Datum: (423 dagen oud)
Bedrijf:

Arjen Juurlink winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar awardBreda, dinsdag 23 mei 2017Arjen Juurlink, compensation & benefits specialist bij Friesland Campina, is zojuist uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2017. Arjen Juurlink won de finale van Coen Krol (Accenture) en Henk Zoomers (PGGM). Hij neemt het stokje over van Miranda de Koning die vorig jaar deze prijs won.

Dit jaar trof de vakjury drie goede kandidaten die met energie en passie bezig zijn met het thema mobiliteit binnen hun organisaties. Alle drie de kandidaten hebben mooie resultaten geboekt in soms moeilijke omstandigheden. De keuze voor de Mobiliteitsmanager van het jaar 2017 was dan ook geen makkelijke opgave.

De vakjury over de keuze: “Arjen heeft vanuit zijn intrinsieke motivatie gekozen mobiliteit te benaderen vanuit de sociale agenda. Ondanks het complexe interne speelveld, heeft hij zijn mobiliteitsbeleid onderdeel weten te maken van het integrale beleid. Zijn duidelijke visie op duurzaamheid, veiligheid en keuzevrijheid heeft hij weten te vertalen naar concreet mobiliteitsbeleid. De succesvolle invoering van het individuele bonus/malus mobiliteitsbudget, waarmee medewerkers gestimuleerd worden anders te reizen is een mooi voorbeeld van zijn geslaagde gestructureerde aanpak en doorzettingskracht.”

De vakjury bestaat uit Miranda de Koning (Ymere), Daan Bieleveld (DSM), Henk Winckens (Enexis), John de Gier (Siemens), Martin Lans (VNF),  Ronald Postma (Syndesmo) en Sandra van Soest (Rabobank Nederland).

Over het Fleetmanagement event
Het Fleetmanagement event is dé netwerkdag voor verantwoordelijken van een wagenpark en/of mobiliteit binnen organisaties en aanbieders en leveranciers in de automotive sector. Het event staat elk jaar in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid.

Voor meer informatie over het event: www.fleetmanagement.nl 
Voor meer informatie over de award: www.mobiliteitsmanageraward.nl 
 
Over Heliview & Conferences & Training BV
Heliview Conferences & Training BV is organisator van congressen, trainingen, evenementen en vakbeurzen. Onze congressen hebben een prominente plaats verworven als ontmoetings- en netwerkdag voor Managers en Senior Specialisten uit verschillende branches. Door middel van 1-op-1 afspraken, interactieve sessies en het invitation-only toegangsbeleid bieden wij onze businesspartners en congresdeelnemers de mogelijkheid om een dag te netwerken, kennis uit te wisselen en leads te generen.

Voor meer informatie: www.heliview.nl/conferences

******************EINDE PERSBERICHT******************

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Stijn van den Broek
Projectmanager Fleetmanagement event
Heliview Conferences & Training BV
E-mail: stijn.van.den.broek@heliview.nl
Tel: +31 (0)76 – 548 40 69
http://fleetmanagement.nl/