www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (829 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: INFLUX PR

Pegasystems huldigt partners tijdens PegaWorld 2017 op het gebied van klantsucces, groei en thought leadership

Las Vegas/Amsterdam, 8 juni, 2017 –  Pegasystems Ince. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van krachtige customer engagement toepassingen voor toonaangevende organisaties, maakte tijdens het jaarlijkse PegaWorld congres in Las Vegas (4-7 juni) de winnaars bekend van de Pega Partner Awards 2017. Met deze onderscheidingen eert Pegasystems partners die op uitzonderlijke wijze hebben bijgedragen aan klantsucces, groei en thought leadership door de inzet van Pega’s customer engagement oplossingen.

Pegasystems´ global ecosystem van alliantie partners koppelt Pega-oplossingen aan de marktkennis, vaardigheden en best practices van partners die bedrijven helpen om zakelijke successen te realiseren. De onderscheidingen van dit jaar omvatten vier categorieën: ‘partner van het jaar’, ‘klantsucces’, ‘groei’ en ‘thought leadership. De winnaars van dit jaar zijn:

Partner van het Jaar
  • Accenture, voor de uitmuntende bijdrage aan het algehele klantsucces van Pega´s volledige applicatieportfolio, waaronder Pega robotics en kunstmatige intelligentie (AI).
Klantsucces
  • Accenture: op het gebied van Implementation Quality, vanwege hoge algehele implementatiekwaliteit door uitstekend beheer, project management en DevOps.
  • Cognizant: op het gebied van Practice Breadth and Depth, vanwege praktisch leiderschap en aanvullende gecertificeerde bronnen.
  • TCS: op het gebied van Advanced Practice Development, vanwege een leidende rol in verbreding van certificaten en uitbreiding van gecertificeerde bronnen.
Groei
  • Infosys: op het gebied van Business Development, vanwege uitstekende samenwerking op het gebied van licentieverkopen en een groeiende pipeline.
  • Capgemini: op het gebied van Pega Implementation Practice, voor de snelle groei van Pega implementatiecapaciteit, het aantal certificeringen en het aanwerven van nieuwe resources.
Thought Leadership
  • Comet, een Merkle Onderneming: op het gebied van Customer Engagement, vanwege uitzonderlijk goed gebruik van Pega´s marketing en decionising oplossingen die toonaangevende bedrijven helpen om zeer goede customer engagement te realiseren.
  • Accenture: op het gebied van Future of Work, vanwege het tot stand brengen van de snelst groeiende Pega Robotic Automation toepassing en het continu investeren in de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden.
  • EY: op het gebied van Future of Work, door het voortouw te nemen bij de integratie van robotics in de BPM servicecentra en continu te investeringen in nieuwe skills.
  • Virtusa, op het gebied van Agile Enterprise, vanwege uitstekende inzet van het Pega® Platform waardoor toonaangevende organisaties kunnen inspelen op snel veranderende bedrijfsbehoeften.
“Onze samenwerkingspartners hebben het afgelopen jaar flinke resultaten geboekt waardoor onze klanten hun investeringen in technologie maximaal hebben kunnen inzetten voor de transformatie van hun bedrijfsvoering”, aldus Ken Colson, vice president global alliances bij Pegasystems. “De winnaars van de Pega Partner Awards van dit jaar voorzien klanten van innovatieve oplossingen waardoor ze beter in staat zijn om lange termijn groei en transformatie te realiseren.”

Over Pegasystems
Pegasystems is toonaangevend leverancier van software voor customer engagement en operationele excellence. Pega’s toepassingen kenmerken zich door hoge mate van aanpasbaarheid. Het op een cloud-architectuur gebaseerde Pega® Platform stelt gebruikers in staat om applicaties snel in te zetten en uit te breiden om te kunnen voldoen aan strategische business eisen. Al dertig jaar levert Pega mogelijkheden op het gebied van CRM en BPM, aangevuld met kunstmatige intelligentie (AI) en robotic proces automatisering (RPA), om 's werelds meest toonaangevende merken te helpen bij het realiseren van baanbrekende resultaten. Voor meer informatie: www.pega.com

Voor redactionele informatie:
Influx PR – Gerline van Wijnen – tel: 055 366 3034, e-mail: pega@influx-pr.com.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Pegasystems  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 829 dagen
Bron:
PR bron: INFLUX PR
Pegasystems contact  
Logo Pegasystems
  +31 (0)20 3057490
  info@pega.com
  www.pega.com
Pegasystems sociaal  
Pegasystems tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl