ICT-Partners medewinnaar ROAD2017

Apeldoorn – ICT-Partners, advies- en implementatiepartner voor werkplek-, datacenter- en cloudintegratie trajecten, mag zich als onderaannemer van SLTN Inter Access medewinnaar noemen van het aanbestedingstraject Rijksoverheid Aanbesteding voor Datacenters 2017 (ROAD2017).
 
Deze megatender werd gewonnen door de combinatie Misco Solutions/Telindus, SLTN Inter Access, PQR en Scholten Awater en omvat het leveren van (datacenter)hardware en ondersteunende diensten aan het ministerie van Veiligheid & Justitie (V&J) en de Tweede Kamer. In totaal gaat het om een geraamde waarde van 130,9 miljoen euro, verdeeld over drie jaar. De raamcontracten zijn te verlengen met een jaar.
 
Als onderaannemer van SLTN Inter Access hoopt ICT-Partners de komende jaren het ministerie en de Tweede Kamer te kunnen voorzien van hyperconverged datacenteroplossingen.


Over ICT-Partners
ICT-Partners helpt organisaties succesvol te zijn met ICT. Wij ontwerpen,  implementeren en optimaliseren ICT-infrastructuren met de nieuwste  technologieën, die bijdragen aan continuïteit, stabiliteit en kostenbesparing.
 
Alles draait om vernieuwing en verbetering van uw ICT-infrastructuur (‘Mijn werkplek’ & ‘Mijn datacenter’) en het optimaal inrichten van uw beheer (‘Mijn beheer’). Het resultaat: lagere beheerkosten en verhoogde arbeidsproductiviteit.
It’s all connected.


Over SLTN Inter Access
SLTN Inter Access Ontzorgt ICT. Dat doen wij al meer dan 20 jaar met Passie, Kwaliteit en  Innovatie. Met een omzet van ruim 150 miljoen euro behoren wij tot de grotere, niet  beursgenoteerde IT bedrijven van Nederland en daar zijn we uitermate trots op! Maar nog trotser  zijn wij op de talloze klanten en leveranciers die al jaren tevreden zaken met ons doen. Wij geloven in een hecht partnership met zowel onze klanten als met onze leveranciers.
 
SLTN Inter Access (SLTN) heeft een duidelijk visie inzake de positionering van IT binnen uw  onderneming. In onze ogen is IT, naast vakkundig en gemotiveerd personeel, dè belangrijkste  grondstof om succesvol te ondernemen.


Over Nutanix
Nutanix biedt onzichtbare infrastructuur voor next-generation enterprise computing door  rekenkracht, opslag en virtualisatie te integreren in een kant-en-klare hyperconverged oplossing.
 
Nutanix brengt IT naar een hoger plan met een focus op de toepassingen en services die relevant  zijn voor uw onderneming.


Voor meer informatie over de inhoud van dit persbericht kunt u contact opnemen met:
 
ICT-Partners
P.J.P. Verberkt, Algemeen directeur
Prins Willem-Alexanderlaan 210
7311 SZ Apeldoorn
T 055 528 22 22
E p.verberkt@ict-partners.nl