Datum: (399 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

SPS levert als eerste de Managed Azure StackReeuwijk, 12 juni 2017 SPS, specialist in IT-beheer en ontwikkelaar van IT-beheersoftware Gensys, is early adopter van de Microsoft Azure Stack op het Lenovo-platform en heeft nu als eerste haar beheersoftware voor de Azure Stack geschikt gemaakt. Azure Stack is een appliance die organisaties de mogelijkheid biedt om on-premises over Azure Cloud-functionaliteiten te beschikken. Klanten kunnen hierdoor hun eigen cloudomgeving opbouwen en Azure-services vanuit het eigen datacenter leveren. SPS is de eerste partij die een Managed Azure Stack aanbiedt.

Azure Stack biedt integratie- en uitwisselingsmogelijkheden met de public Azure Cloud, waardoor toepassingen in een hybride omgeving kunnen worden geïmplementeerd en gemanaged. Klanten profiteren hierdoor van de schaalbaarheid en flexibiliteit van Azure en voldoen tegelijkertijd aan technische en wettelijke eisen. Zo kunnen organisaties van de voordelen van de Azure-services genieten en daarbij hun data veilig binnen de eigen deuren houden.

Ketenbeheer hybride cloud
Door Gensys voor Azure Stack geschikt te maken, is volledig ketenbeheer van een hybride omgeving mogelijk. Dit geldt ook als Azure Stack en Azure Cloud onderdeel uitmaken van de IT-omgeving. SPS integreert het beheer van de on-premises IT, private clouds, Azure Cloud en Azure Stack in één beheeroplossing.

Linda Verweij, COO bij SPS: “Azure Cloud biedt alsmaar meer mogelijkheden voor organisaties. Het gebruik van Azure-services neemt toe, maar wordt tevens geremd door technische beperkingen en interne en externe regelgeving op security- en privacy-aspecten. Door Azure Stack in te zetten kunnen die obstakels worden weggenomen. Gensys en de kennis en ervaring die wij hebben verkregen als early adopter hebben ervoor gezorgd dat de Managed Azure Stack er nu is. Wanneer Azure Stack wordt opgenomen in een hybride omgeving kan die omgeving end-to-end worden beheerd.”

--------

Over SPS
SPS uit Reeuwijk is leverancier en ontwikkelaar van de Gensys™ Business en IT Service Management oplossing en aanbieder van de op Gensys gebaseerde RES-Q beheerdiensten en Cloud services. SPS richt zich met name op de Managed Service Providers, Shared Service Centra en op IT-afdelingen van middelgrote tot grote organisaties die met een sterke IT-visie ondersteunend zijn aan de businessdoelstellingen. Als innovatieve IT-organisatie met beheerexpertise vanaf 1994 bij honderden gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de BSM en ITSM markt. SPS heeft als doel om voor haar klanten een ‘oase van rust’ te creëren in de snel veranderende digitale wereld, een doorslaggevende factor voor het succes van die klanten. Meer informatie over SPS is te vinden op www.sps.nl of volg SPS op LinkedIn of Twitter via @spsholding

Meer informatie
Marcommit
Sander Kalkman
035-5822730
sps@marcommit.nl