www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 35 dagen geleden)
Bedrijf:

Felton introduceert Felton Cloud op basis van NEC technologie

NEC en Felton partnership versterkt Private Cloud oplossingen

Hilversum, 31 mei 2017 – NEC Enterprise Solutions en Felton maken bekend samen te werken bij het inrichten en aanbieden van Private Cloud oplossingen in Nederland. Ter ondersteuning van de Private Cloud strategie van haar klanten introduceerde Felton onlangs FeltonCloud, waarbij voor de inrichting van haar datacenters gekozen is voor NEC technologie.  

Groeiende adoptie van Cloud
De business case en het management draagvlak om te investeren in eigen infrastructuur wordt bij veel organisaties steeds minder sterk en steeds moeilijker verdedigbaar. Felton bespeurt eveneens een groeiende terughoudendheid bij organisaties om volledig naar Azure of AWS (Amaze Web Services) over te gaan. Tegelijkertijd ziet Felton bij haar klanten een duidelijke groei in de adoptie van Private Cloud strategieën.  

Belangrijke redenen voor klanten om te kiezen voor de Private Cloud oplossingen van Felton zijn de geboden beveiliging, performance, beschikbaarheid en prijs. Het partnership tussen Felton en NEC moet Felton in staat stellen om aan deze groeiende vraag naar Private Cloud oplossingen te kunnen blijven voldoen. 

Beveiliging, Performance, Beschikbaarheid en Prijs
Felton heeft sterk geïnvesteerd in haar Private Cloud oplossingen en zich hierbij specifiek gericht op beveiliging, performance, beschikbaarheid en een transparante prijspolitiek. Om invulling te geven aan deze kernaspecten heeft Felton bij de inrichting van haar Twin TIER 3 datacenters en de geboden Felton Private Cloud oplossing gekozen voor NEC. NEC technologie biedt de Felton Private Cloud oplossing een uitermate schaalbaar platform waar op flexibele wijze de nodige virtuele middelen kunnen worden samengesteld om klantspecifieke IT infrastructuren in te richten. Het platform voldoet aan de strengste eisen op het gebied van data wetgeving en -integriteit, biedt uitzonderlijk hoge performance en beschikbaarheid en is bijzonder goed op te schalen.

Stan Bridié, CEO van Felton benadrukt: “Ik ben zeer tevreden dat wij in NEC een krachtige technologie partner hebben gevonden om onze succesvolle Private Cloud oplossingen te versterken en op solide wijze uit te breiden.”

Tonko Wedda, managing director Benelux & Nordics van NEC Enterprise Solutions, is overtuigd van het succes van de samenwerking met Felton: “FeltonCloud voorziet in een groeiende behoefte en onderscheidt zich doordat Felton haar klanten daadwerkelijk helpt de overstap naar de cloud te maken en hen ontzorgt met een dienst dat zich kenmerkt door een hoge mate van flexibiliteit, continuïteit en beschikbaarheid.”

***

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Robert van Amerongen
Tel: +31 35 689 1521
robert.van.amerongen@emea.nec.com

Annick Reyngoudt
Tel: +33 6 89 49 06 77
annick.reyngoudt@emea.nec.com
 

NEC Enterprise Solutions

NEC Enterprise Solutions is een toonaangevende leverancier van IT & Communicatie-oplossingen aan kleine, middelgrote en grote ondernemingen in zowel de private als publieke sectoren. De geboden oplossingen maken gebruik van de nieuwste spraak-, data- en video-technologieën en zijn ontworpen voor open connectiviteit, hoge beschikbaarheid en flexibele groei. NEC Enterprise Solutions bedient haar klanten in EMEA (Europa, Midden Oosten en Afrika) via een netwerk van directe verkooporganisaties, distributeurs en value-added resellers en koestert een bedrijfscultuur waarbij deskundigheid, flexibiliteit en toewijding aan klanten centraal staan.
Voor meer informatie: www.nec-enterprise.com.

Andere resources:

facebook-icon(l).png    linkedin-icon(l).png    twitter-icon(l).png    youtube-icon(l).png    blog-icon.png

Felton
Felton is gespecialiseerd in het compleet ontzorgen van ICT-infrastructuren en Security en adviseert haar klanten op het gebied van informatie en communicatie technologie. Of het nu gaat om Outsourcing, Security, Infrastructuur, Architectuur, Managed Services, Cloud diensten, integratie- en migratie projecten, Felton’s dienstverlening onderscheidt zich door kwaliteit, toegevoegde waarde, partnerschap en persoonlijke betrokkenheid. Met ‘state of the art’ oplossingen; schaalbaar, flexibel en duurzaam. Felton is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.
Voor meer informatie: www.felton.nl

Wilt u meer weten over de kwaliteit van de dienstverlening van Felton en wat dit voor uw ICT omgeving kan betekenen? Bel of mail ons gerust op 035-6773898 of sales@felton.nl.

Over Felton:

Felton is gespecialiseerd in het compleet ontzorgen van uw ICT-infrastructuren en Security. Of het nu gaat om Cloud Services, Security Services of Managed Services; Felton stelt zich op als uw partner in ICT. Onze dienstverlening onderscheidt zich door kwaliteit, toegevoegde waarde, partnerschap en persoonlijke betrokkenheid. Wij geloven namelijk dat ICT en Security in dienst moet staan van uw organisatie. Daarom ondersteunt en adviseert Felton haar klanten op het gebied van informatie en communicatie technologie. Met ‘state of the art’ oplossingen; schaalbaar, flexibel en duurzaam. Zó dragen we bij aan het creëren van echte waarde. 

Specialismen
Cloud Services, Security Services, Managed Services

Voor meer informatie: http://www.felton.nl. Volg ons op ook Twitter: @FeltonICT en op Facebook: Felton ICT Services
Laatste van Felton ICT Services  
Stamhuis verhoogt IT performance en flexibiliteit met de Felton Cloud IaaS oplossing door uitbreiding samenwerking met Felton ICT Services

Felton hercertificeert zich voor ISO 27001 & NEN 7510:2017 

Felton introduceert Felton Cloud op basis van NEC technologie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 35 dagen
Felton ICT Ser.. contact  

Logo Felton ICT Services

  035-6773898
  info@felton.nl
  www.felton.nl
Felton ICT Ser.. sociaal  


Felton ICT Ser.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo evisit
Logo Quinyx
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Logo AnylinQ
Logo Tech Data Nederland
Logo bunq
Logo SecureMe2
Logo Eaton
Logo Diamanti
Logo Shippeo
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88768 persberichten
- 5735 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8357 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl