Datum: (412 dagen oud)
Bedrijf:

Crashes en netwerkproblemen voorkomen

Monitor bedrijfsnetwerken met G DATA Network MonitoringNetwerken die plat liggen zijn frustrerend en duur voor bedrijven. Bijvoorbeeld een uitgeschakelde webshop kan flink in de papieren lopen. Het is mogelijk om problemen die een dergelijke crash veroorzaken vooraf te zien aankomen. Met G DATA Network Monitoring kunnen IT-beheerders of automatiseerders een overzicht hebben van de gehele infrastructuur van een bedrijf en is het mogelijk om snel te handelen wanneer een probleem zich voor lijkt te gaan doen. Deze waardevolle tool is beschikbaar als additionele module bij alle zakelijke oplossingen van G DATA.

IT-beveiliging en network monitoring – alles in één
Dreigen er tekorten aan opslagruimte of worden pc’s traag? Wat is de status van de printers in het zakelijke netwerk? Met G DATA Network Monitoring kunnen IT-beheerders of automatiseerders een betrouwbaar overzicht hebben van de IT-infrastructuur. Het is mogelijk om eigen criteria en waarden vast te leggen waarop het systeem wordt gecontroleerd. De duidelijke lay-out van het dashboard werkt met een verkeerslichtensysteem. Dit maakt een tijdige interventie mogelijk wanneer waarden kritieke niveaus bereiken, voordat systemen plat komen te liggen. Hiermee wordt tijd, geld en een hoop frustratie bespaard.

In combinatie met een zakelijke netwerkoplossing van G DATA, kunnen beheerders of automatiseerders met één handeling zowel de functionaliteit als de veiligheid van de IT-infrastructuur optimaliseren, zonder dat hiervoor andere software hoeft te worden aangeschaft en gebruikt.

Voor automatiseerders en IT-resellers geeft Network Monitoring de mogelijkheid om de IT-infrastructuur van alle klanten scherp in de gaten te houden, zonder reiskosten en -tijd.

G DATA Network Monitoring is beschikbaar als additionele module bij alle zakelijke netwerkoplossingen van G DATA - Antivirus Business, Client Security Business, Endpoint Protection Business, Managed Endpoint Security and Managed Endpoint Security powered by Microsoft Azure.

Over G DATA
IT-beveiliging is in Duitsland uitgevonden: G DATA Software AG wordt gezien als de uitvinder van antivirus. Bijna 30 jaar geleden ontwikkelde het bedrijf, dat in 1985 in Bochum werd opgericht, het eerste programma dat de strijd aanbond met computervirussen. Tegenwoordig is G DATA één van ’s werelds leidende leveranciers van IT-beveiligingsoplossingen.

Testresultaten bewijzen dat “Made In Germany” IT-beveiliging internetgebruikers de best mogelijke bescherming biedt. Consumentenbonden over de hele wereld testen sinds 2005 internet security-oplossingen. G DATA won negen van de testen van de Nederlandse Consumentenbond. Ook internationaal werden vele overwinningen behaald, waaronder in Australië, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en de Verenigde Staten.

Het productportfolio bevat beveiligingsoplossingen voor consumenten, kleine zelfstandigen, het MKB en grote ondernemingen. G DATA’s beveiligingsoplossingen zijn wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 90 landen.

Meer informatie over G DATA en zijn oplossingen is te vinden via www.gdata.nl en www.gdata.be.