Datum: (416 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Loth PR Writing

Valid en KnowBe4 bundelen krachten om security awareness dienst aan te bieden

Partnership Valid en KnowBe4 voor security awareness serviceEindhoven, 31 mei 2017 - Valid maakt vandaag bekend een partnership aan te gaan met KnowBe4. De bedrijven zullen gezamenlijk Security Awareness diensten aanbieden aan de klanten van Valid.

Organisaties dienen meer dan ook actie te ondernemen tegen security-gerelateerde risico’s. Ransomware is maar een van de vele wapens in het arsenaal van cybercriminelen om inkomsten te genereren. Verschillende onderzoeken tonen aan dat men met alleen technische middelen niet in staat is om dergelijke risico’s te mitigeren. Een vaak getrokken conclusie is dat de mens de zwakste schakel vormt.

Valid deelt KnowBe4’s visie dat het trainen van medewerkers in het nemen van slimmere security-besluiten de beste manier is om organisaties te beschermen tegen cybercrime. Dat is een van de redenen waarom Valid een partnership is aangegaan met KnowBe4. 
Valid heeft een totaalpakket aan services rondom Security Awareness ontwikkeld, waarin gebruik wordt gemaakt van KnowBe4’s diensten. “We laten onze klanten voorop lopen. Dat is waar ons motto ‘Stay Ahead’ voor staat. Hier hoort bij dat we onze klanten helpen zich optimaal te beschermen tegen security-dreigingen. Onze klanten zijn erg enthousiast over onze Security Awareness sessies. Daarom hebben we besloten om onze service door te ontwikkelen en zijn we een partnership met KnowBe4 aangegaan, wereldleider op het gebied van Security Awareness trainingen,” aldus Dis Valcq, oprichter en directeur van Valid. 

“We zijn blij om te zien dat bedrijven zoals Valid onze visie delen dat het nodig is om het aantal menselijke fouten dat IT Security in gevaar brengt drastisch te verminderen. Naast dat we dit niet alleen kunnen bewerkstelligen, realiseren we ons ook dat ons platform en onze diensten het best tot hun recht komen wanneer ze gebruikt worden in combinatie met professioneel advies. We heten Valid graag welkom tot de KnowBe4-Familie.” Zegt Stu Sjouwerman, CEO en oprichter van KnowBe4. 

Over Valid
Valid is een van de grotere ICT dienstverleners van Nederland en heeft als motto ‘Stay Ahead’. Valid laat haar klanten voorop lopen door te ontzorgen, te verbeteren en te vernieuwen. Dit doet Valid met diensten en oplossingen op het vlak van ICT-infrastructuren, Business Applications en Business Intelligence. Ruim 300 medewerkers geven hier invulling aan door Consultancy, Project en Outsourcing & Cloud Services te leveren aan tal van gerenommeerde middelgrote en grote organisaties. Valid opereert vanuit kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht.  

Kijk voor meer informatie op www.valid.nl, of volg ons op Twitter @valid, LinkedIn of Facebook.

Over KnowBe4
KnowBe4, dè leverancier van ‘s-werelds meest populaire geïntegreerde “new school” security awareness en gesimuleerd phishing platform, wordt gebruikt door meer dan 9500 organisaties wereldwijd. KnowBe4, opgericht door data- en IT-security expert Stu Sjouwerman, helpt organisaties omgaan met de menselijke factor van security door het verhogen van bewustzijn van ransomware, CEO-fraude en andere “social engineering” tactieken door een “new school” benadering van security awareness training. Kevin Mitnick, KnowBe4’s Chief Hacking Officer en internationaal erkend IT-security expert, heeft geholpen bij het ontwerpen van KnowBe4’s trainingen door middel van zijn goed gedocumenteerde “social engineering” tactieken. Duizenden organisaties vertrouwen KnowBe4 om hun eindgebruikers te mobiliseren als laatste linie in de beveiliging van hun IT. Nummer 139 in de Inc500 lijst 2016, nummer 50 in de 2016 Deloitte’s Technology Fast 500. KnowBe4 is gevestigd in Tampa Bay, Florida.

Ga voor meer informatie naar www.knowbe4.com en volg Stu op Twitter: @StuAllard.