www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (4 jaar en 45 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Unisys lanceert ActiveInsights™ PharmaTrack voor een verbeterd inzicht en gestroomlijnd beheer van de volledige farmaceutische productieketen

In een nieuwe software-oplossing om diefstal en namaak van medicijnen aan te pakken en de veiligheid van de patiënt te waarborgen combineert Unisys bestaande expertise in de farmaceutische industrie en transportsector die gebruik maakt van de geavanceerde Unisys Stealth® security en predictive analytics technieken.

Hoofddorp, 29 mei 2017Unisys Corporation (NYSE: UIS) lanceert PharmaTrack, een nieuwe software-oplossing die de toonaangevende security-, geavanceerde data analytics- en compliance-technologie van Unisys combineert in één platform, om bedrijven actief in farmaceutische industrie en gezondheidszorg een beter inzicht over de volledige toeleveringsketen te bieden en bijgevolg diefstal en namaak te bestrijden.

Deze nieuwe aanvulling op het Unisys ActiveInsights™-pakket is ontstaan uit een overlap van behoeften van twee bedrijfstakken waarin Unisys een uitgebreide expertise heeft: farmaceutische industrie en gezondheidszorg, en reizen en transport.

Tijdens gesprekken met partners betrokken in de toeleveringsketen, kwamen we tot het besef dat Unisys al technologieën voor andere industrieën had ontwikkeld die ook noodzakelijk zijn om problemen in de farmaceutische sector aan de pakken,” vertelt Jeff R. Livingstone, PhD, vice president en wereldwijd verantwoordelijk voor Life Sciences & Healthcare, Unisys. “We hebben daarom de samenwerking gezocht met de Unisys Travel & Transportation groep en andere teams, om deze technologieën succesvol aan te passen voor onze life sciences klanten.”

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie hebben gevaarlijke namaakmedicijnen vandaag een aandeel van meer dan 10 procent op de wereldwijde geneesmiddelenmarkt. Daarnaast kosten diefstallen in de toeleveringsketen en materialen, die door slechte milieukwaliteitscontroles beschadigd raken, de producenten jaarlijks miljoenen dollars en belangrijker, ze brengen patiënten in gevaar. PharmaTrack helpt bij de beveiliging van de productieketen: het platform identificeert en voorkomt frauduleuze activiteiten, en alarmeert onmiddellijk wanneer productverificatie mislukt.

PharmaTrack beschikt ook over een track en trace-toepassing, zodat bedrijven op elk moment in de productieketen alle verzendgegevens kunnen controleren, temperatuurafwijkingen en andere milieufactoren die de houdbaarheid van medicijnen beïnvloeden kunnen monitoren, en potentiële namaakproducten kunnen opsporen. Alle gegevens die PharmaTrack bijhoudt en doorgeeft, worden beschermd door Unisys’ Stealth® microsegmentatie beveiligingssoftware, die ongeoorloofde toegang voorkomt, en de vertrouwelijkheid van de verzendinhoud handhaaft.

PharmaTrack is de eerste oplossing in zijn soort – een echte game changer voor de life sciences industrie en de gezondheidszorg,” aldus Kelly Cook, vice president en wereldwijd verantwoordelijk voor Commercial Sector, Unisys. “De belangrijkste doelstelling van bestuurders is om de veiligheid van hun patiënten te waarborgen en de patiënten hun gezondheid te beschermen. Het is daarom van cruciaal belang dat zij de authenticiteit en integriteit van medicijnen in de toeleveringsketen behouden blijft en op elk moment kunnen verifiëren. Deze nieuwe oplossing van Unisys maakt dit mogelijk.”

PharmaTrack kan naadloos worden geïntegreerd in bestaande logistieke managementsystemen. Met de aanpasbare en interactieve dashboards kunnen alternatieve routes worden beoordeeld om de uitvoering te blijven optimaliseren. PharmaTrack helpt ook bij het naleven van de huidige en naderende Amerikaanse en Europese regelgeving. Volgens deze regels moeten medicijnfabrikanten voortaan hun producten van serienummers voorzien en transactiegegevens, -geschiedenis en verklaringen elektronisch doorgeven.

Dankzij onze brede expertise zijn we uniek gepositioneerd om de meest kritieke uitdagingen van de farmaceutische industrie te begrijpen en aan te pakken,” zegt Dr. Livingstone. “Bedrijven krijgen te maken met namaakproducten, diefstal en verlies omdat de bestaande systemen in de toeleveringsketen niet met elkaar communiceren. PharmaTrack lost dit probleem op met één enkel systeem, toegankelijk voor alle partijen die deel uitmaken van de productieketen. Dit biedt een ongeëvenaard inzicht, waardoor bedrijven jaarlijks miljarden dollars kunnen besparen in een betere coördinatie van de productieketen en hieruit voortvloeiende efficiëntie.”

ActiveInsights PharmaTrack is wereldwijd beschikbaar.

Meer informatie: www.unisys.com/lifesciences.Voor meer informatie:
Pride PR
Wilco Rutenfrans, Simone Pouwen Gijs Roeloffzen
+31 71 568 00 28
unisys@pridepr.nlOver Unisys
Unisys is een wereldwijde leverancier van informatietechnologie dat is gespecialiseerd in het aanbieden van industriële oplossingen geïntegreerd met geavanceerde beveiligingsprotocols aan klanten uit overheidssectoren, financiële dienstverlening en commerciële markten. De diensten van Unisys bestaan uit beveiligingsoplossingen geavanceerde data analytics, cloud- en infrastructuurdiensten, applicatiediensten en applicatie- en serversoftware. Ga naar www.unisys.com voor meer informatie.
Laatste van Unisys  
Unisys ondersteunt Lenovo bij Internet of Things-oplossingen

SAS Cargo breidt digitale dienstverlening verder uit met Cargo Portal platform van Unisys

Unisys Stealth 6.0 biedt nieuwe automatiserings- en visualisatietools voor snellere implementatie en eenvoudig beheer
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 45 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Unisys contact  

Logo Unisys

  +31 232071010
  www.unisys.nl
Unisys sociaal  


Unisys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90830 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10081 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers