Datum: (420 dagen oud)
Bedrijf:

LINKIT Consortium wint aanbesteding CAK

Partnership van specialisten wederom succesvolDe Meern, 23 mei 2017 - LINKIT, de kennisgedreven IT-sourcingsonderneming, bewijst wederom met haar consortiumpartners over een vast en stabiel samenwerkingsverband te beschikken én tevens flexibel en schaalbaar te zijn door het winnen van de CAK aanbesteding.

Het bijzondere aspect bij de gunning van de aanbesteding CAK is dat het samenwerkingsverband van de specialisten DiVetro, Bartosz, Motion10, Profource, Jdriven, Axis into ICT, IN2IT is uitgebreid met Opdion. Opdion is specialist op het gebied van Mulesoft en hiermee toont het consortium aan dat het samenwerkingsverband specifiek ingericht wordt naar de behoefte van de klant als gevolg van flexibiliteit en schaalbaarheid.

De aanbesteding van het CAK is opgedeeld in twee percelen, waarbij het consortium is ingehuurd als ICT-dienstverlener (Perceel 1). Perceel 1 bestaat uit de tijdelijke inhuur van ICT-personeel op basis van een inspanningsverplichting en Perceel 2 bestaat uit het doorlenen van ICT deskundigen ten behoeve van tijdelijke inhuur (brokerfunctie). De opdracht heeft een geraamde waarde van 40 miljoen euro met een looptijd van 1 jaar, met drie opties tot jaarlijks verlengen.

De samenwerking
Het samenwerkingsverband bestaat uit verschillende specialisten. LINKIT is hoofdaannemer en adviseert in systeemontwikkeling en technische beheervraagstukken. DiVetro is expert in informatieanalyse, sourcing- en regievraagstukken en projectmanagement. Bartosz is verantwoordelijk voor het testen en testmanagement. Motion10 is specialist in portaal- en integratietechnologie (BizTalk/SharePoint) en Profource in Oracle ESB-toepassingen. JDriven zorgt voor Java-developers en -architecten en Axis into ICT lost Oracle performance vraagstukken op. IN2IT is een coöperatie van bedrijven die medewerkers met autisme een kans biedt op de IT-arbeidsmarkt. De uitbreiding met Opdion, specialist op het gebied van Mulesoft, maakt deze samenwerking compleet.

Eric Holierhoek, commercieel directeur bij LINKIT: “We zijn zeer verheugd dat het CAK ons heeft geselecteerd als partner. Qua omvang en dienstverlening passen we uitstekend bij elkaar en het is leuk om te merken dat we dit goed hebben kunnen overbrengen. Het toevoegen van Opdion aan ons consortium laat zien dat we redeneren vanuit het perspectief van de klant”.

--- einde persbericht ---

OVER LINKIT
LINKIT is een kennisgedreven IT-dienstverlener gespecialiseerd in het selecteren en bemiddelen van IT-professionals. De onderneming heeft als missie het uitwisselen en verbinden van specialistische IT-kennis met bedrijven en experts. LINKIT heeft meer dan 700 IT-specialisten werkzaam bij klanten in verschillende branches. Bezoek ons op www.linkit.nl en volg ons via Twitter @LINKITGroup.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pascal Rinck, Event/PR Manager LINKIT, telefoon: 06 24 69 49 57 of mail: pascal.rinck@linkit.nl