Datum: (423 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

QNH kroont 2016 tot beste jaar in de geschiedenisAmsterdam, 23 mei 2017 – IT-dienstverlener en -kennispartner QNH Consulting heeft 2016 afgesloten met een omzet van ruim 67 miljoen euro. Dit is een stijging van bijna 9 miljoen euro ten opzichte van 2015. Daarmee zet de groei die in 2015 is ingezet door. QNH handhaaft de succesvolle strategie, waarbij het bedrijf zich richt op de thema’s business analytics, cloud, digital experience, collaboration en enterprise mobility. 

De vraag van klanten naar expertise binnen deze thema’s blijft toenemen en QNH verwelkomde dan ook een groeiend aantal klanten. Daarnaast verdiepte zij samenwerkingen met bestaande klanten. Dit resulteerde in een omzetgroei van meer dan 15 procent. De winst is ook toegenomen ten opzichte van 2015. Na groei van het aantal medewerkers in eerdere jaren, is er ook dit jaar weer een toename van het aantal QNH-ers. Op dit moment zijn er in de vestigingen in Nederland en België ruim 470 professionals actief. Onlangs is de vestiging in Maastricht verhuisd naar een groter kantoor op een zichtlocatie bij Maastricht Airport.

Erwin van den Bosch, CFO bij QNH: “Dit is het beste jaar in de geschiedenis van QNH en daar zijn we trots op. In 2013 zijn we gestart met onze nieuwe strategie waarbij we focussen op vijf belangrijke thema’s. Deze strategie wierp in 2015 al zijn vruchten af, maar afgelopen jaar hebben we hier nog meer vruchten van kunnen plukken. En ook nu, in het eerste kwartaal van 2017, zet de positieve trend door. Door ons toenemende werk bij klanten, vermeldingen op mooie ranglijsten en het winnen van awards, kunnen we laten zien wat we waard zijn: Een trusted advisor die echt gaat voor de lange termijn relatie met onze klanten en binnen de vijf expertisegebieden het beste voor onze klanten naar boven haalt.”

----

Noot voor de redactie: Bijgevoegd vindt u een afbeelding van Erwin van den Bosch, CFO en Hen Snackers, Directeur.Over QNH Consulting
QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering door de inzet van slimme IT-oplossingen. Hierdoor kunnen organisaties via IT innoveren en beter presteren. De dienstverlening van QNH richt zich op het optimaliseren van de informatievoorziening, onderliggende IT-architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Het bedrijf verbindt nieuwe technologieën met bestaande en is daarbij verantwoordelijk voor advies, ontwikkeling, implementatie en beheer. QNH is in staat een totale projectaanpak te realiseren en verbindt daarbij mensen, processen en IT. Er werken 470 mensen vanuit Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Maastricht, Groningen en Eindhoven, en in België vanuit de vestiging in Hasselt. Meer informatie over QNH is te vinden op www.qnh.eu of volg QNH op Twitter via @qnh_nl.
 
Meer informatie
Marcommit
Lotte Monster
035-5822730
qnh@marcommit.nl