www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (831 dagen geleden)
Bedrijf:

Poort80 lanceert nieuwe website voor Videma

De dienstverlening van Videma is gericht op het bewaken en beschikbaar maken van vertoningsrechten op tv-beelden voor de zakelijke markt. Door rechten te bundelen en via een kant-en-klare licentie aan te bieden, is de vergoeding relatief voordelig en wordt de administratieve last tot een minimum beperkt.
Videma wilde de mogelijkheid creëren voor het online aanvragen van licenties aan vertoners inclusief een systeem waarmee producenten van TV-rechten eenvoudig en snel rechten kunnen claimen. In 2017 is de website geheel vernieuwd.

De oplossing
Poort80 bedacht een systeem waarmee grote hoeveelheden data op behapbare wijze inzichtelijk worden gemaakt voor producenten. Producenten kunnen daarmee honderden uitzendingen in één keer claimen, controleren met hun eigen administratie en de financiële opbrengsten ervan zien.

De website is gebouwd met behulp van de allerlaatste versie van het Umbraco Content-Management-Systeem, gebaseerd op .NET technologie. De site is in relatief korte tijd ontwikkeld en de pagina’s zijn allemaal modulair opgebouwd met blokken. Daarbij kan ieder afzonderlijk onderdeel van de site per pagina worden aan- of uitgezet.

Videma beschikt nu over een moderne, actuele publieke website waarin ze uitlegt waarom licenties nodig zijn en waar online licenties kunnen worden aangevraagd voor vertoners. Daarnaast zijn er een aantal webapplicaties ontwikkeld waar rechthebbenden (producenten) hun rechten kunnen claimen, conflicten kunnen oplossen en de financiële afhandeling daarvan kunnen inzien. De webapplicaties van Poort80 zijn verder gekoppeld aan de financiële en document-management-systemen.Over Videma
Videma is een collectieve beheersorganisatie die zich sinds 2000 heeft gespecialiseerd in het bewaken en beschikbaar maken van vertoningsrechten op tv-beelden. Voor onze klanten (bedrijven en instellingen) organiseren wij het zo eenvoudig mogelijk: de licentie geeft auteursrechtelijke toestemming voor het zakelijk gebruik van een compleet pakket tv-programma's op de belangrijkste publieke en commerciële zenders.

De Videma licentie komt tegemoet aan de behoefte van zakelijke tv-gebruikers om zoveel mogelijk rechten te bundelen, en daarmee de administratieve lasten tot een minimum te beperken.

Als intermediair streeft Videma naar evenwicht in de belangen van gebruikers enerzijds en rechthebbenden anderzijds. Voor gebruikers vertaalt zich dat onder meer in voortdurend overleg met brancheorganisaties over de wijze van uitvoering en makkelijke en duidelijke maatwerkregelingen, met herkenbare en werkbare criteria.
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Poort80  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 831 dagen
Bron:
Poort80 contact  
Logo Poort80
  020-4894100
  contact@poort80.nl
  www.poort80.nl
Poort80 sociaal  
Poort80 tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
www.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl