Contentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (831 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Pride PR

COMPAREX Nederland Platinum-partner voor RES

Den Bosch, 08 juni 2017 - RES heeft COMPAREX Nederland de unieke Platinum-status in het partnerprogramma toegekend. De hoogste partnerstatus bevestigt niet alleen dat COMPAREX alle kennis en ervaring in huis heeft om klanten van begin tot eind te ondersteunen met alle RES-oplossingen. Het is ook meteen de basis voor verdere intensivering van de bestaande, langdurige samenwerking.

“Bij alles staat voorop dat wij samen de beste oplossingen willen realiseren voor de uitdagingen van onze klanten”, zegt Pascal Stam, director channel Benelux van RES. “Dat bindt ons en is vanaf het prille begin de spil van onze samenwerking.”

Transformatie van de digitale werkplek
RES levert een User-Centric oplossing voor het creëren, automatiseren en beveiligen van de digitale werkplek. Hiervoor worden automation, self service en beveiligingsmogelijkheden gecombineerd in één platform. Om zo de moderne werkplek van vandaag te bekrachtigen met de juiste toegang tot applicaties en services: on premise en in de cloud.

Unieke status
Het behalen van de benodigde certificeringen, de jarenlange ervaring en het commitment van COMPAREX was voor RES aanleiding om de partnerstatus te verhogen van Gold naar Platinum. COMPAREX behoort hiermee voor RES tot een select gezelschap van business partners. Stam: “Ik mag deze status voor het eerst uitreiken. COMPAREX is daarmee een van onze drie Platinum-partners in de Benelux. Voor gebruikers van onze oplossingen bevestigt dit dat deze partner hun uitdagingen en businessprocessen uitstekend kan vertalen en toepassen in de beste oplossingen voor hun praktijk. Niet alleen door hun technische kennis, maar ook hun functionele kennis en ervaring.”

Gezamenlijke drive
COMPAREX Nederland is volgens Herjan van den Hengel, director services bij COMPAREX Nederland, trots op de nieuwe partnerstatus. “Het is een mooie erkenning en waardering voor de manier waarop wij werken voor onze klanten en hoe wij daarvoor samenwerken met RES. Onze interne organisaties zijn allebei volledig afgestemd op het realiseren van de beste oplossingen. We werken daarvoor al ruim tien jaar samen en weten elkaar daardoor op alle niveaus van onze organisaties goed te vinden. Dat maakt in de praktijk een groot verschil”, aldus Van den Hengel.

Basis voor de toekomst
De verhoogde partnerstatus legt bovendien de basis voor verdere intensivering van de samenwerking. Stam: “We gaan de samenwerking nog verder uitbouwen, met nog meer focus op specifieke klanten, doelgroepen en thema’s. Ook dat gaan onze klanten de komende jaren merken. De Platinum-partnerstatus is dus veel meer dan alleen de bekroning van ons bestaande partnerschap.”Voor meer informatie: (niet voor publicatie):
Pride PR
Ivette van der Elst &Jannemiek Starkenburg
res@pridepr.nl
t: 071-5680028Over RES
RES, marktleider in digitale werkplektechnologie, helpt organisaties betere zakelijke resultaten te realiseren terwijl beveiligings- en compliance-risico’s worden gereduceerd en gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot hun digitale werkomgeving. Met een gebruikersgerichte benadering maakt RES de toegang tot technologie veilig, zelfs in complexe scenario’s met meerdere apparaten of locaties. RES beschikt over tal van gepatenteerde technologieën, snelle time to value en een hoogwaardige klantenservice voor meer dan 3.000 bedrijven wereldwijd. RES is door Gartner benoemd als ‘Cool Vendor 2015’ voor de innovatieve mogelijkheden van de RES ONE Service Store. Bezoek www.res.com voor meer informatie en volg ons op Twitter @RESsoftware.

Over COMPAREX
COMPAREX is een wereldwijde IT provider gespecialiseerd in licentiebeheer, software aankoop en technisch productadvies. Met meer dan 30 jaar ervaring, is COMPAREX een partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, overheidsinstanties, industriële ondernemingen en multinationals uit verschillende segmenten van de economie. Het dienstenportfolio omvat advies over software en softwarelicentiebeheer voor meer dan 3.000 leveranciers evenals consultancy en professional services. Bij de COMPAREX Group werken meer dan 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Europa, Azië, Afrika en Amerika. In het fiscale jaar 2015/16 realiseerde de Group een omzet van €1.909 miljard / $2,109 miljard.
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van RES  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 831 dagen
Bron:
PR bron: Pride PR
RES contact  
Logo RES
  +31 73 622 8800
  www.res.com
RES sociaal  
RES tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo WorldStream
Logo MarkLogic
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Workday
Logo Qlik
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
 
ContentbureauContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl