Datum: (408 dagen oud)
Bedrijf:

Dell Technologies maakt cijfers eerste kwartaal van fiscaal jaar 2018 bekend

Omzet groeit na integratie met EMCAmsterdam - Dell Technologies maakt de cijfers van het eerste kwartaal van het fiscale jaar 2018 bekend. De omzet in het eerste kwartaal bedraagt 17,8 miljard dollar, de non-GAAP omzet komt uit op 18,2 miljard dollar. Het operationeel verlies bedraagt 1,5 miljard dollar, met een non-GAAP operationele winst van 1,2 miljard dollar. Dell Technologies heeft sinds de integratie met EMC 7,1 miljard dollar aan bruto schuld afgelost.

Tom Sweet, CFO bij Dell Technologies: “We zijn blij met de resultaten van het eerste kwartaal in onze nieuwe bedrijfsstructuur in deze uitdagende omgeving. De resultaten zijn bemoedigend en we zijn enthousiast over de voortzetting van ons brede portfolio aan oplossingen voor de digitale transformaties van onze klanten.”

Resultaten uitgesplitst naar segment
Client Solutions Group boekte een omzet van 9,1 miljard, een stijging van zes procent jaar-op-jaar. De operationele winst bedraagt 374 miljoen voor dit kwartaal ofwel 4,1 procent van de omzet.

Infrastructure Solutions Group behaalde 6,9 miljard aan omzet in het eerste kwartaal, dit is inclusief 3,2 miljard in het segment servers en netwerken en 3,7 miljard in storage. De operationele winst bedraagt 323 miljoen.

VMware komt uit op een omzet van 1,7 miljard in het eerste kwartaal, met een operationele winst van 486 miljoen ofwel 28 procent van de omzet.

Lees hier het volledige Engelstalige bericht.

-----------------------------------------

Voor meer informatie

Dell EMC
Angelique van der Kroft
T. 030 630 50 00
E. angelique.vanderkroft@dell.com

Whizpr
Paul Maris / Laura Witlox / Winnie Silvertand
T. 0317 410 483
E. dell@whizpr.nl