Datum: (353 dagen oud)
Bedrijf:
PR: PiliPili Communications

Onafhankelijk onderzoeksbureau noemt Mindbreeze “de gekroonde koning van de zoektoepassingen”

Beoordeeld naast andere vooraanstaande leveranciers in het rapport Cognitive Search and Knowledge Discovery SolutionsLINZ, Oostenrijk-Mindbreeze, een toonaangevende leverancier van softwareproducten voor zakelijke zoektoepassingen en big data was een van de bedrijven die door Forrester werd geselecteerd voor deelname aan haar onafhankelijke vergelijkende onderzoek, The Forrester Wave™: Cognitive Search And Knowledge Discovery Solutions, Q2 2017*. In dit rapport werd Mindbreeze geprezen om haar sterke prestaties.

“Steeds meer bedrijven richten hun aandacht op hun gegevens om werkprocessen te optimaliseren en zodoende een voorsprong op de concurrentie te nemen. We zijn er trots op dat we worden geprezen om onze sterke prestaties.”

“Om te overleven in de sterk concurrerende internationale markt, is het essentieel inzicht te hebben in en gebruik te maken van bestaande gegevens”, aldus Daniel Fallmann, oprichter en CEO van Mindbreeze. “Steeds meer bedrijven richten hun aandacht op hun gegevens om werkprocessen te optimaliseren en zodoende een voorsprong op de concurrentie te nemen. We zijn er trots op dat we worden geprezen om onze sterke prestaties.”

Mindbreeze is vol overgave de uitdaging aangegaan met haar zoektoepassing en clouddienst InSpire. Het bedrijf slaat haar vleugels in hoog tempo uit naar Noord-Amerika en andere landen door nauwe samenwerkingsverbanden aan te gaan met systeemintegreerders die voorheen met GSA werkten. Mindbreeze is niet zomaar een vervanging voor GSA. Door de krachtige zoekfuncties voor bedrijven van de toepassing is Mindbreeze een zeer capabele concurrent op de cognitieve zoekmarkt als geheel.

Al meer dan een decennium richt Mindbreeze de aandacht op de analyse, intelligente koppeling en het supersnel vinden van gegevens binnen bedrijven. Het fundament van Mindbreeze wordt gevormd door een systeem dat is gebaseerd op cognitieve intelligentie enerzijds, en zakelijke zoektechnologie anderzijds. Het systeem maakt gebruik van de methoden van kunstmatige intelligentie, machinaal leren en 'deep learning' om greep te krijgen op de aanwezige zakelijke kennis, daaruit feiten te destilleren en de samenhang tussen afzonderlijke feiten te laten zien om zodoende een uitgebreid beeld te presenteren.

Download het rapport The Forrester Wave™: Cognitive Search And Knowledge Discovery Solutions nu.

Forrester selecteert leveranciers op basis van geschiktheid van hun product, klantsucces en vraag van cliënten. Op basis van onderzoek in het verleden, beoordeling van behoeften van gebruikers en gesprekken met leveranciers en experts, ontwikkelt Forrester de aanvankelijke beoordelingscriteria. Door middel van een combinatie van laboratoriumevaluaties, enquêtes, demonstraties en gesprekken met cliënten, verzamelt Forrester informatie over productkenmerken, waarna de leveranciers en hun producten worden beoordeeld aan de hand van een reeks criteria.

*Forrester Research, Inc., "The Forrester Wave™: Cognitive Search And Knowledge Discovery Solutions, Q2 2017“, Mike Gualtieri in samenwerkinng met Srividya Sridharan en Emily Miller

Over Mindbreeze
Mindbreeze GmbH is een leverancier van softwareproducten voor zoektoepassingen en kunstmatige intelligentie voor bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.