www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 63 dagen geleden)
Bedrijf:

ISProjects geeft gas op marketinggebied

‘Het is voor mij pas echt geslaagd als onze salesman een auto met chauffeur nodig heeft’

Software-ontwikkelaar ISProjects weet alles van het ontwikkelen van Procure to Pay software maar op marketinggebied is de kennis gering. En als je de kennis niet in huis hebt, dan koop je hem toch in? Tot het eind van het jaar gaat Nasano Management samen met ISProjects aan de slag. Doel? Aanzienlijk meer prospects genereren. 

ISProjects is een Nederlands softwarebedrijf dat standaardoplossingen biedt op het gebied van elektronische factuurverwerking en e-Procurement. Sinds 2000 creëren zij oplossingen voor het automatiseren van de factuurverwerking, het declaratieproces, het inkoopproces en contract management. Het gaat goed maar kan nog beter. Vooral op het gebied van marketing. ‘Wij zijn een IT-bedrijf, de marketing is bij dit soort bedrijven vaak ondergewaardeerd. Er is tegenwoordig zo veel mogelijk op het gebied van online marketing, die kennis en kunde hebben wij zelf niet in huis, daar zoek je specialisten voor.’ vertelt Erik van der Werff van ISProjects.

Marketing-as-a-Service
ISProjects heeft een parttime medewerker voor de marketing in dienst en een leadmanager die de bel-acties voor zijn rekening neemt. Ze hebben een website, die al heel lang bestaat, organiseren vier keer per jaar een seminar en zetten hier en daar een actie op om meer prospects te generen. ‘We doen ons best maar ik zie ook in dat we op dit gebied ondersteuning nodig hebben. Ik had een partij nodig met kennis, die tijdelijk kan aansturen en ondersteuning kan geven op marketinggebied. Ik heb de kennis niet fulltime nodig, dus een fulltimer in dienst nemen zou niet handig zijn. Deze constructie is heel flexibel. Werkt het niet? Dan zit ik nergens aan vast.’ Dit concept wordt ook wel Marketing-as-a-Service genoemd: Een bedrijf zoekt een partner die voor een vast bedrag per maand opereert als een onderdeel, als een verlengstuk van de organisatie en die het volledige (online) marketing -en communicatieproces kan invullen.  

Streven naar de top
Tot het eind van dit jaar gaat Nasano samen met ISProjects een marketingstrategie vormgeven en uitvoeren. Nasano neemt de leiding, maar ISProjects speelt zelf ook een grote rol. ‘We hebben een aanvalsplan gemaakt, waar ik zelf veel bij betrokken ben geweest. En nu moeten we het gewoon gaan doen. Gas erop. Vanaf volgende week tot eind van het jaar, worden de marketingmedewerker en de leadmanager ondersteunt door een Senior Marketing en een Junior Marketing Professional van Nasano. Zo creëren we ineens een volledig marketingteam bestaande uit vier man. Ik geloof dat we door meer gas te geven de hoeveelheid prospects zeker kunnen vergroten. Het is voor mij pas echt geslaagd als onze salesman een auto met chauffeur nodig heeft. Mooi streven toch?’ aldus Erik van der Werff.

Over ISProjects
ISProjects creëert oplossingen voor het automatiseren van de factuurverwerking, het declaratieproces, het inkoopproces en contract management. De organisatie is actief sinds 2000 en al ruim 190 (middel)grote organisaties zijn inmiddels klant. Dit zijn o.a.: Rijksuniversiteit Groningen, United Biscuits (o.a. Verkade), Hunter Douglas (o.a. Luxaflex), Het Nederlandse Rode Kruis, Pokon Naturado en WE Fashion. 

De software van ISProjects werkt volledig geïntegreerd met: Infor LN, Infor M3, Baan IV, Baan 5, JD Edwards, SAP, MS Dynamics NAV, MS Dynamics AX, FIS2000, Acto, Exact, FMS, UNIT4 Agresso Wholesale, UNIT4 Cura Financieel en UNIT4 Multivers Extended.

Over Nasano Management
Nasano Management helpt bedrijven met het duurzaam verbeteren van hun verkoopresultaat. Dit doen zij onder andere door (commercieel) strategisch advies, leadgeneratie, (online) marketing, en de inzet van sales & marketing professionals en interim managers. Nasano Management, opgericht in 2013, is gevestigd in Apeldoorn en werkt met een team van verschillende sales & marketing professionals. Nasano Management is opgericht door Jeroen Venus die de afgelopen 20 jaar zijn sporen heeft verdiend met het aansturen en ontwikkelen van ICT bedrijven in binnen- en buitenland.


Noot voor de redactie
Voor de verdere vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Esmee Benning van Nasano Management B.V., via ebenning@nasano.nl, 055-2045555 of 06-15896621. Indien u dit persbericht digitaal heeft ontvangen, zijn er persfoto’s bijgevoegd welke rechtvrij gebruikt kunnen worden. Heeft u deze niet ontvangen of heeft u behoefte aanvullend materiaal, dan kunt u eveneens contact opnemen met Esmee Benning.
Laatste van Nasano Management B.V.  
Nasano introduceert quickscan en adviestool BravoApp

Nieuwe Bootcamp Commerciële Gesprekstechnieken

ISProjects geeft gas op marketinggebied
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 63 dagen
Nasano Managem.. contact  

Logo Nasano Management B.V.

  Jeroen Venus
  055 204 5555
  info@nasano.nl
  www.nasano.nl
Nasano Managem.. sociaal  


Nasano Managem.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com