragsanalyses. Flowmon Networks is door Gartner gepositioneerd als de enige Europese fabrikant in het segment voor Network Performance Monitoring & Diagnostics (NPM&D). Verder levert het bedrijf met DDoS Defender een complete oplossing om cyberaanvallen te ontdekken en tegen te houden. Het hoofdkantoor van Flowmon Networks is gevestigd in Brno, in Tsjechië. www.flowmon.com

Over Kahuna
Als een van de meest ervaren Managed Security Advisors in Nederland helpt Kahuna organisaties in Europa de strijd aan te gaan tegen Cybercrime. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Bottom-up of top-down, al naar gelang de situatie.

Een belangrijke pijler in de dienstverlening zijn de Kahuna Managed Security Services. Vanuit het ISO27001 gecertificeerde SOC in Amersfoort, dat tevens ondersteund wordt vanuit Valencia, monitoren de specialisten van Kahuna dag en nacht systemen, netwerken en data om in te grijpen voordat het nodig is. Een belangrijke innovatie is de Kahuna Security Officer-as-a-Service. Deze brengt structuur in securitybeleid en fungeert als klankbord bij het nemen van de juiste beslissingen op het gebied van Risk Management. Ook maakt hij of zij de vertaalslag tussen informatiebeveiligingsbeleid en geïmplementeerde technische controls.

Kahuna heeft vestigingen in Amersfoort, Antwerpen en Valencia.

Kijk voor meer informatie op www.kahuna.nl** Noot voor de redactie, niet voor publicatie **

Perscontacten Kahuna

Daniel van Slochteren, Managing Director Kahuna
+31 33 450-0370
daniel.vanslochteren@kahuna.nl

Theo Loth, Loth Content & Contacts
+31 652 32 22 10
theo@lothcontent.nl